• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların nazarı

O nazardan değil, spotlight effectten. Ve böyleleri hiç şaşmaz, genelde vasat tipler oluyor. Millet gaz vermek, motive/teselli etmek için iltifat ediyor muhtemelen, siz de tribe girmişsiniz. Ve kişi kendinden bilir işi. Kendiniz fesat düşünceli olduğunuz için insanların da böyle olduğunu sanıp sizde gözünün kaldığını düşünüyorsunuz. Tükenin lütfen, toplum içinde sayınız ne kadar az olursa o kadar iyi. 🤦🏻‍♀️

Süreklii başım ağrıyor sürekli esniyorum gözüm hep dalıyor gözlerimden yaşlar geliyor. Titreme geliyor negatif enerji alıyorum bazı insanlardan bakışları rahatsız ediyor beni Geçen gün düştüm tabi nazara bağlamıcam bunu olacagı varmış ama insanın aklına geliyor herşey
Evet ara sıra bu hal benim de başıma gelir. Mesela bi komşu ziyaretinde bulunmuştum ve içeri girerken ki halim çok iyiydi. Mutluydum neşeliydim halsiz falan değildim. Oturduk neyse eve dönünce bana bi haller oldu esnemeye başladım sürekli gözümden yaşlar gelmeye başladı ve sonrasında 4 saatlik bi yolculuk yapmıştım gözümden yaşlar gele gele 😁 böyle olduğunda bariz belli oluyor nazar olduğu

Süreklii başım ağrıyor sürekli esniyorum gözüm hep dalıyor gözlerimden yaşlar geliyor. Titreme geliyor negatif enerji alıyorum bazı insanlardan bakışları rahatsız ediyor beni

Bunların hepsini kendimi bildim bileli sürekli yaşarım bir kere aklıma nazar gelmedi

Esniyorum gözüm dalıyor gözlerim yaşarıyor galiba birileri bana kötü bakıyor... Ne garip ve saçma bir düşünce.

Norveçlilere nazar pek değmiyor. Hep bizim dandk arabalara evlere vasat güzelliklere değiyor o nazar. Ayağımı burktum. Nazar mı değdi acaba.. geçen biri iltifat etmişti. Bak şimdi işkillendim.
Ne sanatçılara(Tarkan gibi) ünlülere nazar değmiyor sıradanın sıradanı insanlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor.

Şu sitede bana iltifat etti, nazar değdirdi diyenler yüzünden insanlar birbirinden iyice soğudu. Ben artık kimseye iltifat etmiyorum. Millet senin en ufak övgünü kıskançlık olarak algılayıp hakkında saçma fikirler ediniyor belli ki. Başkasını yüzüne bile doğru dürüst bakmamak gerek bu başlıktan gördüğüm. Bakışını beğenmezse de nazar degdirdi diyor. Kafalara bak, hurafe, irin dolu.

Aynen öyle. Bir şeyi sürekli düşünür ve öyle olacağına inanırsanız, evren (ya da enerji ya da ilahi sistem adına ne derseniz) o şeyin olması için uğraşır. En sonunda o şey gerçekleşir ve siz de “ben biliyordum böyle olacağını al işte” yanılgısına düşersiniz.
Nasıl yani ben sürekli isveç vatandaşlığı alacağımı düşünüyorum yoksa vatandaşlıkmı alacağım anlamına geliyor

Norveçlilere nazar pek değmiyor. Hep bizim dandk arabalara evlere vasat güzelliklere değiyor o nazar. Ayağımı burktum. Nazar mı değdi acaba.. geçen biri iltifat etmişti. Bak şimdi işkillendim.
Birkaç ay önce bir arkadaşım pantolonumu çok beğendi, üç dakika sonra oturduğum banktan kalkarken bir yere takıldı ve tam totomdan yırtıldı. Kız nazar değdim diye çok mahcup oldu, ben tamamen kendi dikkatsizliğime bağladım olayı. Ama o zamandan beri o arkadaşın lakabı kem göz 😂

Arkadaşlar ben güzellik eğitimi alıyorum bir süredir iyi degildim depresyondaydım düzeldim azda olsa. Kurstaki çogu kişi farkediyordu zaten. Kendime bir kaç haftadır iyi bakmaya çalışıyorum iyi giyiniyorum saçlarımı yapıyorum takılar falan. Güzel giyinip kursa gidiyorum iltifat edenler çok oluyor fakat çoğunun da gözü değiyor nazarı falan hissediyorum ve anlıyorum hatta yüzüme söyleyenler bile oldu güzel olmuşsun nazar değerse benden bilme diye. Taktığım takıma gözüm kaldı diyenler oluyor. Kendime baksam bir dert bakmasam bir dert napıcağımı bilemedim. Tek ben degil bir çok kişi güzel giyinip geliyor ama onlara karşı o kadar değiller. Kendiml kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum gözler bende olunca. Ne yapmalıyım sizce bu konuda
En gıcık olduğum insan tipisiniz. Nezaketen iltifat edilse bana nazar ediyorlar, edilmese ay bak çekemiyorlar… buram buram cehalet, vasatlık, kendini beğenmişlik, ukalalık, vs vs…

Nazara hiç inanmıyorum ya. Koca koca insanların nazara inanması da komik geliyor bana.
Geçenlerde bir arkadaşım instagrama yeni sevgilisiyle foto paylaştı. Fotoğrafa nazar boncuğu iliştirmiş altına da nazar duası yazmış Arapça 😂😂
Normal paylaşsa Allah mutlu etsin der geçerdim ama böyle görünce adamı inceleyip ay bu tipsizin neyine değecek diye gülüyor insan 😂😂
Ben mesela ilk günden beri eşimle de fotoğraf paylaştım bebeğim doğdu 40ı çıkmadan yüzünü de koydum hepsi taş gibi duruyor nazar falan değmedi.
İnananlar her şeyi nazara bağladığı için nazar değdi sanıyor bence

Bunların hepsini kendimi bildim bileli sürekli yaşarım bir kere aklıma nazar gelmedi

Esniyorum gözüm dalıyor gözlerim yaşarıyor galiba birileri bana kötü bakıyor... Ne garip ve saçma bir düşünce.
Yok öyle değil. Tabi ki insani haller bunlar esneriz uykumuz gelir. Ama burda bahsettiğimiz ani değişimler mesela iyisindir bi anda fark edilir şekilde bişeyler olur esneme gibi. Herkes inanmak zorunda değil elbette :) Ben inanıyorum nazara

Arkadaşlar ben güzellik eğitimi alıyorum bir süredir iyi degildim depresyondaydım düzeldim azda olsa. Kurstaki çogu kişi farkediyordu zaten. Kendime bir kaç haftadır iyi bakmaya çalışıyorum iyi giyiniyorum saçlarımı yapıyorum takılar falan. Güzel giyinip kursa gidiyorum iltifat edenler çok oluyor fakat çoğunun da gözü değiyor nazarı falan hissediyorum ve anlıyorum hatta yüzüme söyleyenler bile oldu güzel olmuşsun nazar değerse benden bilme diye. Taktığım takıma gözüm kaldı diyenler oluyor. Kendime baksam bir dert bakmasam bir dert napıcağımı bilemedim. Tek ben degil bir çok kişi güzel giyinip geliyor ama onlara karşı o kadar değiller. Kendiml kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum gözler bende olunca. Ne yapmalıyım sizce bu konuda
Olabilir, her zaman bu durumlarla karşılaşacaksınız, bunun için bir şey yapmaya gerek yok.

Nazara hiç inanmıyorum ya. Koca koca insanların nazara inanması da komik geliyor bana.
Geçenlerde bir arkadaşım instagrama yeni sevgilisiyle foto paylaştı. Fotoğrafa nazar boncuğu iliştirmiş altına da nazar duası yazmış Arapça 😂😂
Normal paylaşsa Allah mutlu etsin der geçerdim ama böyle görünce adamı inceleyip ay bu tipsizin neyine değecek diye gülüyor insan 😂😂
Ben mesela ilk günden beri eşimle de fotoğraf paylaştım bebeğim doğdu 40ı çıkmadan yüzünü de koydum hepsi taş gibi duruyor nazar falan değmedi.
İnananlar her şeyi nazara bağladığı için nazar değdi sanıyor bence
Nazar boncuğuna ben de inanmıyorum ama nazar hak. Bilmiyorum inancınızı ama peygamberimiz de nazarın hak olduğunu söylüyor. Nazar boncuğu ise bambaşka saçma bişey. Şu düşünceye de katılıyorum sürekli bişeyleri takıntı haline getirmemek laızm yani aman nazar değecek bana falan gibi sonra herşeyi buna bağlıyorlar 😅

Taktığın takına kadar nazar ediyorlar ha, vay beeee, ne takıyorsun kaşıkçı elması mı?

Nazar boncuğuna ben de inanmıyorum ama nazar hak. Bilmiyorum inancınızı ama peygamberimiz de nazarın hak olduğunu söylüyor. Nazar boncuğu ise bambaşka saçma bişey. Şu düşünceye de katılıyorum sürekli bişeyleri takıntı haline getirmemek laızm yani aman nazar değecek bana falan gibi sonra herşeyi buna bağlıyorlar 😅
Esnemek tüm canlıların yaptığı bir şey. Ben de esnerim
Bazen ama bunu nazara yormuyorum 😂

Dünyada son inanacağım şey nazardır heralde. Diğer her şeye daha az mesafeliyim.

Monica belucciye nazar değmez orta güzellikte mahalle kızına nazar değer, Ali koça nazar değmez 20 yıllık araba alan Ahmet’e nazar değer, ünlüler bebeklerini bir güzel sergiler hatta yabancı ünlüler doğar doğmaz fotoğrafları dergilere satar, onlara değmez bizimkilerin bebeklerine nazar değer🤦🏻‍♀️

Ben sizi anladım. Buradaki kadınlar anlayamaz ve üstünüze gelir çünkü kıskançlar.
Size yüzde yüz işe yarayacak bir şey söyleyeceğim. Bu şekilde iltifat alırsanız hemen üç defa sesli bir şekilde "Gözün götüme" diye bağırın ve karşınızdaki kişinin yüzüne pu pu pu yapın. Emin olun bir daha yüzünüze bakmayacaklardır. Deneyin ve farkı görün.

Back
X