insanların bana minyon demesinden bıktım artık...

minyon olmak kötü birşey değil ki canım genç kızken ben senden daha zayıftım bana da minyon tiplisin derlerdi benim çok hoşuma giderdi.yaşından küçük gösteriyorsundur bu da avantaj ilerde daha iyi anlarsın

artık erkeklerde mınyon sevıyor. ve ılerde yasın kucuk gorunecek bende mınyonum ve cok mutluyum. sevgılımde oyle sevıyor benı

zevk meselesi bence genelleme canıımm genc kalmak bakıma bakarr küçük küçük bayanlarında gayet yasından büyük durduğu kanısındayımm tabi sac makyajda etkiliyor

ben de 44 yasinda , 165cm boyunda ve 58 kiloyum.beni de herkes kucuk zanneder.benimle ayni yasta olan arkadaslarima abla derler bana demezler.eskiden ben de sinir olurdum ama simdi mutluyum :)))

Son düzenleme:
Ya salla onları ben 1.71im ama zayıfım bana da minyon diyorlar. Sanki onlara fikirlerini soran oldu da.. Sen kendini beğeniyorsan hiçbi sorun yok bence..

canım neden bu kadar üzüldügünü anlayamadım ama minyon tipli olmak çok güzel bir şeydir insanların dalga geçerek söyledigini mi düşünüyosun?? bana göre minyon ufak tefek zayıf şirin sevimli demektir

sana kısasın diyenlere

"insanların doğuştan getirdiği özellikleriyle dalga geçmeyin, ben sizin zekanızla dalga geçiyor muyum?" de.

minyonsun denmesini sanki küfür gibi algılamışsınız
ne güzel işte,demekki her zaman küçük gözükeceksiniz

minyonsun denmesini sanki küfür gibi algılamışsınız
ne güzel işte,demekki her zaman küçük gözükeceksiniz

Aynen.Minyonum ve mutluyum.

21 yaşındayım,geçenlerde dişçiye gittim;lise öğrencisi sandılar beni.

''Neee 21 mi; 15-16 yaşında gösteriyorsun.'' dediler.

20 yaşında olup 30 yaşında gözüken kızlar var.

Makyaj,abartılı kıyafetler,ortalama üstü boy ve kilo yüzünden.

Onlar da emin ol,bizim yerimizde olmak istiyorlar;şükretmelisin bence.

Hem ne demişler : Bodur tavuk her daim piliç kalır.

Son düzenleme:

kilon ve boyun gayet normal trde ortalama 160, etrafında iriler var sanırım kıskanıyorlardır bende iri kadınları itici buluyorum tamam güçlü görüntüleri var ama hiç zarif değiller minyon olmak güzeldir boşverin siz eşiniz bir şey demiyorsa gerisini duymayın bile.. ben 160ım ama 40 45 arası kilodayım yani beni 17 18 yaşında sanıyorlar sadece minyon deseler keşke.. birde saç rengi giyim duruş da çok etkiliyor bunlarda değişiklik yapabilirsiniz çünkü gayet normalsiniz

175 olmakla övünenler de gitsin mankenlik ajansına burada hava atmak boş.. ünlüler de bile kısa boylu olan bi sürü insan var önemli olan boy değil zeka işte uzun slk kızlardan farkımız bu + topukluyla istediğimiz boyda ve çok çekici olabiliyoruz

:

Evimize gelen irice bir misafirimiz bana "ayy ne kadar küçüksüüün" dedi. Ben de dedim ki "Rabbim beni az ve öz yaratmış. Gerekli herşey var, akıl, fikir, zeka... Gereksiz hiç birşey yok, göbek, basen, selülit... Bozuldu ama haketti napiyim. Normal şartlarda gülüp geçerdim ama günlerce bizde kalıp yattığı yatağı yoplamayan o koca totosunun hizmetini anneme yaptıran biri olunca haliyle dolmuşum tabii. Eşim de benden için "onun ufak tefek olduğuna bakmayın, gördüğünüz buzdağının görünen kısmı" der.

Eğer insanlara zaafiyetlerinizi belli ederseniz onlar üstünüze gelmeye devam ederler. Bir kaç kere gülüp geçin hatta kendinizle ilgili espri yapın daha da konusunu açmazlar.

Bu arada bu kadın 1.53 boyundaymış... :)))

Son düzenleme:

kesinlikle doğru..kimileri kullanırcasına vuruyor bunu yüzümüze..

ben,senden de kısayım:)) minyon görünmenin de kendince avantajları var..
20 lik delikanlılar süzüyor beaa daha ne olsun,şarap gibi olcez ilerdeee...

kızlar hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız o kadar yüzümü güldürdünüz ki anlatamam 1.71 olup minyon denen kişiyide anlıyorum. bende diyorum ki sanırım 10 cm daha olsaydım da yinede minyon diyceklerdi.dediğiniz gibi bazı insanlar durup dururken sen minyonsun diyorlar soran olmuş gibi.ezmek içinmi ego içinmi nedir bilmiyorum artık.
yazdıklarınız bana çok güzel fikirler verdi.oturup ağlanmak yerine artık başa çıkmayı öğrenmeliyim sanırım

minyonsun demek iltifattır.nasıl ters anlaşılabilir ki.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…