- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
- Konu Sahibi mavikelebek34
-
İnsanları düzeltemezsiniz, siz kendi tedbirinizi alın gerisini boşverin..
İnsanları düzeltemezsiniz, siz kendi tedbirinizi alın gerisini boşverin..
Zaten toplumumuz aman ben karışmayın diye diye bu hale geldi.... Çok iyi yapmışsınız. Ortak yaşamda herkes birbirinden sorumlu.
Haklısın ama sen yinede dikkat et manyak biri çıkar karşına canın sıkılırToplu taşımada maske takmak zorunluğu olduğu halde arka kapıdan binip oturunca maskeyi çenesine indiren kişilere denk geldim. Annem Suriyeli oldukları için karışma belli olmaz onlara dedi ve kimsede sesini çıkarmadı ben tabi susmadım hep söylendim ve gittikçe sesimi yükselttim. Baktım olmuyor arkadan öne gidip şoföre söyledim ona rağmen ne bir anons ne de bir kontrol hiçbir şey olmadı. Tabi daha fazla dayanamayarak ikisinide sert bir şekilde uyardım artık. İki durak sonra şoför yolun ortasında durup kontrol etti ki etmeseydi plaka ve fotoğraflarla beraber şikayet edecektim. Bu olay üstüne annemle kavga ettik yaptında ne oldu dedi herkes dururken ben konuşmuşum benden başka rahatsız olan olmamış. Ben yaptığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum sonuna kadar da haklıyım. Kimse bu maskeleri keyfi için takmıyor. Annemde her yerde bunu yaparsam başıma bir şey gelir diye korkuyor siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Bana aşırı derece batıyorda bu rahatlıkları
Ben bigun uyarırken dayak yemekten korkuyorumGenelde ben de tek basina sikayet edenlerden olurum. Mal mal bakarlar bana sanki ilk defa insan goruyorlarmis gibi. Bu muameleden sikayetciyim ama yapacak bir sey yok,dogru bildigimizden devam etmeliyiz bence.
Yanlarında yabancılar varmıydı?
Benim yanımda yabancı biri varken asla maskemi indirmiyorum ama bazen iett otobüslerinde otobüs boş olduğunda indiriyorum, çünkü nefes darlığım var maskenin içerisinde aldığım nefes bana yetmiyor gibi geliyor.
Belki böyle bir durumu vardır diyeceğim ama anlattığınız durum keyfi gibi duruyor. Şoförün buna müsaade etmemesi lazım.
Ben de hangi birini uyaracagimi sasiriyorum. Agzina agzina giren Birine demelisin ki “biraz uzakta durur musunuz?” Maskesize “lutfen maskenizi takar misiniz?” Esekler gibi ortaliga hapsurana “lutfen mendil kullanir misiniz?” Hepsini birden desem kesin doverlerBen bigun uyarırken dayak yemekten korkuyorum
Sankı adama suc isle diyormussun gıbı geriliyor, maskenizi takar mısınız dedigınde.
Ben bigun uyarırken dayak yemekten korkuyorum
Sankı adama suc isle diyormussun gıbı geriliyor, maskenizi takar mısınız dedigınde.
Keşke polisi vs devreye soksaydınız, şuan için toplu taşımada maske takmamak suç.Tamamen keyfi kulaklarında kulaklık ve şarkılara ritim tutuyorlardı. Boş değildi koronaya rağmen oldukça kalabalıktı. İnsanı sinir edende bu zaten.
Dibine kadar girmeleri cabası.Aynen aslında doğru olanı yapıyoruz ama onda bile bu düşünce olması insanlığın bitmiş olması gibi birşey
Keşke polisi vs devreye soksaydınız, şuan için toplu taşımada maske takmamak suç.
Ben bu süreçte sadece bir kez minibüse binmek zorunda kaldım, orada maske takmayan bir bayan vardı.
Şoför ikaz etti, eğer takmazsanız çevirmeye yakalandığımızda bende ceza alacağım lütfen maskenizi takın diye uyardı. Keşke o an polisi arasaydınız. Sallamaya şoföre de ders olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?