• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların davranışları

Aysusuay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
49
9
1
38
Merhaba belki biraz uzun olacak şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim ben şubat ayında evlenicem büyükçekmece de yaşıyorum ama tuzla tarafına gelim gidicem nişanlıma uzağa gelin gidiceğim için duygusalım dediğimde bana şehirdışın gidenler var diyerek üzüntümü küçümsüyor ayrıca nişanlım karşıda yaşıyor nişanlılık dönemi boyunca hep ben gittim buluşmak için o kadar yoldan gitmeme hiç üzüldüğünü hissetmedim ayrıca ben cok hassas bi insanım en ufacık bişeye kırılıp ama küçücük birşeyden de mutlu olabilen biriyim evlenicez masraf olacak diye herşeyin en ama en uygununu almasını sağladım ama ona ragmen sürekli ne uygunu daha ne kadar pahalı olabilir ki diyor benim hiç birikimim yok yatak odası mutfak derken bende aileme en az 7 bin harcattım ailemin alacaklarında kaliteye daha önem verdim üstelik ailem emekli kredi çekip aldılar buna rağmen kendi daha cok masraf yaptıgını söylüyor sarardan damatlıl istiyormuş saat alınacak ona düğünde bana 800 liralıl saatleri gösteriyot alalıö diye diyorum biraz anlayışlı ol diye ama bana karşılığında evlilik bu üzerine düşeni herkes yapmalı bende yapıyorum diyor halbu ki ben gelinliği bile ucuz olsun diye 2. El kiraladım ona ragmen 1300 lira daha ne olacaktı diyor iyi da o fiyattan daha ucuza yok ki yok ne yapacagımı şaşırdım cok bunaldım başka sonunlarda var ama onun için 2. Kez konu açayım sizi de boğmayayım fikirlerinizle yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

Uzaklığı gerçekten abartmışsınız ama maddi konuda haklısınız ucuz değil saat hiç almasada olur. siz gerçekten anlayışlı davrandıysanız onunda öyle yapması gerek bence.

Ezdirmissiniz kendini ,siz gorucu usulumu tanisiyorsunuz ,yaslariniz kac bilmiyorum ama ,
Devamli neden ayagina gittiniz ,kendi isteklerinizi bu kadar ayak alti ettiniz bilmiyorum ,
Simdide sizin bu tavrinizdan dolayi iyice kullanmaya calisiyor ,nasilsa diyor ben vermesem bile istedigimi yapacak ,
Kicini kaldirmissiniz ..

Siz calismiyormusunuz ?? karsindaki insan senin maddi durumunun iyi olmadigini bilip senden 800 tllik saat istiyor.. ILGINC

ailemin alacagını bildiği için 800 cok diyorum tamam diyor 650 liralık göndermiş en sonda hayır alınır ailem beni mahcup etmez ama bu düşüncesizlik nedem

Aynı şeylerin bi değişik versiyonunu yaşadım 6 ay önce,mesela damatlık almamıza rağmen özel marka farklı renk birtane daha istiyordu açgözlü ben de tekmeyi bastım :işsiz:

Ezdirmissiniz kendini ,siz gorucu usulumu tanisiyorsunuz ,yaslariniz kac bilmiyorum ama ,
Devamli neden ayagina gittiniz ,kendi isteklerinizi bu kadar ayak alti ettiniz bilmiyorum ,
Simdide sizin bu tavrinizdan dolayi iyice kullanmaya calisiyor ,nasilsa diyor ben vermesem bile istedigimi yapacak ,
Kicini kaldirmissiniz ..
Kendimiz tanıstık bana değer vermiyorsun farkında mısın diyorum evleniyoruz biz sen bunun farkında mısın değer vermesem neden evleneyim diyor

Her ne kadar siz hesabını yapıp bütçenize uygun olanı aramanız bulmanız doğru olsa da sizin gibi insanların değeri bilinmiyor ne yazık ki...
Çevremde gördüklerim böyle acımayıp para harcatanların hepsi el üstünde...
Eğer cimriliği sizi zorluyorsa bir ömür böyle geçmez.

Aynı şeylerin bi değişik versiyonunu yaşadım 6 ay önce,mesela damatlık almamıza rağmen özel marka farklı renk birtane daha istiyordu açgözlü ben de tekmeyi bastım :işsiz:
Ben daha önce nişanlanıp ayrıldım evlenmeme 1 ay kala o beni aldatmıştı onun damatlığı herşeyi alınmıştı şimdi aynı şeyi aileme yaşatmak istemiyorum gerçi babam arkandayız diyor ama yine de olmaz işte yaşlı insanlar bu adamı da aldatmayacak bi ruha sahil diye istedim daha öncekinden dolayı offff y

Merhaba belki biraz uzun olacak şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim ben şubat ayında evlenicem büyükçekmece de yaşıyorum ama tuzla tarafına gelim gidicem nişanlıma uzağa gelin gidiceğim için duygusalım dediğimde bana şehirdışın gidenler var diyerek üzüntümü küçümsüyor ayrıca nişanlım karşıda yaşıyor nişanlılık dönemi boyunca hep ben gittim buluşmak için o kadar yoldan gitmeme hiç üzüldüğünü hissetmedim ayrıca ben cok hassas bi insanım en ufacık bişeye kırılıp ama küçücük birşeyden de mutlu olabilen biriyim evlenicez masraf olacak diye herşeyin en ama en uygununu almasını sağladım ama ona ragmen sürekli ne uygunu daha ne kadar pahalı olabilir ki diyor benim hiç birikimim yok yatak odası mutfak derken bende aileme en az 7 bin harcattım ailemin alacaklarında kaliteye daha önem verdim üstelik ailem emekli kredi çekip aldılar buna rağmen kendi daha cok masraf yaptıgını söylüyor sarardan damatlıl istiyormuş saat alınacak ona düğünde bana 800 liralıl saatleri gösteriyot alalıö diye diyorum biraz anlayışlı ol diye ama bana karşılığında evlilik bu üzerine düşeni herkes yapmalı bende yapıyorum diyor halbu ki ben gelinliği bile ucuz olsun diye 2. El kiraladım ona ragmen 1300 lira daha ne olacaktı diyor iyi da o fiyattan daha ucuza yok ki yok ne yapacagımı şaşırdım cok bunaldım başka sonunlarda var ama onun için 2. Kez konu açayım sizi de boğmayayım fikirlerinizle yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
anlayışsız eş dünyanın en zor şeylerinden biri gerçekten bidaha duşunun derim

Kendimiz tanıstık bana değer vermiyorsun farkında mısın diyorum evleniyoruz biz sen bunun farkında mısın değer vermesem neden evleneyim diyor
Deger vermiyor ,deger goruyor bunun icin evleniyor ,bu bolumdeki konulari okuduysaniz eger bunun sonu iyi dergil ,dugun icvin acele etmeyin ,
Biraz oluruna birakin ,zaten en ufak seyde sortun yaratir belli

Her ne kadar siz hesabını yapıp bütçenize uygun olabı aramanız bulmanız doğru olsa da sizin gibi insanların değeri bilinmiyor me yazıkki...
Çevremde gördüklerim böyle acımayıp para harcatanların hepsi el üstünde...
Eğer cimriliği sizi zorluyorsa bir ömür böyle geçmez.
Bende ona inanamıyorum ya Zaten arkadaslarım bana sen manyak mısın diyor ama vicdanım el vermiyor üstelik o benim düşüncsli olduğumun farkında değil bile en acısı da bu

İyi de burada hiç okumadın mı erkekler kendilerine temizlikçi,annelerine köle,azarlayacağı ve istedikleri her türlü pisliği yapacakları kişilerle de evlenir.bunların hangi birinde değer pırıltısı var.

Deger vermiyor ,deger goruyor bunun icin evleniyor ,bu bolumdeki konulari okuduysaniz eger bunun sonu iyi dergil ,dugun icvin acele etmeyin ,
Biraz oluruna birakin ,zaten en ufak seyde sortun yaratir belli
Daha neler neler varda hangi birini yazayım ama gerçekten onu böyle tanımazdım ben

Back
X