insanların bana minyon demesinden bıktım artık...

manken değilimm öyle bi niyetimde yok topuksuz makyajsız yani DOĞAL halimle cekiciyim allahıma şüküürr ki tartısma yaratacak bir durum yoktu ortada sizin hakaret iceren mesajınızdan sonra. terbiyenizi takının bence yoksa gereken cevabın kat kat fazlasını alırsnız çekici bayan (

Son düzenleme:
"sizin adiniza uzgunum,siz yaslanmanizi durdurmak icin kremlerle bogusurken ben minyonlugumla zaten yaslanmayi durdurdum.." gibi konusmalar karsinizdakileri susturur,birdaha bu konulari acmalarina birazcikta olsa engel olmus olursunuz..kendinizle barisik oldugunuz surece suskun olanlar cogalacaktir..

niyetin olduğundan değil tatlım 'Allaha sükür 175 boyum vaarr ' bu mesajındaki ifadeden dolayı yazdım sadece boyun geçerli olduğu yer ajanslar bunu kastetdim ben, sen o mesajı nası hakaret etmeden yazdığın gibi benimde mesajımda ilk ifadem hakaretsizdi yani, ikinciyi üzerine alındıysan o senin meselen bn orada kişi belirtmedim, algı meselesi işte :106:

Ben sadece "1.71im ayyy Allah'ıma şükür" yazmadım okuyabiliyorsan. Arkadaşıma yardımcı olmaya da çalıştım, sense sadece hava atmaya çalışmışsın..

işte insanlar böyle yapıyorlar.sen minyonsun ben 1.75im fln bu önemli değil 1.75 kişiye göre minyonum ama bunu 1.60larda söylüyor o garip oluyor.yardımcı olmak isteyen arkadaşlara çok teşekkürler.

ayrıca ben 1.50 birine gidip ben sen benden minyonsun ben 1,62yim demiyorum.neden diyeyim ki kör mü zaten görüyordur.hem eee napalım dese ne cevap verirsin.böyle bişey neden söylenir anlamak zor gerçekten.... :26:

Minyonluk şikayet edilecek bir durum değil ki bu kadar kafanıza takmışsınız.
Sanırım hamileliğin verdiği bir hassasiyet döneminden geçiyorsunuz.
Boyunuz ve kilonuz çok iyi.
Milletin ne dediğine bakmayın, kendinizle barışık olun.
Minyonluk yaş ilerledikçe daha da işe yarıyor

minyon derken demeye çalıştıkları çıtı pıtı bir hanımefendi olduğundur :)
benim boyum 155 kilom 43 bana da sürekli minik, minyon, hobit (bunu eşim der) isimlerini takıyorlar.
hamilesin sanırım, doğumdan sonra platform topuklular giyersin olursun 175

cüce demelerinden iyidir değil mi??

ya 1.50 olsaydın??
1.62 gayet standart bir boy ölçüsü ayrıca minyon diyorlar genelde ...yaşını bilmiyorum ama ileride minyon yakıştırması çok hoşuna gidecek

çünkü minyon kadınlar zor yaşlanır!

bence minyon değilsin, ben de seninle aynı boydayım. ortalama boy işte. kilon da normal... sana öyle diyenlerin minyonluk anlayışı o demek ki, o yüzden takma kafana bence boşver kim ne derse desin. hem minyon sözü kötü bir söz değil.

neguzel ıste, mınyon tıplı ınsanları cok begenırımkeske bende mınyon olsaydım benım kemıklerım cok ırı boyda170felan topuklularla baya uzun oluyorum kemıklerde ırı olunca kendımı bazen yarmagul gıbı hıssedıyorum

Son düzenleme:
minyon denmesinin neresinden bıktınız ne güzel işte 40 yaşında 30 gibi gösterirsiniz şahane bişey şimdi anlamıyo olabilirsiniz ama ilerine güzel bişey olduğunu anlıcaksınız bende 27 yaşındayım 18-19 sanıyolar

Merak etme 1.50 olunca da kötü şeyler olmuyor Burada fiziği beğenilen, oldukça güzel bulunan ve 30 yaşında olmasına rağmen işyerinde stajer sanılan biri var ve 1.50 boyunda.

Yorumların hepsini tek tek üşenmedim okudum.Bazı yorumlara da çok güldüm bazı arkadaşlar direk egolarını tatmin etmek için yorum yazmışlar
Sen de cnm takma ben de minyonum ve küçük gösteriyorum yaşımdan.Dünyadaki gözde ünlülerin de çoğu minyon.Shakira vs. Her zaman genç kalacağız

bende minyonum kızlar hemde fazlasıyla boyum 1.49 felan o kadar kısayım yanii ama herkes diyorki sana yakışıo şirins,n felan ama napalım Allah herkesi ayrı yaratıyor çok şükür engelim yok kötü bişeyim yok ben memnunum halimden elhamdülillah

Minyon olmakta ne var ki? Bu kelimeyi hakaret olarak algiliyorsaniz sorun sizin gorusunuzde. Hayatiniz boyunca duyarsiniz bu kelimeyi, ve bu gorusunuzu degistirmezseniz hayat boyu dert edersiniz. Sizinki sarisin olup da sarisin denilmesine kizmak gibi birsey, yani olan birseyi kabul etmiyorsunuz. Evet, 1.62 bana gore de kisa bir boy, bence de minyon. Ama kimisine gore normaldir. Herkes uzun olacak diye birsey yok. Insanlar cesit cesit. Kizacak, dert edecek birsey degil bu; ozguven problemi var gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…