- 6 Mart 2016
- 14
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi valardohaeris
-
Suanda maddi durumum yok ancak ileride..Lazere gitsen çözümsüz bişey değil ki bu
Suanda maddi durumum yok ancak ileride..
O zaman insanların ne düşündüğünü hiiiç önenseme boşver sen özgüvenli durSuanda maddi durumum yok ancak ileride..
Dakikası en az 2 tl benim yoğun tüyler varın siz hesaplayınİğneli epilasyon 20-30 tl arası araştır yakın çevrenden.
Bizim burada 1 tlDakikası en az 2 tl benim yoğun tüyler varın siz hesaplayın
canım ağda yap azalıyoKızlar benim fazlaca tuylenmem var yüzümde boynumda kollarimda ve ben bunları almama rağmen çıkış aşamasında kötü duruyor tüylerim de çabuk çıkıyor baş edemiyorum insanların dikkatli bi şekilde beni incelemesinden öyle rahatsızım ki ben elimden geleni yapıyorum insanlar neden bu kadar düşüncesiz kendimi çok kötü hissediyorum onlar öyle bakınca çok üzülüyorum..Nasıl bunları onemsememeyi öğreneceğim ben?
Ne biliyor musun? Bütün insanlar olarak kıllıyız zaten. Kimisi her yerini alır, kimisi lazer yaptırır kimisi salar gider. .. Ama unutmaki hepimizin yapısı bu. Hepimiz bunlarla uğraşıyoruz kendimizce. Sen de bil bu doğal birşey ve işte sakal bıyık, kaş, kol bunları ağda ile al azalır zamanla. Olduğu kadar...Kızlar benim fazlaca tuylenmem var yüzümde boynumda kollarimda ve ben bunları almama rağmen çıkış aşamasında kötü duruyor tüylerim de çabuk çıkıyor baş edemiyorum insanların dikkatli bi şekilde beni incelemesinden öyle rahatsızım ki ben elimden geleni yapıyorum insanlar neden bu kadar düşüncesiz kendimi çok kötü hissediyorum onlar öyle bakınca çok üzülüyorum..Nasıl bunları onemsememeyi öğreneceğim ben?
her bölge için geçerli mi bu?Mesela yüzde artırıyor diyorlar ya.canım ağda yap azalıyo
benimde tüylerim vardı yüzümde. ilk bir yıl hiç azalma olmadı. ama sonra farkedilir derecede azaldı. genital bölgedeki tüyleri zamanla bitiriyo zaten ağdaher bölge için geçerli mi bu?Mesela yüzde artırıyor diyorlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?