insanların Genişliği mi benim sabit fikirli olmam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaklas ondan derdim çünkü sana da bulaştırır diye korktum ama sende gidersen onu kim koruyacak.

Arkadasınızı cıddı sekılde uyarın.Uyarınıza kulak asmazsa arkadaslıgınızı sonlandıracagınızı, bunu kabul edemeyecegınızı belırtın.. Belkı bıseylerın farkına varır..

siz uyarınızı yapmışsınız hala dinlemiyorsa kendi bilir, mesafenizi koruyun. Anlattığınız durumdaki gibi çıkar ilişkisi yaşayan okadar çok kişi var ki...

Arkadaşınıza yanlış yolda olduğunu, ilerde pişman olacağını tekrar tekrar anlatın. Baktınız anlamıyor mesafe koyun.

Aman arkadaşım görüşme bununla arkadaş çok önemli.
İnan kendini korumuş olursun laftan sözden.

En yakın arkadasım 16 senelik dostum.. 2 yıldır o kadar değişti ki o da benim gibi zor seyler yasadı psikolojikmen ağır şeyler yaşadı fakat hayata bakış açısının bu derece değişmesi beni baya üzdü. Patronuna aşık mış öyle dedi üstelik adam kendisinden 20 yaş büyük ve evli çocukları var. Adam da ondan hoşlanıyor ve bedenen arkadaşımı istediğini söylemiş. Ayrıca üstüne gittim biraz adam bunu öpmüş dudağından. Arkadaşımı tanıyamıyorum. Bakiredir önemli değil dedi şaştım kaldım çünkü hiç böyle biri değildi mantıklı bir kızdı o
. Ve şimdi bu yanlıştan kurtulmak için sevgili edinmiş. adam buna burs veriyor okutuyor resmen çıkar ilişkisi diyeceğim ama arkadaşım baya baya aşığım ona diyor. Kınamıyorum o benim en yakın arkadaşım ama yakıştıramadım. O da kendine yakıştıramıyor ama oldu işte diyor. Sonuçta kendi hayatı evet ama benim zaten bozuk olan psikolojimi bu durum etkiledi sizce o kadar yıllık dostumla arama mesafe mi koymalıyım yoksa aman banane mi demeliyim

Bence madem yakın arkadaşsınız onunla iletişiminizi koparmayın.Doğruyu söylemekten vazgeçmeyin.

Uyardım cinsel.ilişki birşey yok diyor saçmalama dedi. Onlara karşılığını mezun olunca çalışarak ödeyeceğim diyor. Şimdiye kadar sadece adam bunu öpmüş sonra birşey olmamış artık o konuyu açmıyoruz normal davranıyoruz diyor şimdi o böyle derken ben nasıl ona inanmıyorum sen onunla yatıyorsun yada yattın filan diyeyim

Öpmeyi bırak adamın teklifi bile tiksindirici.Yapmadım diyor ama insanda şüphe bırakıyor adamla bütün ilişiğini kesmeli.İki kişiyi birden idare ediyorsa da sevgilisine de yazık

Herkesin yapabileceği bir şey değil.
Okutması karşılığı onunla sevgili olması.
Son derece ucuz bir durum.
Bir yaştan sonra ne anlatırsan anlat değişeceğini sanmıyorum. Mesafeni korumaya çalış bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X