İnsanları neden gözümüzde büyütürüz ?

Güzel bir aşk başlamadan bitmiş

İstanbul uzak degiliz ama korona belası var.
Hiç sormayın birde tatil diye tatile gidiyorlar virüsten dolayı tatil edildiğinin farkında değiller malesef hala geziyorlar tozuyorlar dışarı çıkamıyorum ben korktuğumdanda değil önlem olarak sonuçta bana bulaşırsa çevremdekilerede bulaşır önlem almak zorundayız malesef

Güzel bir aşk başlamadan bitmiş
Belkı de ınsallah mutlu bir hayatı vardır. Belki cok asık olup evlenmıstır, kimbılır.

Beni sorarsan sahıtsız suclar gıbı kınalı kanadı vurulmuş kuslar gıbı unutulmuslar diyarında dusunuyorum

Eski kocanizi merak ettim ya birkac konuya daha yazmistiniz.Cok gömdünüz valla adami tanimiyorum ama benim gozumde bile bitik batarya

Ne olardı şu çocuğa bi şans verseydin ulaşmışmış bitmişmiş ula ne kadanda güzel karşılıklı aşkmış niye şans virmedin

Eski kocanizi merak ettim ya birkac konuya daha yazmistiniz.Cok gömdünüz valla adami tanimiyorum ama benim gozumde bile bitik batarya

Yemin ederim enerji emici dombılının tekıydı
Ne olardı şu çocuğa bi şans verseydin ulaşmışmış bitmişmiş ula ne kadanda güzel karşılıklı aşkmış niye şans virmedin
Olmayacagı varmıs sımdıkı aklım olsa gorusurdum flört ederdim, ıc gıcıklayıcı entarılerımı giyer kahve ıcmeye giderdim. Kacırdım butun trenleri

Olmayacagı varmıs sımdıkı aklım olsa gorusurdum flört ederdim, ıc gıcıklayıcı entarılerımı giyer kahve ıcmeye giderdim. Kacırdım butun trenleri
beans hanımcım enerji emen dombılının tekıydı kendısı yemin ederım

heryerden iğne iğne bıyık altından.
yapılan haksızlıklara susmuşum.
şimdi aklım başıma gelıncee.
tabi eski salak karşılarında olmayınca bozuluyorlar, kıskanıyorlar, gıcık kapıyorlar ama yapacak birşey yok.
yemin ederim fakırleşsem(borç yok dıye batıyor mıllete), bir acı yaşasam g.tlerine kına yakacak insanlar var yakınımda.
ben ne dıyorum bundan sonra bölle bölle.
sığındığım Tek lımanım ALLAH olunca diğer insanları iplemıyorsun.ne yaptıklarını umursamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…