İnsanların birden fazla kişiyle flörtleşmesi

PortakalSevgisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
395
139
18
31
arkadaşlar merhaba , ben bu sıralar bir konudan çok bunaldım. Çevrem, arkadaşlarım, ekşi sözlük vs heryere bakıyorum herkes birden fazla kişiyi yedeğe alarak flörtleşiyor, bu normal bir durum mu ? Bana da gelen ama başkalarını da yedekte tutan 3 kişi biliyorum mesela 3üyle de iletişimi kestim ama böyle olursam da tamamen yalnız kalırım diye korkuyorum yorumlarınız nedir , bu devirde böyle mi olmak zorunda?

Evet normal bir durum. Yani bir insanın karakterinde haysiyet onur özsaygı namına bir emare yoksa bu onun için gayet normal ve olağan bir durumdur.
Şahsım adına böyle olmak yada böyle insanlarla olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim.

Evet normal bir durum. Yani bir insanın karakterinde haysiyet onur özsaygı namına bir emare yoksa bu onun için gayet normal ve olağan bir durumdur.
Şahsım adına böyle olmak yada böyle insanlarla olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim.
Ama böyle olmayan Yok gibi nasıl bulucam doğrusunu :( Benim en yakın kız arkadaşlarım bile aynı anda 3-4kişiyşe görüşüyor

Devir değişti işte bizim zamanımızda ne güzel aşık olurdun,salya sümük ağlayarak geçen yıllar :eğlence: ne güzel duygulardı,şimdi kalmadı tabi o da şans :)
Valla ben 26 yaşında evde kaldım diye düşünüyorum neden derseniz herkes en az 3-4 kişiyle flörtleşiyor, yedeğin yedeği var , çevreme diyorum benim anlaşabileceğim birine denk gelirseniz yönlendirin diye öyle bişi de Yok , arkadaşlıklarda çok kötü ondan kaldım ortada bişi gibi

3-4 kişiyle bir duyguyu yasayamazsınız ancak vakit geciririzsiniz asıl yalniz olanlar 3-4kisi ile gorusenler.Ama hayatında bir doğru insan olursa bütün sevgini hüznünü mutluluğunu tüm duygularını onunla yaşar hayatına bir destek edinmiş olursun.Yani sen doğru insanı bekle asıl yalnizlari önemseme

3-4 kişiyle bir duyguyu yasayamazsınız ancak vakit geciririzsiniz asıl yalniz olanlar 3-4kisi ile gorusenler.Ama hayatında bir doğru insan olursa bütün sevgini hüznünü mutluluğunu tüm duygularını onunla yaşar hayatına bir destek edinmiş olursun.Yani sen doğru insanı bekle asıl yalnizlari önemseme
İnşallah çıkar ya doğru insan annemden de azar yedim bulanlar üniversitede bulup nişanlanıp evleniyor diye

Ama böyle olmayan Yok gibi nasıl bulucam doğrusunu :KK43: Benim en yakın kız arkadaşlarım bile aynı anda 3-4kişiyşe görüşüyor
O yakın kız arkadaşlarınız hakkında konuşmaya pek değmez açıkçası. Karaktersiz hepsi, ötesi yok.
Yanlış bir şeyi çok kişinin yapması o şeyi doğru yapmaz.
Allah'ın iyi kulları hala var. Yeter ki siz kendiniz dosdoğru olun. İllaki karşınıza çıkar birisi.

arkadaşlar merhaba , ben bu sıralar bir konudan çok bunaldım. Çevrem, arkadaşlarım, ekşi sözlük vs heryere bakıyorum herkes birden fazla kişiyi yedeğe alarak flörtleşiyor, bu normal bir durum mu ? Bana da gelen ama başkalarını da yedekte tutan 3 kişi biliyorum mesela 3üyle de iletişimi kestim ama böyle olursam da tamamen yalnız kalırım diye korkuyorum yorumlarınız nedir , bu devirde böyle mi olmak zorunda?
Bence tamamen karaktersizlik ve haysiyetsizlik başka birşey değil

Valla ben 26 yaşında evde kaldım diye düşünüyorum neden derseniz herkes en az 3-4 kişiyle flörtleşiyor, yedeğin yedeği var , çevreme diyorum benim anlaşabileceğim birine denk gelirseniz yönlendirin diye öyle bişi de Yok , arkadaşlıklarda çok kötü ondan kaldım ortada bişi gibi
memleketin neresi söyle benim cengaver kayınım var 30 yaşında.. o da evlenmek istiyor:rapci:

Ben de aynı sekilde düşünüyorum. Herkes iliskilerindeki o kadar yüzeysel takılıyor ki bir tane yetmiyor. Çünkü gercek birseyler yaşasalar bir kisi yeterdi. Ama iste görünürde onların sevgilisi var gibi duruyor ama onlar kendilerini kandırıyorlar. Bu insanları gördükçe kime güvenecegini şaşırıyor insan. En iyisi sosyal medyadan uzak olmak ve öyle birini aramak.

Back
X