Insanların cahilliği ve nefret ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya zaten 11 tercih yaptım. 10. Geldi
İnsanları görünüslerini fikirkerini sevmemiş olabilirsin
Hepimiz aynı fikirde olsak zaten robot gibi yaşardık
Yaşamak ve hayat böyle birşey iş hayatı okul aile her yerde bizim gibi hayata aynı yerden bakmayan insanlar olacak
Ama insanlara cahil de cahil vs vs demek ne kadar doğru
Sana yanlış geliyor ise yolunu değiştir mesafe koy kendine odaklan
Özgürlük ,fikir idealler herkes için geçerli sen kırmızı seviyorsun diye herkes o rengi sevemez gibi
İnsanların fikirlerini değiştirmek için bu kadar nefret söylemi alay vs ye gerek yok
Madem o kadar iyi ve başarılısin bunu basar ve göster herkese

Ya yok bu arkadaş ne kadar marjinal olduğunu kanıtlamaya çalışıyor sadece

Atanır da çalıştığınız yerdeki insanlara gıcık olursanız ne olacak o zamanda işi birakacakmisiniz bunlar önemli aliskanlik yapmasın da bu olmadı gittim hali gerisini siz bilirsiniz yada diyelim olmadı bir şekilde kader ya o gün hasta oldunuz sınava gitemediniz bir sekilde nasip te yok ne olacak ? Ûçüncü seçenek ne ?

İnsanları cahil ve başarısız buluyor isen sen öğren ve başarda herkes görsün böyle ağzına insanları sakız etmek kolay sen zoru başar değil mi

Kız ben üniversite mi 11 kez bıraktım babam 12. Sefer geri yolladı jdjdjdjenndn. Bıraktım diyince bırakmana izin veren ailen varsa şanslısın. Salaklara gelince ben direkt bozuyorum hoş onlar pek bozulmuyor ama olsun ben goy goya alıp dışarıda muhatap olmuyordum.

İyide marjinal olmak herkese cahil de cahil demek alaya almak herşeyden memnuniyetsiz olmak değil ki
Of ablacığım uzattınız bence ya. Benim anlattığım insanlarla karşı karşıya gelseniz siz de içinizden cahil cahil konuşuyor dersiniz . Başıma antik filozofu kesildiniz bir anda

İşte o öyle saniyor:) ne kadar aykırı olursam o kadar cool olurum kafasında..
Yanlış bir düşünce o zaman şimdi asagilayarak cahil dedigi insanlar hayatlarını öyle yada böyle yoluna koymuşken kendisi hiç birşey başaramamış biri olarak devam edecek

Ülkede suriyeli Afgan istemeyen faşisttir, onların bize ne zararı var. Askerlerimiz gitsin savaşsın orada falan diyor.
İnsanları cahil ve başarısız buluyor isen sen öğren ve başarda herkes görsün böyle ağzına insanları sakız etmek kolay sen zoru başar değil mi
Şunu söyleyen insana ben de dümdüz cahil derim yani. :)) Sokak röportajlarındaki dayilardan ne farkı var? Ama okul bırakmak için geçerli bir bahane değil tabiki. :)

Bakış açısı değişik. Mesela siz de merdivenden inerken düştünüz boynunuz kırıldı sonra rip. Eee nolcak. Böyle bi bakış açısı ve karamsarlık olabilir mi sizce

Of ablacığım uzattınız bence ya. Benim anlattığım insanlarla karşı karşıya gelseniz siz de içinizden cahil cahil konuşuyor dersiniz . Başıma antik filozofu kesildiniz bir anda
Ben diyorum ki cahil ya o insanlar sizde o insanlardan uzaklaşın olsun bitsin okulu bırakın çalışın daha iyisini yapın bu kadar yani

Eee sizde maşallah dünyayı hatmetmis profesör gibisiniz antik filozofu olmuş üye cokmu bunu en çok siz taktir etmelisiniz ne güzel işte fikrini güzelce anlatıyor

Yanlış bir düşünce o zaman şimdi asagilayarak cahil dedigi insanlar hayatlarını öyle yada böyle yoluna koymuşken kendisi hiç birşey başaramamış biri olarak devam edecek
Onlar ne yoluna koyacak ya . Geçen birisi istanbulun fethine 1543 dedi. Grubun içindeki kızlardan Birtanesi açık giyinmek teshircilik diyor. Onlar yoldaysa ben yokum

Onlar ne yoluna koyacak ya . Geçen birisi istanbulun fethine 1543 dedi. Grubun içindeki kızlardan Birtanesi açık giyinmek teshircilik diyor. Onlar yoldaysa ben yokum
Anladım sonuçta artık o okulu bırakmış ve o insanlarla beraber değilsiniz değil mi şuan yani geride kaldılar değil mi ?
Geçmiş gitmiş takıli kalmanın bir manası yok

Belki kızda disleksi vardır, rakamların yerini karıştırmıştır. Noldu yani o öyle deyince 90 yıl sonra mı fethedilmis oldu istanbul?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…