bende minyonum ama takmıyorum vücudum orantılı gram fazlalılığım yok ve da yüzüm güzelayrıca 24 yaşımda olmama rağmen 18ini geçtin mi diye soruyorlar....
sakın takma kafana onlar sana minyon diyolarsa sende onları zayıf noktalarından vur olsun bitsin
sana damı minyon diyorlar insan gıcık oluyor ya.evet ne yaşımı ne boyumu ne kilomu göstermiyorum.29 yaşında 1.62 ve 55 kilo olmama rağmen insanlar beni 20 yaşında 1.50 ve 40 kilo sanıyor herhalde ..vofffffffffffffffffffffffff.
ayrıca minyon olmak kötü değil tabiki ama değilim ki olsam evet öyleyim diyip geçicem. değilim yani gayette normalim ya.bakıyorum bakıyorum.boyum kilom yaşım gayette normal yani. :2:
banada inanmıyolar hayırr sen 18sin 18sin diyorlar:)benim sinirim şu durumlarda bozuluyor bir mağazaya giriyorum diyelim orda çalışan kız benden küçükse(yüzünden bakınca anlaşılıyor beni anlamıyorlar o onların görememezliği) ve bana ah güzelim canım falan diye konuşuyorsa o vakit tahammül edemiyorum yaşınız kaç diyorum ve 19 20 18 cevaplarını alınca hah ben senden büyüğüm diye bozuyorum yoksa bu ilerde avantaj tabikide
162 boyda kısa bir boy degilki kiloda 55 45 falan olurda derim ufak tekfek goruyolardır ama degil yani
evet değil ama sanırım omuzlarım dar ve yüzüm küçük. küçüklükten beri duya duya takıntı oldu artık.yaşımı boyumu kilomu tek tek söylüyorum insanlara.ayyy kalkıp boy ölçüşüp hakkaten ya deyip öyle rahatlıyorlar.
çok teşekkür ederim yinede beni rahatlattı buradaki yorumlar.paylaşımlar.
yanımda olduğunuz için çok teşekkürler
ama olsun guzel birsey aslında normalde 162 boyda 55 kilo az buz degilz ama hala minyon olarak gozukuyorsanız bu avantaj demekki kiloyu kaldıran bir yapınız var benimde omuzlarım dardır hatta 5 yasındaki yigenimin kot ceketi bile oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?