reelde olduğu gibi sanaldada yaşadım.
inanın reelde olan gibi koyuyor insana. ya ben buna nasıl inanmışım diyorsunuz...neyse gerçekten dertliyim bu konuda.
gözlem .
evet. en önemlisi bu..
hemen ay ,bu ne kadar iyi biri dememek..biraz daha temkinli olmak, lazım.
.
biz evet artık insanları tanıyabiliyoruz dediğimizde birde bakıyoruz gelişen bizim teşhis-tanımız değil bazı insanların oskarlık ,kendileri değil olmak ve tanınmak istedikleri kendilerini oynadıkları sahtemiş....sengözlerimebaksanab
ama ben yinede bunu genele vurup kendimi herkese karşı temkinli hale getirmiyorum relax takılıyorum..:1closedeyes:
insanları kolay tanıyabiliyor musunuz.? hemen onun nasıl bir karakter de olduğunu anlayabiliyor musunuz?.
ben yapamıyorum. nedense tanıyamıyorum.
tanıdığım zaman ise, iş işten geçmiş oluyor.
o kişiliği anladığım an,ona verdiğim zamana, yazık diyorum. vede bir o kadarda üzülüyorum.şoku da ayrı bir dert.vede o yaşadığım travma.
bu reeldede böyle sanal da.
ama bazıları gerçekten tanıyorlar.
bunu nasıl yapıyorlar bilemiyorum. kişiliğini anında çözüyorlar
keşke bende tanıyabilsem. acaba birden samimi olmamak mı lazım. çok fazlamı güveniyorum acaba...
insanları kolay tanıyabiliyor musunuz.? hemen onun nasıl bir karakter de olduğunu anlayabiliyor musunuz?.
ben yapamıyorum. nedense tanıyamıyorum.
tanıdığım zaman ise, iş işten geçmiş oluyor.
o kişiliği anladığım an,ona verdiğim zamana, yazık diyorum. vede bir o kadarda üzülüyorum.şoku da ayrı bir dert.vede o yaşadığım travma.
bu reeldede böyle sanal da.
ama bazıları gerçekten tanıyorlar.
bunu nasıl yapıyorlar bilemiyorum. kişiliğini anında çözüyorlar
keşke bende tanıyabilsem. acaba birden samimi olmamak mı lazım. çok fazlamı güveniyorum acaba...
benim ilk hislerim genelde doğru çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?