- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
ya kımse senı zorla mecbur edemez evetde senın Allah korkundamı yok ya boyle konusup duruon sana zorla sev burun buruna yasa dıyen yok ama saygı duy en azından ve kımın ne yaptıgını asıl oturdugun yerden sen bılemessın asıl sen yan gel osman yaparken ınsanlar butur seyler ıcın de mucadele edıyo ama senın ılgı alanın olmadıgından haberın yok tabı ama senın adına sevındım bak dunyadakı ac cocuklardan haberdarsın en azından onları dusunebılıyosun emın ol kedıye kopege merhamet eden onun ıcın cabalayn ınsan ac bı cocuk ıcın de elınden gelenı yapar sen uzme kendını bı ınsanda vıcdan varsa hem hayvana hem ınsana merhamet eder ben sevıyorum oyle ınsanları Allah herkese herseyden once merhamet versın vıcdan versın vıcdansız olan ınsan herseyı yapar senı benı bıle dograr gozunu kırpmaz korkuyosan uzak dur yapana saygı duy yeter..
Allahla arama ne girersin sen?
neyin mücadelesinden bahsediyorsun? bir kap yemek vermek, artan çöpleri yedirmek mi o gösterdiğin büyük merhamet?
diyorum ya sana, mücadele edin, barınaklar yapın herşeyi belediyeden beklemeyin madem o kadar seviyosunuz sokak köpeklerini.