- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi mavikelebek34
-
Sinirlenmekte haklısınız, bu dengesiz kural bilmeyen insanlar yüzünden belki yine aylarca evlerimize tıkılacağız. Başkasının ceremesini bizim çekmemiz çok sinir bozucu bir durum.Sinirden aklıma gelmedi polisi aramak. Yolda nasıl gittim bilmiyorum. Devamlı toplu taşıma kullanan biriyim ama bu insanlar artık batmaya başladı bana
Öylelerine o maskeyi nasıl takılacağını öğretmek lazım ama işte olmuyo bazenToplu taşımada maske takmak zorunluğu olduğu halde arka kapıdan binip oturunca maskeyi çenesine indiren kişilere denk geldim. Annem Suriyeli oldukları için karışma belli olmaz onlara dedi ve kimsede sesini çıkarmadı ben tabi susmadım hep söylendim ve gittikçe sesimi yükselttim. Baktım olmuyor arkadan öne gidip şoföre söyledim ona rağmen ne bir anons ne de bir kontrol hiçbir şey olmadı. Tabi daha fazla dayanamayarak ikisinide sert bir şekilde uyardım artık. İki durak sonra şoför yolun ortasında durup kontrol etti ki etmeseydi plaka ve fotoğraflarla beraber şikayet edecektim. Bu olay üstüne annemle kavga ettik yaptında ne oldu dedi herkes dururken ben konuşmuşum benden başka rahatsız olan olmamış. Ben yaptığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum sonuna kadar da haklıyım. Kimse bu maskeleri keyfi için takmıyor. Annemde her yerde bunu yaparsam başıma bir şey gelir diye korkuyor siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Bana aşırı derece batıyorda bu rahatlıkları
Kendi tedbirini almakla bitmiyor bu işler. Öyle olsa bakanlık bu kurala uymayanlara maddi yaptırım uygulamazdı
Sinirlenmekte haklısınız, bu dengesiz kural bilmeyen insanlar yüzünden belki yine aylarca evlerimize tıkılacağız. Başkasının ceremesini bizim çekmemiz çok sinir bozucu bir durum.
Bir daha böyle bir durumla karşılaşırsanız arayın gitsin. 1000 lira (?) ceza ödesin aklı başına gelsin.
Böyle insanlar olduğu sürece yine eve tıkılırız yine eğitimden mahrum kalırız. Keşke ağır yaptırımlar getirilse de etrafta aval aval gezmeseler.Aynen hiç uğraşmadan şikayet en iyisi yoksa bunlar yüzünden sinir hastası olucaz.
Daha yeni gördüm karantinada olması gereken aile tatile giderken yakalanmış nerden bilebiliriz başkalarının da olmadığını.
valla öyle de bi düzeltiyorum kiİnsanları düzeltemezsiniz, siz kendi tedbirinizi alın gerisini boşverin..
Sonuna kadar haklısınız ama annenizin de haklı olduğu bi yön var ki ; bu devirde birinin tavuğuna kış deseniz bile Allah korusun öldürülebilirsiniz günümüzde. Herkesin psikolojisi çöktü artık annenizin biri size bişey yapar sataşır korkusu var buyüzden
sırf bu zihniyet yüzünden zaten bu haldeyiz ülkece.İnsanları düzeltemezsiniz, siz kendi tedbirinizi alın gerisini boşverin..
sırf bu zihniyet yüzünden zaten bu haldeyiz ülkece.
bir insan hakkını aramaya başladığında sağında ve solunda işte kimse kalmıyor.
abartmıyorum geri kalmamızın bile en büyük nedenleri bile bu zihniyet.
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dedikçe etraf yılandan geçilmiyor işte
ama herkes birbirini uyarsa o zaman insanlar bişey yapmaya korkar.İnsanları sürekli uyararak mı ilerleyecez, bakanlığın uyarmasını, bu kadar ölümleri dinlemeyen benim sizin uyarmalarıyla olmuyor maalesef, cezayı yedikleri an akıllanırlar.
ama herkes birbirini uyarsa o zaman insanlar bişey yapmaya korkar.
bu aynı herkes kapısının önünü süpürse şehir temizlenir gibi bişey.
herkes etrafındaki haksızlığı düzeltmeye çalışsa, polise bile gerek kalmayabilir.
ha şu da var, psikopat biri de çıkabilir karşıdaki tek başına değil de toplum içinde yapmak gerek böyle şeyleri
Hepimiz aynı gemideyiz.İnsanları düzeltemezsiniz, siz kendi tedbirinizi alın gerisini boşverin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?