İnsanların kıymetli eşyaları

Ah o bilmiyorum demeyi de bi öğrensem. En azından artık veremem diyeceğim

Ah o bilmiyorum demeyi de bi öğrensem. En azından artık veremem diyeceğim
Is hayatında cok ise yariyor "bilmiyorum" kelimesi. Gerçi bende yaramadi, bilmiyorum diyenin isi bana kitlenir ben bilmiyorum dedigimde öğren denir! Ama bazen duysan da duymamis gibi yapmak bilmemek ise yariyor.

Hahah kıyamıyorum veremem de

Is hayatında cok ise yariyor "bilmiyorum" kelimesi. Gerçi bende yaramadi, bilmiyorum diyenin isi bana kitlenir ben bilmiyorum dedigimde öğren denir! Ama bazen duysan da duymamis gibi yapmak bilmemek ise yariyor.

Asggklk ben bilmiyorum dediğimde de araştır öğren demişti amirim ben de bilmiyorum demek yerine elimden geldiğince yapmaya çalısıyorum araştırıyorum nasıl olsa öyle ya da böyle ben yapıcam

Asggklk ben bilmiyorum dediğimde de araştır öğren demişti amirim ben de bilmiyorum demek yerine elimden geldiğince yapmaya çalısıyorum araştırıyorum nasıl olsa öyle ya da böyle ben yapıcam
Iste size bana gelince arastir ama başkasına gelince tamam deniyor is bana paslaniyor ki ben de ogrenirim sıkıntı değil ama her işi ben yapamam

İş bölümünüz yok mu imzalı?
Sozde liste halinde var ama ortaklasa işlerde biri yapmıyorsa bana paslaniyor mesela simdi idari izindeyim, teknik islerle ilgili seyler ustumden alinmis muhasebe isleri kitlenmis giyabimda gorevlendirme yapilmis bana soran yok resmi yaziyla gorevlendirildiniz diye tebliğ de edilmedi sadece gıyabımda sifreler alınmış o is bana verilmiş ise dönünce resmi yazi isteyeceğim ama muhtemelen emrediyorum yap denecek

Tebliğ edilmesi lazım. Öyle şifahen iş bölümü olmaz. Ben de devlet memuruyum. Resmi iş bölümü yaptık. Bu şekilde daha iyi oluyor. Mesela sen üstüne vazife olmayan işi de yapsan resmi iş bölümü olduğu için senin lütfundan oluyor. Yani o iş üstüne 373766363 kez yıkılamaz. Çünkü yapılmaz ise işin sahibi sorumlu olur.

Ben de kamudayim ama maalesef ben yapmayınca cok defa sorusturma ile tehdit edildim/ediliyorum aynen dediginiz gibi her işin bir sahibi olmalı, bende maşallah her sey var yaşadığım sorunlarin neredeyse hepsi bu sebepten oluyor. Ego savasina dönüyor! Bakalim.dönünce bir savas cikacak yine, bu sefer de kac aydir evdesin muhabbetine dönecek valla ben artık yazılı isteyecegim sonrasinda itiraz dilekcesi... Teşekkür ederim yorumunuz icin

Aa kolay mı öyle soruşturma açmak bunun belli mevzuatı var

Hayattaki en önemli kelimelerden biri de HAYIR mış. Ben de yeni öğrenmeye başladım hayır demeyi. Hayatım şimdiden değişti tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…