kilon ve boyun gayet normal trde ortalama 160, etrafında iriler var sanırım kıskanıyorlardırbende iri kadınları itici buluyorum tamam güçlü görüntüleri var ama hiç zarif değiller minyon olmak güzeldir boşverin siz eşiniz bir şey demiyorsa gerisini duymayın bile.. ben 160ım ama 40 45 arası kilodayım yani beni 17 18 yaşında sanıyorlar sadece minyon deseler keşke.. birde saç rengi giyim duruş da çok etkiliyor bunlarda değişiklik yapabilirsiniz çünkü gayet normalsiniz
175 olmakla övünenler de gitsin mankenlik ajansına burada hava atmak boş.. ünlüler de bile kısa boylu olan bi sürü insan var önemli olan boy değil zeka işte uzun slk kızlardan farkımız bu + topukluyla istediğimiz boyda ve çok çekici olabiliyoruz
manken değilimm öyle bi niyetimde yok topuksuz makyajsız yani DOĞAL halimle cekiciyim allahıma şüküürr ki tartısma yaratacak bir durum yoktu ortada sizin hakaret iceren mesajınızdan sonra. terbiyenizi takının bence yoksa gereken cevabın kat kat fazlasını alırsnız çekici bayan (
senin 171 olduğunu belirtmendeeki aynı amacı tasıyorum canım şaşılcak bişi yok
Ben sadece "1.71im ayyy Allah'ıma şükür" yazmadım okuyabiliyorsan. Arkadaşıma yardımcı olmaya da çalıştım, sense sadece hava atmaya çalışmışsın..
boyum 1.62 kilom 55 insanlar ısrarla bana kı9sasın ya.minyonsun ya diyip duruyorlar.bence ben normalim.neden olduğumdan daha ufak tefek gösteriyorum.ve neden sürekli insanlar bunu söyleyip duruyorlar.çok sinir oluyorum.benden 10cm kısa lar bile bana sen minyonsun diyorlar.allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar içim şişti bu kodan saçma olabilir ama bu dertten yakınanlar varsa bi el atsınlar lütfen :2:
cüce demelerinden iyidir değil mi??
ya 1.50 olsaydın??
1.62 gayet standart bir boy ölçüsü ayrıca minyon diyorlar genelde ...yaşını bilmiyorum ama ileride minyon yakıştırması çok hoşuna gidecek
çünkü minyon kadınlar zor yaşlanır!
boyum 1.62 kilom 55 insanlar ısrarla bana kı9sasın ya.minyonsun ya diyip duruyorlar.bence ben normalim.neden olduğumdan daha ufak tefek gösteriyorum.ve neden sürekli insanlar bunu söyleyip duruyorlar.çok sinir oluyorum.benden 10cm kısa lar bile bana sen minyonsun diyorlar.allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar içim şişti bu kodan saçma olabilir ama bu dertten yakınanlar varsa bi el atsınlar lütfen :2: :ss
gayet iiyisinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?