Insanların cahilliği ve nefret ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakış açısı değişik. Mesela siz de merdivenden inerken düştünüz boynunuz kırıldı sonra rip. Eee nolcak. Böyle bi bakış açısı ve karamsarlık olabilir mi sizce
Yahu ne alaka benmi karamsar olacağım ben buna çoklu seçenek derim gerçekçi olmak derim bakın kendinizi yalanliyorsunuz siz geçen konularda yok ahcilik okurum yok pastane açarım yok olmadı kpps ye girerim diye yazmadinizmi al size bakış açısı o olmadı bu .Herşey olabilir olumlu şeylerin yanında olumsuz şeyler dahil sanki herşeyi halletmiş bitmiş tavrınız bakış açınız değişik kaç kişi girecek sınava bakalım neler olacak ben olsam cahil bilmemne diye Büyük büyük konuşmam cehalet giderilir kibir asla birde insan önce birşey olur sonra konuşur iyi forumlar dilerim

Belki kızda disleksi vardır, rakamların yerini karıştırmıştır. Noldu yani o öyle deyince 90 yıl sonra mı fethedilmis oldu istanbul?
Olabilir kendide rapor almaya çalışıyor belki heyecanlandi belki disleksi var vs vs herşey olabilir
Bazı insanlarda ben nasil düşünüyorsam nasıl ideallerim varsa herkes de öyle olmalı kafasında
Geçen oğlum ve yeğenimle seviyeli bir şekilde konuştuk münazara gibi onlara dedim ki ben size fikirlerimi.dayatmiyorum ama siz neden bana fikirlerinizi dayatıyorsunuz?!
Beni olduğum gibi kabul edemez misiniz ben sizi olduğunuz gibi kabul ettim sizi büyüten de bendim herşeyinize de hakimdim ama size hiç kendi fikir ve görüşlerimi dayatmaya çalışmadım
Bugünden sonra yine herkes istediği gibi düşünüp yaşasın ama kimse diğerine.ben bunu seviyorum sende sev diye dayatmasin.dedim
Daha iyiyiz şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…