Merhaba belki biraz uzun olacak şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim ben şubat ayında evlenicem büyükçekmece de yaşıyorum ama tuzla tarafına gelim gidicem nişanlıma uzağa gelin gidiceğim için duygusalım dediğimde bana şehirdışın gidenler var diyerek üzüntümü küçümsüyor ayrıca nişanlım karşıda yaşıyor nişanlılık dönemi boyunca hep ben gittim buluşmak için o kadar yoldan gitmeme hiç üzüldüğünü hissetmedim ayrıca ben cok hassas bi insanım en ufacık bişeye kırılıp ama küçücük birşeyden de mutlu olabilen biriyim evlenicez masraf olacak diye herşeyin en ama en uygununu almasını sağladım ama ona ragmen sürekli ne uygunu daha ne kadar pahalı olabilir ki diyor benim hiç birikimim yok yatak odası mutfak derken bende aileme en az 7 bin harcattım ailemin alacaklarında kaliteye daha önem verdim üstelik ailem emekli kredi çekip aldılar buna rağmen kendi daha cok masraf yaptıgını söylüyor sarardan damatlıl istiyormuş saat alınacak ona düğünde bana 800 liralıl saatleri gösteriyot alalıö diye diyorum biraz anlayışlı ol diye ama bana karşılığında evlilik bu üzerine düşeni herkes yapmalı bende yapıyorum diyor halbu ki ben gelinliği bile ucuz olsun diye 2. El kiraladım ona ragmen 1300 lira daha ne olacaktı diyor iyi da o fiyattan daha ucuza yok ki yok ne yapacagımı şaşırdım cok bunaldım başka sonunlarda var ama onun için 2. Kez konu açayım sizi de boğmayayım fikirlerinizle yardımcı olabilirseniz cok sevinirim