- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Siz de vermeyin mecbur kalır getirir o zaman.
Alti ustu sarj aleti ya 1 tane de is yerinde kullanmak icin alsin.
Sizi kullanmak için seçmiş bundan çıkan sonuç iyiniyetinizi kötüye kullanmış arkadaşınız hem sinsi hem çıkarcı , malı ve parası çok kıymetli, seni biraz da aptal bulmuş, iş arkadaştan arkadaş olmaz !Ay bunu duyana kadar yazık unutmuştur zorda kalmasın vereyim diyordum
Bu gidişe bir dur deyin kimseye bir şey vermeyin, 300 değil 3 lira olsa bile bazen bencil ve mal kıymeti bilen olmak gerekiyor, 20'li yaşlarda aşırı da iyi niyetli saftirik biriyim o zamanlar, üstümden kıyafetimi isteseler çıkarıp veriyordum, bir komşum sandalyemi istedi sözde birkaç günlüğüne, sandalye 3 yıl geri gelmedi, 3 yıl sonra da kapı önüne kırılmış bir halde atıp taşındılar ne bir açıklama ne bir özür, altı üstü sandalye kaç kuruşluk şey, kırılmışsa kırılmış ama iyi niyeti suistimale de gerek yoktu, başka bir komşum blender'ımı pert etti pişkin pişkin de bu yandı dedi:)))300 lira vermek mi Abiyeninkini kullanmak varken
Ay bunu duyana kadar yazık unutmuştur zorda kalmasın vereyim diyordum
İşyerinde mi şarj ediyor herkes telefonu
Kendi işim var ama yine de telefonu gece takar sabah 100 ile çıkarım evden
İşte yedek şarj var ama çok nadirdir ihtiyaç duyduğum
Özetle götürmeyin kalsın ortada
Sizi kullanmak için seçmiş bundan çıkan sonuç iyiniyetinizi kötüye kullanmış arkadaşınız hem sinsi hem çıkarcı , malı ve parası çok kıymetli, seni biraz da aptal bulmuş, iş arkadaştan arkadaş olmaz !
Dairede iki kişi çalışıyoruz diğer daireden bir arkadaş sürekli şarj aletimi istiyordu ben de yanımda olduğu zamanlar veriyordum.
İzinli olduğum hafta tekrar gelmiş mesai arkadaşım “evin işe çok yakın öğle arası gidip alsana ya da sende getirsene böyle zor oluyor baya senin için” demiş diğer arkadaşta getiremem yere düşüyor yıpranıyor geçen sandalyeye takıldı içime oturdu demiş. Sonra dediğinin farkında varıp unutuyorum ya filan demiş.
Sdfgjdldk keriz silkemekte değiş bir bakış açısı.
Bu gidişe bir dur deyin kimseye bir şey vermeyin, 300 değil 3 lira olsa bile bazen bencil ve mal kıymeti bilen olmak gerekiyor, 20'li yaşlarda aşırı da iyi niyetli saftirik biriyim o zamanlar, üstümden kıyafetimi isteseler çıkarıp veriyordum, bir komşum sandalyemi istedi sözde birkaç günlüğüne, sandalye 3 yıl geri gelmedi, 3 yıl sonra da kapı önüne kırılmış bir halde atıp taşındılar ne bir açıklama ne bir özür, altı üstü sandalye kaç kuruşluk şey, kırılmışsa kırılmış ama iyi niyeti suistimale de gerek yoktu, başka bir komşum blender'ımı pert etti pişkin pişkin de bu yandı dedi:)))
Ben kimsenin toplu iğnesini istemezken verdiğim her şey çöp yığını olarak geri getirildi, bir gün kafama taş düştü sanırım, daha mı dedim kimseye çöpümü vermem, kırıp dökmeleri bir yana olan mala olsun lakin nezaketen özür dilememeleri canıma tak etmişti.
Sizi kullanmak için seçmiş bundan çıkan sonuç iyiniyetinizi kötüye kullanmış arkadaşınız hem sinsi hem çıkarcı , malı ve parası çok kıymetli, seni biraz da aptal bulmuş, iş arkadaştan arkadaş olmaz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?