• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların nazarı

Ben sizi anladım. Buradaki kadınlar anlayamaz ve üstünüze gelir çünkü kıskançlar.
Size yüzde yüz işe yarayacak bir şey söyleyeceğim. Bu şekilde iltifat alırsanız hemen üç defa sesli bir şekilde "Gözün götüme" diye bağırın ve karşınızdaki kişinin yüzüne pu pu pu yapın. Emin olun bir daha yüzünüze bakmayacaklardır. Deneyin ve farkı görün.
Bir anda sahne gözümde canlandı 🤣🤣🤣, nazar öldürücü en net taktik💃💃

Her seyi nazara baglayan insanlara sinir oluyorum tamam nazar haktır inanıyorum ama her seyi de nazara baglamayın yaa.Bir tanidigim var evine gittiğimde 3 tür bir sey bozuldu ya da bir sey kırıldı denk geldim.Hatta lan acaba bende ugursuzluk mu var diye bile düsündüm.Evi de öyle ortalama bir ev yani kiskanilacak bir tarafi yok olsa da herkesin evi kendine neden fesatlanayim güzel der gecerim.O kisi de sanki benden bilirmis gibi zaten ne zaman misafir gelse bir seyim kırılıyor bozuluyor anlamadim dedi.O laftan sonra evine gitmeyi bıraktım aman dedim otursun evinde bir basına kimsenin yoktan yere suclamasini cekemem.

Normal elbette 😀
Nazardan çok daha olası olan uykunuzu tam alamamanız, canınızın sıkılması, yorgunluk olabilir.
Ama öncesinde turp gibisin.. günün ortasında bi anda halin yüzde yüz değişiyor. Neyse inandırmaya çalışmıyorum sizi inşallah başınıza gelmez 😂

Ama öncesinde turp gibisin.. günün ortasında bi anda halin yüzde yüz değişiyor. Neyse inandırmaya çalışmıyorum sizi inşallah başınıza gelmez 😂
Allahım gün ortasında herkese oluyor o ya😀
O zaman yaşlılar nazara daha çok uğruyor hepsi gün ortasında şekerleme yaparlar içi geçer resmen. Özellikle yemek yedikten sonra yada şekerli bir şey yiyince nazar değiyor 😂 şekerimiz oynayınca da böyle mayışırız. Gün ortasında da yorgunluk gelir. Nazara inanmak için kendiniz paralıyorsunuz resmen😂😂

Siz konu sahibi değilsiniz neden tek tek herkesi alıntılayıp onun yerine cevap veriyosunuz ki? Konu sahibi bile konusunu takip etmeyi bıraktı. Siz ona söylenen şeyleri üstünüze alınıyosunuz. Konu sahibini direkt alıntılayıp “kan sayımı yaptırın” yazan üyenin yazdığını bile üstünüze alınıp “kanım gayet iyi” yazmışsınız ne alaka?

nazar diye bişey var ama sen depresyondan yenı çıkmışsın senı motive etmek için övüyor olabilirler birde öyle bakmak lazım

Bende herkese iltifat ederim çok güzel olmuşsun çok yakışmış bu renk derim insanların hemen modu değişiyor yüzlerinde ki gülümseme bile benim hoşuma gidiyor benimde modum yükseliyor. Ne var bunda bazen bende diyorum kıçını kaşı bak nazarım değecek çok hoşsun diye bundan sonra bende demeyim bari madem böyle anlaşılıyor.

Nazarın boyla postla güzellikle çirkinlikle zenginlikle fakirlikle alakası yok bu bir. Dünyanın önde gelen üniversiteleri dünya çapında nazarı araştırmak için deneyler yapıyor bu da iki. Aklınca nazarı köylü işi göstermek olanların genel kültürle ilgili sıkıntısı var. Nazar sadece islamda ya da ortadoğuda yok. Çeşitli isimlerle her kültürde var. Onlar adına nazar demiyor da negatif bakış ya da olumsuz enerji diyor. Geçmişte seyrettiğim; ki çok fazla belgesel izlerim, pek çok belgeselde denk geldim. Örneğin National Geographic gibi kanallarda izledim.

Renkli gözlülerin nazarı değer mi tarzı bir belgeseli de yaklaşık 15 sene önce yine bir bilim kanalında seyretmiştim. Dünyada her şey enerji ile ilgili. Bizler de çevremize ama iyi ama kötü enerji yayıyoruz. Belki bizim de kötü enerjimiz insanları etkiliyor. İlla ki kötü niyetli olmak zorunda değiliz. Bu insanın elinde olan bir şey değil. Kimi insanlar bize iyi gelir, kimi insanlar kötü gelir. İşin şakası bir yana güldük eğlendik ama adı ne olursa olsun nazar diye bir enerji durumu var.

Size nazar değmesi için manken olmanız ya da zengin olmanız gerekmiyor. Dünyanın en saçma savı; zenginlere niye nazar değmez? Neden biliyorsun değmediğini. İnsanlar kaza yapıyor, boşanıyor, çok feci kazalarda yanarak can veriyor. Evlatlarını kaybediyor. Depresyonla mücadele ediyor. Bunların nedeni nazar da olabilir pek ala. Birinin zengin olması hayatının mükemmel olduğu anlamına gelmez. Bu çok sığ bir bakış açısı. Geçen bir kızı izlemiştim belgeselde. Su gibi kız makyaj fırçasından bakteri kapıyor ve bacakları kesiliyor. Kız öylesine güzel ki. Dedim kadere bak. Nazar değmiş olabilir diye geçti aklımdan.

Başımıza gelen her şeyi nazara bağlayamayız ama nazarı da yok sayamayız.

Güzeli var evet ama ben görüyorum yani kadınlar bi tık kıskançtır kolay kolay güzele iltifat etmezler valla ama tam tersine çok gördüm yine korunmak istiyorsan bol bol dua et
Bunu anlamıyorum hiçbir zaman. Güzel bir kadına iltifat ederim ben mesela. Ya da çok güzel kadın derim. Hemen itirazlar gelir. “ ayyy nesi güzel, çok çirkin” bir de ardına “ sen daha güzelsin”
ben ne alaka? Tamam ben de çirkin değilim ama kadın tanrıça gibi yahu. Hemen yapıştırılır sonra “güzellik görecelidir” Yoo güzel kadın güzeldir.

Konu sahibi arkadaşım. Dikkat çekici giyinince herkes bakar bizde. Siz onu nazar, kıskanma sanıyorsunuz. Ama kıyafetinizi filan da süzüyor olabilirler. Kötü niyetli olmayabilir. Ama evet hintliler gibi gözünü dikip bakmak bizde de yaygınlaşmaya başladı.

IMG_6763.webp

MIT’de nazar kırıcı robot üzerinde çalışıyolla diye duydum. 🙄
Her tür kaza bela hep nazardan öyle deme 😂😂
Kadın pis makyaj fırçası kullanıp bakteriden enfeksiyon kapmış ama nazardan diyorlar😂
Trafik kazaları da hep nazar dikkatsizlik yada yol kusurlarından falan değil.
Öğlen yemeğini çok kaçırıp yersen uyuklarsan da bu şekerden falan değil nazardan 😂😂😂
Bilimsel bunlar hep lütfen

Nazara inanırım o ayrı ama güzel sözler duymak beni mutlu eder.Bizim komşu var kesinlikle kazağın güzel,ya da aldığı bir eşyası için güzel demeyi bırak yorum yapamayız.Yoksa gözleriyle döver bizi.Ama beğenilmek insanın hoşuna gitmeli bilmiyorum.Esneme konusunda da bir yakınım bize çoğu zaman geldiğinde esner 'ay burda nazar var,ağırlık var'der ama biliyorum uykuyu seven biri.Dua edin, maşallah diyin kendi kendinize.

Nazarın boyla postla güzellikle çirkinlikle zenginlikle fakirlikle alakası yok bu bir. Dünyanın önde gelen üniversiteleri dünya çapında nazarı araştırmak için deneyler yapıyor bu da iki. Aklınca nazarı köylü işi göstermek olanların genel kültürle ilgili sıkıntısı var. Nazar sadece islamda ya da ortadoğuda yok. Çeşitli isimlerle her kültürde var. Onlar adına nazar demiyor da negatif bakış ya da olumsuz enerji diyor. Geçmişte seyrettiğim; ki çok fazla belgesel izlerim, pek çok belgeselde denk geldim. Örneğin National Geographic gibi kanallarda izledim.

Renkli gözlülerin nazarı değer mi tarzı bir belgeseli de yaklaşık 15 sene önce yine bir bilim kanalında seyretmiştim. Dünyada her şey enerji ile ilgili. Bizler de çevremize ama iyi ama kötü enerji yayıyoruz. Belki bizim de kötü enerjimiz insanları etkiliyor. İlla ki kötü niyetli olmak zorunda değiliz. Bu insanın elinde olan bir şey değil. Kimi insanlar bize iyi gelir, kimi insanlar kötü gelir. İşin şakası bir yana güldük eğlendik ama adı ne olursa olsun nazar diye bir enerji durumu var.

Size nazar değmesi için manken olmanız ya da zengin olmanız gerekmiyor. Dünyanın en saçma savı; zenginlere niye nazar değmez? Neden biliyorsun değmediğini. İnsanlar kaza yapıyor, boşanıyor, çok feci kazalarda yanarak can veriyor. Evlatlarını kaybediyor. Depresyonla mücadele ediyor. Bunların nedeni nazar da olabilir pek ala. Birinin zengin olması hayatının mükemmel olduğu anlamına gelmez. Bu çok sığ bir bakış açısı. Geçen bir kızı izlemiştim belgeselde. Su gibi kız makyaj fırçasından bakteri kapıyor ve bacakları kesiliyor. Kız öylesine güzel ki. Dedim kadere bak. Nazar değmiş olabilir diye geçti aklımdan.

Başımıza gelen her şeyi nazara bağlayamayız ama nazarı da yok sayamayız.
Açıkçası benim direkt nazar diyene saygım daha fazla ya. Negatif enerji deyip entelektüalize edince saygın, bilimsel olmuyor. Tabi ki herkesin başına kötü şeyler geliyor. Siz nazardan olduğunu ispatlayabilir misiniz? İnsan var olduğundan beri herkes birilerinin bir şeyini kıskanıyor. Bunun somut etkisi olacak olsa kimsede ne güzellik ne varlık, hiçbir şey kalmaması lazım. Büyü gerçek olsa dünyayı büyücüler yönetir tezindeki gibi hani.

Yorumlarda da kıskanmak ve hasedi çok karıştıran olmuş. Kıskançlık, onda var bende de olsun, demek. İki kardeşin kıskançlığı gibi. Zaten var olan ya da olması gerekeni istemek. Çok insani bir durum. Haset ise bende yoksa onda da olmasın demek. Haset, gerçek iltifat etmez hep ‘aması’ vardır. Evet nazar eder mi bilmem ama gözü, içi pis insan böyledir.
Dolayısıyla birinin bizi veya bir şeyimizi “gözleriyle yemesi” 😆 için bizde olan ve onda asla olamayacak bir şey olması, ayrıca bu insanın gerçekten b*ktan, aşağılık kompleksli biri olması gerekir.

Nazara geldiğinize inanıyorsanız, inancınız var ise Felak Nas Ayetel Kürsi Fatiha nazar ayetleri vs okuyun.
Insanlara bana nazar ediyor/edecek kafasından da çıkın.

Yorumlarda da kıskanmak ve hasedi çok karıştıran olmuş. Kıskançlık, onda var bende de olsun, demek. İki kardeşin kıskançlığı gibi. Zaten var olan ya da olması gerekeni istemek. Çok insani bir durum. Haset ise bende yoksa onda da olmasın demek. Haset, gerçek iltifat etmez hep ‘aması’ vardır. Evet nazar eder mi bilmem ama gözü, içi pis insan böyledir.
Dolayısıyla birinin bizi veya bir şeyimizi “gözleriyle yemesi” 😆 için bizde olan ve onda asla olamayacak bir şey olması, ayrıca bu insanın gerçekten b*ktan, aşağılık kompleksli biri olması gerekir.
Hasetlik ve kıskançlık aynı şey siz imrenmekle karıştırmışsınız. “Onda da olsun bende de olsun” demek imrenmek oluyor. Türk Dil Kurumu’nda hasetin karşılığı direkt kıskançlık olarak yazıyor.

Back
X