- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Herkesin derdi başkaBana da hiç değişmemişsin diyorlar ona da üzülüyorum
Aynen öyleHerkesin derdi başka
Yani hala ödemlerim var, bilmiyorum. Kemerli bir burundan hafif kavisli bir burnum oldu. Bilmiyorum sebebini.İnsanların sizi eskisinden farklı görmesi şişlikler ve ödemden dolayı olabilir mi? Henüz yeni ameliyat olmuşsunuz
Ne güzel,bana da öyle deselerdi keşkeBana da hiç değişmemişsin diyorlar ona da üzülüyorum
O zaman da neden bu kadar zahmete girdim diye düşünüyorsunuz amaNe güzel,bana da öyle deselerdi keşke
Ama söylerken kırıcı olduklarını hiç düşünmüyorlar. Belki de kötü bir şey demiyorlar haklısınızdır ama üzülüyorumYaa benim çok sevdigim bi arkadas diş teli taktırmıştı dişleri de epey bir hizaya girdi. Ama ben eski çarpık dişlerini seviyordum, çünkü karakteristikti ve onu öyle sevmiştim. Yani öyle diyen biri aslında kötü bi şey söylemiş olmuyor, bi de bu açıdan bak.
Bu sefer de çok değiştin deyince de üzülüyorum :) allahtan gözlerim düzeldi eskisi gibi.O zaman da neden bu kadar zahmete girdim diye düşünüyorsunuz ama
Geçmiş olsunBen oldum burnumda çok problem yoktu biraz kemer gibi birşey vardı ki çocuklukta düştüğümden oldu birde burun ucum düşmüştü.. Devlette oldum olmaz olaydım ilk 2 ay iyi gibiydi sonra burun ucu ve tam burun sırtının altında ters V deformitesi gibi birşey oldu ve 10. Ayıma girdim geçmedi .. İnsanlar burnuna noldu diye soruyorlar resmen doktorum masaj yap geçer diyor kortizon da yaptı 2 ayda fayda eder dedi 1 ay oldu 1 ay daha bekleyeceğim hatta 1 senem dolsun sonrasına bakcam ama instagram face kapattım aynaya bakamıyorum psikolojim yerle bir oldu güzelim yüzüme en olmayacak burun oldu hergün ağlıyorum
Şuan açıklayamam ama 2,5 3 aya geçmesse açıklayacağım şuan da 1 yılım dolmadıGeçmiş olsunDoktorunz kim
Peki. Umarım her şey gönlünüzce olurŞuan açıklayamam ama 2,5 3 aya geçmesse açıklayacağım şuan da 1 yılım dolmadı
Al bendende o kadar biride bana degişmişsin demedi bende üzülüyorum ben ameliyat oldugum farkedilsin istiyorum deliyim galibaBana da hiç değişmemişsin diyorlar ona da üzülüyorum
Eski halin daha iyiydi denseydi eminim istemezdiniz.Al bendende o kadar biride bana degişmişsin demedi bende üzülüyorum ben ameliyat oldugum farkedilsin istiyorum deliyim galiba
İlk haftalar gerçekten kaş arası felan ödemli olduğu için tuhaftım. Ama şuan bilmiyorum ya illaki değişiyoruz ama eski halin daha iyiydi denilince üzülüyorum. Ben de alışamıyorum bu yorumlar yüzünden.Ben de ameliyat olalı sekiz ay oldu.
Bana da ilk baslarda cok degistin deyip yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlardı
Ben kafama takmıyordum cunku aynada gördüğüm yüz bana da yabancı geliyordu.
İnsanlar konusur bosverin, üzmeyin bunun için kendinizi.
Siz yeni burnunuzla mutluysanız gerisi boş.
Resminizi görmüştüm burnuz fıstık gibi olmuş masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?