• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların nazarı

Bence sizin sadece bana karşı öyleler demeniz yadırgandı. Çünkü öyle bir durumda mutlu olmanız gerekir demek ki çok seviliyorum beğeniliyorum diye. Çünkü haset kıskanç insanların bakışı herkesin negatif etkiler yani öyle biri sizde bir şey kıskanıyorsa başkasına da kıskanacak başka şey bulur. Bence siz biraz bakış açınızı değiştirmeye bakın, insanlar bu kadar kıskanç veya haset değil.Ha tabii nazar var ama sadece size değildir o nazar

Bence sizin sadece bana karşı öyleler demeniz yadırgandı. Çünkü öyle bir durumda mutlu olmanız gerekir demek ki çok seviliyorum beğeniliyorum diye. Çünkü haset kıskanç insanların bakışı herkesin negatif etkiler yani öyle biri sizde bir şey kıskanıyorsa başkasına da kıskanacak başka şey bulur. Bence siz biraz bakış açınızı değiştirmeye bakın, insanlar bu kadar kıskanç veya haset değil.Ha tabii nazar var ama sadece size değildir o nazar
Ben mutlu oluyorum zaten oldum da ama bu tür söylemler hoşuma gitmiyor sadece nazar değerse benden bilme gözüm kaldı gibi. İltifat gerçek yada sahte bilmiyorum ama nazar işte

Ben mutlu oluyorum zaten oldum da ama bu tür söylemler hoşuma gitmiyor sadece nazar değerse benden bilme gözüm kaldı gibi. İltifat gerçek yada sahte bilmiyorum ama nazar işte
demek ki siz bu konuda hassasiyeti geliştirmişsiniz dediğim gibi Duanızı okuyun çok da kafaya takmamaya çalışın

demek ki siz bu konuda hassasiyeti geliştirmişsiniz dediğim gibi Duanızı okuyun çok da kafaya takmamaya çalışın
Yorumlarınız için teşekkür ederim belki de ben hassaslaştım olabilir zor bir süreçten geçtim

Nazar oluyor bana diye gezerseniz üstünüze çekersiniz insanlar iltifat etmiş niye nazarlari değsin bide duanızı okuyun nazar oluyor diye gezmeyin

Öyle her insanın nazarı değmez ama bazen iyi bakanların bile nazarı değebiliyor kimin nazarı değeceği hiç belli olmaz. Ama bu bana nazar değdirir ya da bugün bana nazar değecek şeklinde sürekli böyle düşünürsek başımıza gelen her türlü olayı nazara yorarız. O şekilde düşünmemek lazım akışına bırakın nazar değiyor diyerek enerjiyi çekmeyin

Noldu da nazar değdi diyorsunuz ? Mesela ne yaşadınız

Ne alakası var iltifata lafım yok bakışları süzüşleri rahatsız ediyor. Ben kendim için giyiyorum. Nazar diye bir şey var ben bunun cevabını soruyorum ne yapmalıyım diye
Evet evet nazar gerçekten var. Bir de kötü gözle bakmaya gerek yok ya da haset etmeden de imrenmesiyle çok beğenmesiyle de nazarı değebilir kişinin Dualarınızı yapın ayetel kursi ishlas felak nas.. Onun haricinde zaten kötü bi zamandayız çok süslenip püslenmeyin derim.

Sürekli düşünerek kendinize bu olumsuzluğu çekiyorsunuz. Kendini gerçekleştiren kehanet diye buna diyoruz.

Evet evet nazar gerçekten var. Bir de kötü gözle bakmaya gerek yok ya da haset etmeden de imrenmesiyle çok beğenmesiyle de nazarı değebilir kişinin Dualarınızı yapın ayetel kursi ishlas felak nas.. Onun haricinde zaten kötü bi zamandayız çok süslenip püslenmeyin derim.
İnsanın kendine de nazarı değermiş diye bir söz duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Ben giyinmeyi süslenmeyi seviyorum ama bir yandan da korkuyorum. Bir çok insan da giyiyor bir şey olmuyor yada oluyor da biz mi görmüyoruz. Tiktok da iki kız kardeş vefat etmişti Allah rahmet eylesin nazar diyorlar fakat takdir ilahi tabiii ecel gelmiş ben o yorumlardan da etkilendim

Sürekli düşünerek kendinize bu olumsuzluğu çekiyorsunuz. Kendini gerçekleştiren kehanet diye buna diyoruz.
Nasıl yani ben sürekli nazarı düşünürsem çekmiş mi oluyorum kendime

Çoğu kişininde gözü değiyor, anlıyorum nazar değdiğini demişsiniz.

Bu herkesin gözü benim üzerimde, herkesin nazarı değiyor, çok uç bir bakış açısı yapmayın. Mümkün mü böyle birşey? Göz önünde olabilirsiniz, gösterişli olabilirsiniz ama herkes negatif bakıyor, haset, fesat diye düşünmek oldukça sağlıksız.
Ben insanları desteklemeyi, çok hoşsun, ne güzel olmuşsun demeyi severim bana da iyi geliyor. Böyle düşünüleceğini bilsem söylemem mesela.

Noldu da nazar değdi diyorsunuz ? Mesela ne yaşadınız
Süreklii başım ağrıyor sürekli esniyorum gözüm hep dalıyor gözlerimden yaşlar geliyor. Titreme geliyor negatif enerji alıyorum bazı insanlardan bakışları rahatsız ediyor beni Geçen gün düştüm tabi nazara bağlamıcam bunu olacagı varmış ama insanın aklına geliyor herşey

Nasıl yani ben sürekli nazarı düşünürsem çekmiş mi oluyorum kendime
Aynen öyle. Bir şeyi sürekli düşünür ve öyle olacağına inanırsanız, evren (ya da enerji ya da ilahi sistem adına ne derseniz) o şeyin olması için uğraşır. En sonunda o şey gerçekleşir ve siz de “ben biliyordum böyle olacağını al işte” yanılgısına düşersiniz.

Süreklii başım ağrıyor sürekli esniyorum gözüm hep dalıyor gözlerimden yaşlar geliyor. Titreme geliyor negatif enerji alıyorum bazı insanlardan bakışları rahatsız ediyor beni Geçen gün düştüm tabi nazara bağlamıcam bunu olacagı varmış ama insanın aklına geliyor herşey
Psikolojik olabilir mi bu yönde düşünmenizden kaynaklı

Çoğu kişininde gözü değiyor, anlıyorum nazar değdiğini demişsiniz.

Bu herkesin gözü benim üzerimde, herkesin nazarı değiyor, çok uç bir bakış açısı yapmayın. Mümkün mü böyle birşey? Göz önünde olabilirsiniz, gösterişli olabilirsiniz ama herkes negatif bakıyor, haset, fesat diye düşünmek oldukça sağlıksız.
Ben insanları desteklemeyi, çok hoşsun, ne güzel olmuşsun demeyi severim bana da iyi geliyor. Böyle düşünüleceğini bilsem söylemem mesela.
Bende iltifat ederim iltifat almayı da severim hoşuma gider ama bakışları çok farklı rahatsız edici yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum fakat bazı insanlardan sezersin gerçekten o enerjiyi. Nazardan Allah korusun

Eski konularına baktım kilolu ve kısaymışsın zayıfladın mı mesela neden bi insan böyle birini çekemeyip nazar etsin boylu poslu güzel bi kızdım gerçekten dikkat çekerim bi ortamda ama hiç nazar tribine girmedim ilişkide de böyle ama maymuna benzeyen sevgilisi olan gerçekten mutsuz olan arkadaşlarım vardı hep nazar onların ağzındaydı bize nazar geliyor diye. Depresyondayım diyorsun 2 süslemeye geçmez ki

Arkadaşlar ben güzellik eğitimi alıyorum bir süredir iyi degildim depresyondaydım düzeldim azda olsa. Kurstaki çogu kişi farkediyordu zaten. Kendime bir kaç haftadır iyi bakmaya çalışıyorum iyi giyiniyorum saçlarımı yapıyorum takılar falan. Güzel giyinip kursa gidiyorum iltifat edenler çok oluyor fakat çoğunun da gözü değiyor nazarı falan hissediyorum ve anlıyorum hatta yüzüme söyleyenler bile oldu güzel olmuşsun nazar değerse benden bilme diye. Taktığım takıma gözüm kaldı diyenler oluyor. Kendime baksam bir dert bakmasam bir dert napıcağımı bilemedim. Tek ben degil bir çok kişi güzel giyinip geliyor ama onlara karşı o kadar değiller. Kendiml kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum gözler bende olunca. Ne yapmalıyım sizce bu konuda
depresyonda olan arkadaşımı güzel giyinmiş saçı başı yapılı görsem bende iltifat ederim. Bence size iltifat edenler değilde siz biraz fazla kendinizi beğenip önemsemişsiniz. Kendinizi iyi hissetmeniz çok güzel umarım eskiye dönmezsiniz ancak size iltifat edenlere size fesatlanıp nazar değidirek düşüncesiyle değildi arkadaşına moralman destek olmaya çalışıyor gibi düşünün bu size daha iyi gelecektir

Back
X