• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların nazarı

İltifatlara teşekkür ederim derim bende iltifat ederim ama inanın sizin gibi düşünen insanların olacağını gerçekten bilmiyordum ben özellikle her insan gibi hani zor zamanlardan çıkan kişileri daha motiveye yönelik iltifat ederdim herkes yapar bunu ama demek ki iste karşıdaki ne düşünüyor bilmiyoruz
48 yasima gireceğim bir kaç ay sonra hayatımda 1 defa bile bana nazar değdi yada değecek cümlesini kurmadım kurmayi bırakın aklıma bile gelmedi hatta laf arasında bana diyenler olunca bile ay neyime değecek der gecerim
O kadar ne bileyim su gibi guzel aktristler şarkıcılar mankenler varken bilmiyorum hiç amanda bana nazar değecek diyorum ya aklıma bile gelmedi
Ama geçenlerde okudum sürekli hissedilen bana nazar değecek düşüncesi de maalesef bir psikiyatrik rahatsizlikmis

Diğer yandan nazar haktır nazar ayeti de mevcuttur özellikle korunma amaçlı Felak nas ayetel kursi okunabilir tavsiye ederim

Eski konularına baktım kilolu ve kısaymışsın zayıfladın mı mesela neden bi insan böyle birini çekemeyip nazar etsin boylu poslu güzel bi kızdım gerçekten dikkat çekerim bi ortamda ama hiç nazar tribine girmedim ilişkide de böyle ama maymuna benzeyen sevgilisi olan gerçekten mutsuz olan arkadaşlarım vardı hep nazar onların ağzındaydı bize nazar geliyor diye. Depresyondayım diyorsun 2 süslemeye geçmez ki
Böyle birini derken şişman ve kısa olmak iltifat edillmeyeceği begenilmeyeceği anlamına mı geliyor?

Hof iki iltifat alinca niye kendinizi bisey sanip insanlari nazar etmekle sucluyorsunuz ki? Cok guzel bisey olsaniz cuvalda giyseniz görünürdü zaten ki cidden guzel olana daha az iltifat gelir. 😄 Insanlar degisimi farkettileri icin iltifat edip cesarerlendiriyorlar sizi yoksa bastan beri ozenli olsaniz insanlarin dikkatini cekmezdi.

depresyonda olan arkadaşımı güzel giyinmiş saçı başı yapılı görsem bende iltifat ederim. Bence size iltifat edenler değilde siz biraz fazla kendinizi beğenip önemsemişsiniz. Kendinizi iyi hissetmeniz çok güzel umarım eskiye dönmezsiniz ancak size iltifat edenlere size fesatlanıp nazar değidirek düşüncesiyle değildi arkadaşına moralman destek olmaya çalışıyor gibi düşünün bu size daha iyi gelecektir
Olabilir belki benim bakış açımdandır fakat rahatsız oldugum yerler oldu. Belki altında bir şey aramadan bakarsam farklı gelebilir

Böyle birini derken şişman ve kısa olmak iltifat edillmeyeceği begenilmeyeceği anlamına mı geliyor?
İlk sayfada fiziğim çok güzel, her şey yakışıyor o yüzden sürekli bana bakıyorlar tarzı konuştuğunuz için şahsen ben de adriana lima gibi bir fiziğiniz var diye düşünmüştüm. Ben de kısa boylu bir kadınım. Kilolu veya kısa olabilirsiniz bu normal bir şey ama fiziğim çok iyi deyince insanın beklentisi farklı oluyor.

Bende iltifat ederim iltifat almayı da severim hoşuma gider ama bakışları çok farklı rahatsız edici yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum fakat bazı insanlardan sezersin gerçekten o enerjiyi. Nazardan Allah korusun
Nazara bende inanıyorum ama rüyaların var olduğu gerçeği kadar. Onu günlük hayatla olaylarla çok ilişkilendirmek hele birileri üzerinden dillendirmek sağlıksız. Çünkü tahmin üzerinden gidiyorsunuz. Ama sizde ayrıca bir durum var 'çoğu' insanın nazarının değdiğine inanmanız.

Bir odada kırmızı ararsanız kesindir bulursunuz. Neye odaklandığınız önemli. Kimseye bu kadar güç atfetmeyin.

İlk sayfada fiziğim çok güzel, her şey yakışıyor o yüzden sürekli bana bakıyorlar tarzı konuştuğunuz için şahsen ben de adriana lima gibi bir fiziğiniz var diye düşünmüştüm. Ben de kısa boylu bir kadınım. Kilolu veya kısa olabilirsiniz bu normal bir şey ama fiziğim çok iyi deyince insanın beklentisi farklı oluyor.
Zaten fiziğim iyi şuan eski kilomdan daha da verdim. Kilolu da olsa yakışana yakışıyor

Ben çok iltifat ederim hiç böyle algılandığını bilmiyordum. Bana göre birinin modunu yükseltmekten ibaret bir şeydi. İlginç.

Malesef öyle oluyor nazar edilecek ne var
O sizin bakış açınız. Uzun, kısa, şişman, zayıf fark etmiyor üstüne yakıştıktan sonra güzel durunca duruyor

Ben çok iltifat ederim hiç böyle algılandığını bilmiyordum. Bana göre birinin modunu yükseltmekten ibaret bir şeydi. İlginç.
Çogu yorumlardan anladığım kadarıyla çogu iltifat sahte iyi hissettirmek içinmiş

O sizin bakış açınız. Uzun, kısa, şişman, zayıf fark etmiyor üstüne yakıştıktan sonra güzel durunca duruyor
İlk mesajda fiziğim güzel vs demene dedim ben görmedim çevremde böyle kısa ve kilolu kadınların çok kıskanıldığını nazar edilecek kadar ama gereksiz yere överler bunu çok gördüm aksine daha güzel kızlara iltifat etmiyorlar benim şahit olduğum bu ki ben baya ortama girip çıktım. Ben herkese iltifat ederim mesela bilerek yaparım bunu

Konuyu okumadım. Başlığa istinaden nazar konusuna ne kadar çok takilirsan o kadar çok değiyor bilginize 😂👌🏻

Çogu yorumlardan anladığım kadarıyla çogu iltifat sahte iyi hissettirmek içinmiş
Beğenmediğim bir şeye iltifat etmem ama ettiğime de gözüm kaldığından değil, iyi görünen birine bunu söyleyerek modunu yükseltmek isterim.

Olabilir belki benim bakış açımdandır fakat rahatsız oldugum yerler oldu. Belki altında bir şey aramadan bakarsam farklı gelebilir
Yanlış anlamayın ama sizinle dalga geçilmiş olabilir mi? Çünkü yorumlarınızda sürekli rahatsızlık duyduğunuzu falan söylüylemişsiniz. Yani normalde benim bildiğim nazarda insan nazar edeceğini bilmeden söyler

İlk mesajda fiziğim güzel vs demene dedim ben görmedim çevremde böyle kısa ve kilolu kadınların çok kıskanıldığını nazar edilecek kadar ama gereksiz yere överler bunu çok gördüm aksine daha güzel kızlara iltifat etmiyorlar benim şahit olduğum bu ki ben baya ortama girip çıktım. Ben herkese iltifat ederim mesela bilerek yaparım bunu
Ben dışarda o kadar güzel kızlar görüyorum ki kilolu şişman yüzleri ve fizikleri çok güzeller manken gibi kızlar var ama iltifat etmeye çekinirim bazıları tepeden bakıyor

Yanlış anlamayın ama sizinle dalga geçilmiş olabilir mi? Çünkü yorumlarınızda sürekli rahatsızlık duyduğunuzu falan söylüylemişsiniz. Yani normalde benim bildiğim nazarda insan nazar edeceğini bilmeden söyler
Dalga geçtilerse bilemem niyetleri düşünceleri bilmiyorum sonuçta. İltifatlar gerçekse de sahteyse de bazı insanlar irite ediyor. Herkes degil bazıları

İltifat etmeyi de almayı da severim. Güzel bir sözden rahatsız olmak biraz garip değil mi? Buluttan nem kapan, her şeyin altında olumsuz mana arayan insanlar bana kötü niyetli gelir. Sizin biraz bakışınızı değiştirmeniz gerekiyor bence.

Dalga geçtilerse bilemem niyetleri düşünceleri bilmiyorum sonuçta. İltifatlar gerçekse de sahteyse de bazı insanlar irite ediyor. Herkes degil bazıları

Şimdi anlaşıldı. Hoşlanmadığınız, niyetinden şüphe duyduğunuz kişilerin iltifatları samimi gelmiyor ise o kişilerle mesafeli olmanızı engelleyen nedir?

İltifat etmeyi de almayı da severim. Güzel bir sözden rahatsız olmak biraz garip değil mi? Buluttan nem kapan, her şeyin altında olumsuz mana arayan insanlar bana kötü niyetli gelir. Sizin biraz bakışınızı değiştirmeniz gerekiyor bence.

Şimdi anlaşıldı. Hoşlanmadığınız, niyetinden şüphe duyduğunuz kişilerin iltifatları samimi gelmiyor ise o kişilerle mesafeli olmanızı engelleyen nedir?
Aynı ortamda bulunmak yan yana gelme mecburiyeti oluyor eğitim yerinde

Back
X