- 15 Aralık 2022
- 942
- 641
- 33
- Konu Sahibi Derdimderya
-
Ne diyecekler ya. 20 yaşındayım daha çocuğumÖyle dönüyorum dedin ve tamam mı dediler tövbe ya,alışmasın kimse yaşın büyüyor artık daha oturaklı olmalısın
İnsanları görünüslerini fikirkerini sevmemiş olabilirsinYa zaten 11 tercih yaptım. 10. Geldi
Ya yok bu arkadaş ne kadar marjinal olduğunu kanıtlamaya çalışıyor sadeceİnsanları görünüslerini fikirkerini sevmemiş olabilirsin
Hepimiz aynı fikirde olsak zaten robot gibi yaşardık
Yaşamak ve hayat böyle birşey iş hayatı okul aile her yerde bizim gibi hayata aynı yerden bakmayan insanlar olacak
Ama insanlara cahil de cahil vs vs demek ne kadar doğru
Sana yanlış geliyor ise yolunu değiştir mesafe koy kendine odaklan
Özgürlük ,fikir idealler herkes için geçerli sen kırmızı seviyorsun diye herkes o rengi sevemez gibi
İnsanların fikirlerini değiştirmek için bu kadar nefret söylemi alay vs ye gerek yok
Madem o kadar iyi ve başarılısin bunu basar ve göster herkese
İyide marjinal olmak herkese cahil de cahil demek alaya almak herşeyden memnuniyetsiz olmak değil kiYa yok bu arkadaş ne kadar marjinal olduğunu kanıtlamaya çalışıyor sadece
Kullanıcı adımı marjinal yapacağımYa yok bu arkadaş ne kadar marjinal olduğunu kanıtlamaya çalışıyor sadec
İşte o öyle saniyor:) ne kadar aykırı olursam o kadar cool olurum kafasında..İyide marjinal olmak herkese cahil de cahil demek alaya almak herşeyden memnuniyetsiz olmak değil ki
Kız ben üniversite mi 11 kez bıraktım babam 12. Sefer geri yolladı jdjdjdjenndn. Bıraktım diyince bırakmana izin veren ailen varsa şanslısın. Salaklara gelince ben direkt bozuyorumŞu ana kadar karşılaştığım en cahil insan topluluğu bu grup . Bir avuç cahil kız grubunun içine dahil oldum. O kadar cahil ve salaklar ki . Bana göre ne vatan ne millet sevgileri var. Bir kız var tam siyasal islamci . Kolejlerde okumus, zengin yani babadan. Bu üniversiteye neden gelmis bilmiyorum. Ülkede suriyeli Afgan istemeyen faşisttir, onların bize ne zararı var. Askerlerimiz gitsin savaşsın orada falan diyor. O kadar sinirimi bozuyor ki yüzüne bakınca kusasım geliyor .Acayip egoist. Siz bana Bi kötülük yapsanız ben size kötülükle cevap vermem diyor. Wtf? Sana kötülük yapan mı var. Dersteyiz , hoca dedi ki seneye pastahene dersimiz de var . O cahil kız diyor ki hocam bu sene pastahane malzemeleri alalım mı? Bir sakin ol knk. Migren gecirdim 1 haftada. O kadar cahil vıcık vıcıklar ki . ( simdi bana kızacaksınız hissediyorum)Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz . Okulu da sevmedim taaa dağın başına. Beysehir de çok kötü. Derse girdim hoca doğrama tekniği vs gösteriyordu, sef bıçakları , önlükleri vs tanıttı. Ama içimde hicbir heves kıpırtı yok.Benim burada ne işim var dedim ve 1 hafta sonra geri döndüm zaten. Çok mutluyum. Gerçekten ascilik bana göre değilmiş. Hepiniz çok haklıymışsınız. Gözüm açıldı orada. Gelir gelmez kpss çalışmaya başladım. Orada doktora gittim ve yüzde 39 engel aldım. Buradaki doktora da gideceğim umarım 40 çıkar. Heyetten de çok korkuyorum. Bambaşka biri oldum sanki oradan gelince . Igrenc bi yer . Ben burada ne yapıyorum dedim sürekli.
Of ablacığım uzattınız bence ya. Benim anlattığım insanlarla karşı karşıya gelseniz siz de içinizden cahil cahil konuşuyor dersiniz . Başıma antik filozofu kesildiniz bir andaİyide marjinal olmak herkese cahil de cahil demek alaya almak herşeyden memnuniyetsiz olmak değil ki
Yanlış bir düşünce o zaman şimdi asagilayarak cahil dedigi insanlar hayatlarını öyle yada böyle yoluna koymuşken kendisi hiç birşey başaramamış biri olarak devam edecekİşte o öyle saniyor:) ne kadar aykırı olursam o kadar cool olurum kafasında..
Ülkede suriyeli Afgan istemeyen faşisttir, onların bize ne zararı var. Askerlerimiz gitsin savaşsın orada falan diyor.
Şunu söyleyen insana ben de dümdüz cahil derim yani. :)) Sokak röportajlarındaki dayilardan ne farkı var? Ama okul bırakmak için geçerli bir bahane değil tabiki. :)İnsanları cahil ve başarısız buluyor isen sen öğren ve başarda herkes görsün böyle ağzına insanları sakız etmek kolay sen zoru başar değil mi
Bakış açısı değişik. Mesela siz de merdivenden inerken düştünüz boynunuz kırıldı sonra rip. Eee nolcak. Böyle bi bakış açısı ve karamsarlık olabilir mi sizceAtanır da çalıştığınız yerdeki insanlara gıcık olursanız ne olacak o zamanda işi birakacakmisiniz bunlar önemli aliskanlik yapmasın da bu olmadı gittim hali gerisini siz bilirsiniz yada diyelim olmadı bir şekilde kader ya o gün hasta oldunuz sınava gitemediniz bir sekilde nasip te yok ne olacak ? Ûçüncü seçenek ne ?
Ben diyorum ki cahil ya o insanlar sizde o insanlardan uzaklaşın olsun bitsin okulu bırakın çalışın daha iyisini yapın bu kadar yaniOf ablacığım uzattınız bence ya. Benim anlattığım insanlarla karşı karşıya gelseniz siz de içinizden cahil cahil konuşuyor dersiniz . Başıma antik filozofu kesildiniz bir anda
Öyle bir insanla karşı karşıya geldik o yüzden içimizden aynı şeyi söylüyoruz:)))Of ablacığım uzattınız bence ya. Benim anlattığım insanlarla karşı karşıya gelseniz siz de içinizden cahil cahil konuşuyor dersiniz . Başıma antik filozofu kesildiniz bir anda
Eee sizde maşallah dünyayı hatmetmis profesör gibisiniz antik filozofu olmuş üye cokmu bunu en çok siz taktir etmelisiniz ne güzel işte fikrini güzelce anlatıyorOf ablacığım uzattınız bence ya. Benim anlattığım insanlarla karşı karşıya gelseniz siz de içinizden cahil cahil konuşuyor dersiniz . Başıma antik filozofu kesildiniz bir anda
Onlar ne yoluna koyacak ya . Geçen birisi istanbulun fethine 1543 dedi. Grubun içindeki kızlardan Birtanesi açık giyinmek teshircilik diyor. Onlar yoldaysa ben yokumYanlış bir düşünce o zaman şimdi asagilayarak cahil dedigi insanlar hayatlarını öyle yada böyle yoluna koymuşken kendisi hiç birşey başaramamış biri olarak devam edecek
Anladım sonuçta artık o okulu bırakmış ve o insanlarla beraber değilsiniz değil mi şuan yani geride kaldılar değil mi ?Onlar ne yoluna koyacak ya . Geçen birisi istanbulun fethine 1543 dedi. Grubun içindeki kızlardan Birtanesi açık giyinmek teshircilik diyor. Onlar yoldaysa ben yokum
Çok şükür ablacigimAnladım sonuçta artık o okulu bırakmış ve o insanlarla beraber değilsiniz değil mi şuan yani geride kaldılar değil mi ?
Belki kızda disleksi vardır, rakamların yerini karıştırmıştır. Noldu yani o öyle deyince 90 yıl sonra mı fethedilmis oldu istanbul?Onlar ne yoluna koyacak ya . Geçen birisi istanbulun fethine 1543 dedi. Grubun içindeki kızlardan Birtanesi açık giyinmek teshircilik diyor. Onlar yoldaysa ben yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?