- 15 Aralık 2022
- 942
- 641
- 33
- Konu Sahibi Derdimderya
-
1 hafta karar vermek için ve insan tanimak için çok erken değil mi? Ben de bölümümü ilk sene sevmedim. 2. Sınıftan sonra hayatımın en doğrumkararını verdiğini anladım. 1 haftada nasıl karar verdin asciligin sana göre olmadıgını. EnteresanŞu ana kadar karşılaştığım en cahil insan topluluğu bu grup . Bir avuç cahil kız grubunun içine dahil oldum. O kadar cahil ve salaklar ki . Bana göre ne vatan ne millet sevgileri var. Bir kız var tam siyasal islamci . Kolejlerde okumus, zengin yani babadan. Bu üniversiteye neden gelmis bilmiyorum. Ülkede suriyeli Afgan istemeyen faşisttir, onların bize ne zararı var. Askerlerimiz gitsin savaşsın orada falan diyor. O kadar sinirimi bozuyor ki yüzüne bakınca kusasım geliyor .Acayip egoist. Siz bana Bi kötülük yapsanız ben size kötülükle cevap vermem diyor. Wtf? Sana kötülük yapan mı var. Dersteyiz , hoca dedi ki seneye pastahene dersimiz de var . O cahil kız diyor ki hocam bu sene pastahane malzemeleri alalım mı? Bir sakin ol knk. Migren gecirdim 1 haftada. O kadar cahil vıcık vıcıklar ki . ( simdi bana kızacaksınız hissediyorum)Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz . Okulu da sevmedim taaa dağın başına. Beysehir de çok kötü. Derse girdim hoca doğrama tekniği vs gösteriyordu, sef bıçakları , önlükleri vs tanıttı. Ama içimde hicbir heves kıpırtı yok.Benim burada ne işim var dedim ve 1 hafta sonra geri döndüm zaten. Çok mutluyum. Gerçekten ascilik bana göre değilmiş. Hepiniz çok haklıymışsınız. Gözüm açıldı orada. Gelir gelmez kpss çalışmaya başladım. Orada doktora gittim ve yüzde 39 engel aldım. Buradaki doktora da gideceğim umarım 40 çıkar. Heyetten de çok korkuyorum. Bambaşka biri oldum sanki oradan gelince . Igrenc bi yer . Ben burada ne yapıyorum dedim sürekli.
Bence senin derdin kendinle.Şu ana kadar karşılaştığım en cahil insan topluluğu bu grup . Bir avuç cahil kız grubunun içine dahil oldum. O kadar cahil ve salaklar ki . Bana göre ne vatan ne millet sevgileri var. Bir kız var tam siyasal islamci . Kolejlerde okumus, zengin yani babadan. Bu üniversiteye neden gelmis bilmiyorum. Ülkede suriyeli Afgan istemeyen faşisttir, onların bize ne zararı var. Askerlerimiz gitsin savaşsın orada falan diyor. O kadar sinirimi bozuyor ki yüzüne bakınca kusasım geliyor .Acayip egoist. Siz bana Bi kötülük yapsanız ben size kötülükle cevap vermem diyor. Wtf? Sana kötülük yapan mı var. Dersteyiz , hoca dedi ki seneye pastahene dersimiz de var . O cahil kız diyor ki hocam bu sene pastahane malzemeleri alalım mı? Bir sakin ol knk. Migren gecirdim 1 haftada. O kadar cahil vıcık vıcıklar ki . ( simdi bana kızacaksınız hissediyorum)Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz . Okulu da sevmedim taaa dağın başına. Beysehir de çok kötü. Derse girdim hoca doğrama tekniği vs gösteriyordu, sef bıçakları , önlükleri vs tanıttı. Ama içimde hicbir heves kıpırtı yok.Benim burada ne işim var dedim ve 1 hafta sonra geri döndüm zaten. Çok mutluyum. Gerçekten ascilik bana göre değilmiş. Hepiniz çok haklıymışsınız. Gözüm açıldı orada. Gelir gelmez kpss çalışmaya başladım. Orada doktora gittim ve yüzde 39 engel aldım. Buradaki doktora da gideceğim umarım 40 çıkar. Heyetten de çok korkuyorum. Bambaşka biri oldum sanki oradan gelince . Igrenc bi yer . Ben burada ne yapıyorum dedim sürekli.
Bilmiyorum. Ya ben giderken pişman olmuştum zaten yolda. Biraz da inat yaptım1 hafta karar vermek için ve insan tanimak için çok erken değil mi? Ben de bölümümü ilk sene sevmedim. 2. Sınıftan sonra hayatımın en doğrumkararını verdiğini anladım. 1 haftada nasıl karar verdin asciligin sana göre olmadıgını. Enteresan
Kendiyle derdi olmayan var mııBence senin derdin kendinle.
VarKendiyle derdi olmayan var mıı
Yaşın biraz küçük heralde. Bir büyüğün uyarmadı mı? Ben de okulu bırakacaktım. Babam mani oldu. 1 haftada bi insan insanlardan rahatsız olup okul birakamaz . Hiç bişey öğrenmemişsindir daha. İnşallah pişman olmazsin.Bilmiyorum. Ya ben giderken pişman olmuştum zaten yolda. Biraz da inat yaptım
Onu tebrik ederim ama benim aklım biraz geç başıma geldi. Herkes dedi gitme yapamazsin diye ama ben biraz inat yaptımYaşın biraz küçük heralde. Bir büyüğün uyarmadı mı? Ben de okulu bırakacaktım. Babam mani oldu. 1 haftada bi insan insanlardan rahatsız olup okul birakamaz . Hiç bişey öğrenmemişsindir daha. İnşallah pişman olmazsin.
Aşçilik okuyup şeflik yapan bi arkadasim turistik bir sehirde çok mutlu geliri yüksek. Ve yaşıda henüz genç. Arada zor diyor zor olmayabn iş mi var. Hep takdir etmisimdir kendisini aldi basini gitti zaten baş şef oldu
Bacim sen daha okudugunu anlamıyorsun ben ne diyorum sen ne diyorsun neyse…hakkında hayırlısı olsunOnu tebrik ederim ama benim aklım biraz geç başıma geldi. Herkes dedi gitme yapamazsin diye ama ben biraz inat yaptım
Şu anki hedefin sıkı çalışmak ya bakalım . Olsun ya en azından neyin bana uygun olmadığını anladım puhshshhs.Oooo geldi yine :)
Kıvırcık, etrafındaki herkes yanlış bir sen doğru olamazsın. Hep şikayet hep bir memnuniyetsizlik. Bi toparlan kendine gel. Tam olarak ne istediğine bir karar ver etrafındaki insanları da yoruyorsundur eminim.
Okulu bıraktın mı yani kıvırcık? 1 hafta insanları ve bölümü tanımak için çok erken . Hızlı ve ani bir karar almışsın.Şu ana kadar karşılaştığım en cahil insan topluluğu bu grup . Bir avuç cahil kız grubunun içine dahil oldum. O kadar cahil ve salaklar ki . Bana göre ne vatan ne millet sevgileri var. Bir kız var tam siyasal islamci . Kolejlerde okumus, zengin yani babadan. Bu üniversiteye neden gelmis bilmiyorum. Ülkede suriyeli Afgan istemeyen faşisttir, onların bize ne zararı var. Askerlerimiz gitsin savaşsın orada falan diyor. O kadar sinirimi bozuyor ki yüzüne bakınca kusasım geliyor .Acayip egoist. Siz bana Bi kötülük yapsanız ben size kötülükle cevap vermem diyor. Wtf? Sana kötülük yapan mı var. Dersteyiz , hoca dedi ki seneye pastahene dersimiz de var . O cahil kız diyor ki hocam bu sene pastahane malzemeleri alalım mı? Bir sakin ol knk. Migren gecirdim 1 haftada. O kadar cahil vıcık vıcıklar ki . ( simdi bana kızacaksınız hissediyorum)Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz . Okulu da sevmedim taaa dağın başına. Beysehir de çok kötü. Derse girdim hoca doğrama tekniği vs gösteriyordu, sef bıçakları , önlükleri vs tanıttı. Ama içimde hicbir heves kıpırtı yok.Benim burada ne işim var dedim ve 1 hafta sonra geri döndüm zaten. Çok mutluyum. Gerçekten ascilik bana göre değilmiş. Hepiniz çok haklıymışsınız. Gözüm açıldı orada. Gelir gelmez kpss çalışmaya başladım. Orada doktora gittim ve yüzde 39 engel aldım. Buradaki doktora da gideceğim umarım 40 çıkar. Heyetten de çok korkuyorum. Bambaşka biri oldum sanki oradan gelince . Igrenc bi yer . Ben burada ne yapıyorum dedim sürekli.
Ben 2 saniyede yoruldum shjskskkskskOooo geldi yine :)
Kıvırcık, etrafındaki herkes yanlış bir sen doğru olamazsın. Hep şikayet hep bir memnuniyetsizlik. Bi toparlan kendine gel. Tam olarak ne istediğine bir karar ver etrafındaki insanları da yoruyorsundur eminim.
İki yıl değil mi keşke sabretseydinizOnu tebrik ederim ama benim aklım biraz geç başıma geldi. Herkes dedi gitme yapamazsin diye ama ben biraz inat yaptım
Yok anladım. Arkadaşını tebrik ederim şeflik için. Herkes yapamaz zor iş. Ama ben asciliga biraz inat ile gittim herkes yapamazsın yapamazsın dedi. Haklı da çıktılar doğal olarak. O yüzden benimki çok da şaşırtacak birsey değilBacim sen daha okudugunu anlamıyorsun ben ne diyorum sen ne diyorsun neyse…hakkında hayırlısı olsun
Olsunnnnnn. Tamam bende inat yaptım ama onlar da cahil yaniCahiller cahiller diyorsun da seni onlardan farklı yapan şey ne? Millet yapma etme deyince inadına seçip gitmişsin de, g.tuyle inatlaşan donuna s.çar, çok zorlama istersen
Kıvırcık her konu açtığında diyorum yine bugün kimden nefret ettiBen 2 saniyede yoruldum shjskskksksk
Dünyaya nefret için geldim bennnKıvırcık her konu açtığında diyorum yine bugün kimden nefret etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?