insanların bana minyon demesinden bıktım artık...

lalila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
114
1
66
boyum 1.62 kilom 55 insanlar ısrarla bana kı9sasın ya.minyonsun ya diyip duruyorlar.bence ben normalim.neden olduğumdan daha ufak tefek gösteriyorum.ve neden sürekli insanlar bunu söyleyip duruyorlar.çok sinir oluyorum.benden 10cm kısa lar bile bana sen minyonsun diyorlar.allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar içim şişti bu kodan saçma olabilir ama bu dertten yakınanlar varsa bi el atsınlar lütfen :2:

bence gayet orantılısın. belki duruşunda bir kibarlık vardır:) minyon olmak bence çok güzel. ama sen bıkmışşsın galiba. bence takma daha çok çekersin yoksa bu sözleri.

:))

teşekkür ederim evet o kadar bıktım ki şöyle ayı gibi olsaydım keşke diyorum.
bunu o kadar takıyorum ki oturup ağlıyorum düşün.sıktı artık.insanların bana bunu demesinden.şimdide bebeğim olucak ona taktılar oda minyon olur diye.la havle yaaa

bende minyonum ama takmıyorum vücudum orantılı gram fazlalılığım yok ve da yüzüm güzel ayrıca 24 yaşımda olmama rağmen 18ini geçtin mi diye soruyorlar....
sakın takma kafana onlar sana minyon diyolarsa sende onları zayıf noktalarından vur olsun bitsin

ben senden daha kısayım
bana biri bir şey dese kendine bak deyip lafı sokuyorum
boyuma laf söyleyen de bi kişi sadece

ayrıca en azından yaşımdan küçük görünüyorum

sana damı minyon diyorlar insan gıcık oluyor ya.evet ne yaşımı ne boyumu ne kilomu göstermiyorum.29 yaşında 1.62 ve 55 kilo olmama rağmen insanlar beni 20 yaşında 1.50 ve 40 kilo sanıyor herhalde ..vofffffffffffffffffffffffff.

ayrıca minyon olmak kötü değil tabiki ama değilim ki olsam evet öyleyim diyip geçicem. değilim yani gayette normalim ya.bakıyorum bakıyorum.boyum kilom yaşım gayette normal yani. :2:

çok şükür beni anlayan birileri çıktı.yoksa tek başıma ağlanıcaktım yine :26:

minyon denilmesi kötü değilki bence hoşunuza gitmesi lazım hep genç gösterirsiniz..

birçok insan son derece duyarsız ve düşüncesiz o yüzden güzellikten anlamazlar bunun için bence rahatsız oluyorsan sende rahatsız etmelisin sonuçta mükemmel değiller ya

işte ben insanları dış görünüşü ile ilgili çok fazla konuşmam benim hoşuma gidebilir ama belki o hoşlanmaz diye düşünürüm.mesela benim kalçalı insan hoşuma gider ama kimseye kızında senin gibi kalçalı olur demem çünkü belki o hoşlanmıyordur bu özelliğinden insanların bunu düşünmeleri lazım.ama nerede o ince fikir.

banada inanmıyolar hayırr sen 18sin 18sin diyorlar:)benim sinirim şu durumlarda bozuluyor bir mağazaya giriyorum diyelim orda çalışan kız benden küçükse(yüzünden bakınca anlaşılıyor beni anlamıyorlar o onların görememezliği) ve bana ah güzelim canım falan diye konuşuyorsa o vakit tahammül edemiyorum yaşınız kaç diyorum ve 19 20 18 cevaplarını alınca hah ben senden büyüğüm diye bozuyorum yoksa bu ilerde avantaj tabikide

işte böyle cevap verincede taktığımı anlardan daha çok üzerime gelirler diye korkuyorum. mesela daha geçen biri dedi ki.tanıdığı varmış benden minyonmuş 4 kilo çocuk doğurmuş.e doğurur tabi.ne alakası var bir.birde türk bayanlarının %60ı bu boy civarında zaten.Allah allah ne diycem bilemiyorum. ben se asla böyle saçma sapan konuşmam insanlara o yüzden çok üzülüyorum :26:

Minyon falan değilsin,gayet idealsin
Of derlerse desinler onların demesiyle minyon mu oldunuz,takmayın kafanıza

162 boyda kısa bir boy degilki kiloda 55 45 falan olurda derim ufak tekfek goruyolardır ama degil yani

162 boyda kısa bir boy degilki kiloda 55 45 falan olurda derim ufak tekfek goruyolardır ama degil yani

evet değil ama sanırım omuzlarım dar ve yüzüm küçük. küçüklükten beri duya duya takıntı oldu artık.yaşımı boyumu kilomu tek tek söylüyorum insanlara.ayyy kalkıp boy ölçüşüp hakkaten ya deyip öyle rahatlıyorlar.

çok teşekkür ederim yinede beni rahatlattı buradaki yorumlar.paylaşımlar.
yanımda olduğunuz için çok teşekkürler

ama olsun guzel birsey aslında normalde 162 boyda 55 kilo az buz degilz ama hala minyon olarak gozukuyorsanız bu avantaj demekki kiloyu kaldıran bir yapınız var benimde omuzlarım dardır hatta 5 yasındaki yigenimin kot ceketi bile oluyor

:) güldürdün beni.çok çok sağol napalım dimi.

boşvermek için elimden geleni yapıyorum.

mınyonmuymussun sen
boyuna gore kılon fazla hıcte mınnacık bırı degılsındır. bosver derdın bu olsun

Ben de 166 - 58 'im nerdeyse seninle orantılıyız ama bana da irisin derler. Boşver diyenler istediğini desin. Elleri boş onların. Bence minyon olmak iri olmaktan daha iyi. En azından kilo aldığında kemiklerinle birleşince annen "Kaç beden oldun ? 50 ?" demiyor.

kadınların boy ortalalması 1.60 olan bir ülkede 1.62 nasıl minyon oluyor
etrafınız manken kaynıyor sanırım

takmayın bence bana gayet orantılı geldi boyunuz kilonuz ve normal
yüzünüz belki küçük gösteriyordur ki onun da avantajını ilerde yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…