İnsanların tepkileri

Yaa o "çok değişmişsin" cilerin yüzde 95 i kıskançlığından ve hazımsızlığından söylüyor🤭Geriye kalan yüzde 5 lik kısımda patavatsızlığından😏Yani işin aslı sen kendini nasıl hissediyorsun onu bir gözden geçir tatlım. Eğer kendini yenilenmiş ve daha iyi hissediyorsan etrafındaki o insanları duymazdan görmezden gelmeyi bileceksin.Tabi zamanla😎
Hatta şöyle izah edeyim. Burun ameliyatından sonraki ilk 2 ayda ne olup bittiğini anlamamıştım. Ödemler malum. Kendime söz verdim. Erkenden birşeylere karar verip üzülmeyecektim. 6 aydan sonra biraz insan içine düğün bayram memleket ziyareti vs. Katılmaya başladım. Ve tepkileri sıralıyorum şimdi hazır olllll🤦‍♀️
-Ayyy çok değişik birşey olmuşsun.
-Vayyy bir başka bakıyorsun
-Offf çökmüşsün sanki
-Pufff eski halin daha iyiydi belkii

Tabi ben tüm bu olumsuz yorumlardan çok etkilendim. Bin pişman olmuştum böyle bir işe kalkıştığıma. Ama beni karşılıksız katıksız herşeyiyle en sahici seven kişiyi dinledim. Eşimi😇Bana her halimin çok güsel olduğunu ama yeni halimin kendisini çok heyecanlandırdığını (bakınız adam burda belki yalan söylüyor ama neticede bunuda benim için yapıyor) 😎
Dahası yeni burnumla kızımıza daha çok benzediğimi🤩
Ve daha çocuksu daha genç göründüğümü söyledi durdu hep. Saolsun varolsun🙏🏻İkna oldum. Çünkü aynaya baktığımda gördüğüm kızda bunu söylüyordu bana.
Derken Allahın işaretimidir lütfumudur bilinmez birden hiç tanımadığım insanlar bana burnumla ilgili iltifatlar etmeye başladılar. Mağazadaki reyon görevlisi kız yüzüme tatlı tatlı gülümseyerek baktı ve sordu. Yaaa bebek gibi burnunuz var. Yanlış anlamazsanız sormak istiyorum. Estetikmi acaba🙈Yessss canımmm dedimm💃
Sonra kuafördeki bayan ay burun yapınız ne hoş dedi.
Sonra kızımın sınıf arkadaşının annesi ağzın burnun fındık gibi maşallah dedi.
Hepsine yess dedim. Burun estetik ama ağzınız bal yesin dedim. Sizin kalbinizin güzelliği yanında benim burnum solda sıfır dedim🤗
Özetle şunu anladımki dost acı falan söylemiyor. Dost bildiklerimiz direk yalan söyleyip moral bozuyor ve yaşadığımız şu kadarcık güzelliği BURNUMUZDAN getirmeye çalışıyorlar. Bakınız kelimenin tam anlamıyla yaptıkları bu bence. Yada benim talihsizliğimdi bu diyeyim. Kuzenim, sınıf arkadaşım, yengem, komşu kızım vs. Hepsi el birliği ile bir yokladılar beni ama artık nafile. Ben değişmiş olsam bile istediğim yönde değiştim. Eee daha ne isterim🙏🏻Herkesin kalbine iyilikler diliyorum. Zira iyilik ilaç gibi, çok tatlı çok naif pek şifa dolu birşey💞
İnsanlar neden böyle anlamıyorum. Gitgide burnumu seviyorum kendime yakıştırıyorum,herhangi asimetri yok, iyileşme sürecim de iyi gidiyor. Demekki diyorum herhangi bir asimetri felan olsa(sonucta ödemlerden dolayı asimetrik de gözükebilirdi) bana demeyeceklerini bırakmazlardı.
Bilmiyorum kötü olsa bile insan zank diye güzel olmamış nasıl diyebiliyorlar, ben diyemezdim kırılmasın diye. Dürüstlükle patavatsızlığı karıştırıyorlar insanlar.
Daha iki ay olmuş moral vereceklerine gerçekten üzmekten ne anlıyorlar anlamıyorum.

İlk haftalar gerçekten kaş arası felan ödemli olduğu için tuhaftım. Ama şuan bilmiyorum ya illaki değişiyoruz ama eski halin daha iyiydi denilince üzülüyorum. Ben de alışamıyorum bu yorumlar yüzünden.
İnsanların coğu kıskançlığından öyle söylüyor bence.
İlerleyen zamanda burnun yüzüne tam oturunca emin ol tam tersini konusur lar.
Hoş onlar beğenmese ne olur ki.
İnsanımız sever her durumda negatiflik yaymayı
Canını sıkmaya değmez.

İnsanların coğu kıskançlığından öyle söylüyor bence.
İlerleyen zamanda burnun yüzüne tam oturunca emin ol tam tersini konusur lar.
Hoş onlar beğenmese ne olur ki.
İnsanımız sever her durumda negatiflik yaymayı
Canını sıkmaya değmez.
Simamın değişmesini, farklı gelmemi anlıyorum. 2.ayım ödemlerim de var, ama insanların düşüncesizce kırıcı şekilde konuşmalarını anlayamıyorum.
Burnumu seviyorum, ama üzülüyorum gerçekten. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Kolay değil belki ama takmayın, umursamayın. Ben öyle yapıyorum şahsen. Kendim memnunum şu an şiş ve ödemli burnumdan bile başkasını memnun etmek ya da beğendirmek zorunda değilim.

Ameliyat olalı 2 ayı geçti. Okuldaki arkadaşlar 'eee hani sen ameliyat olacaktın, ne zaman olacaksın" diye kaç defa sordular. Bu soru daha acı. O anlarda Doktoru boğazlama sahnesi geçiyor gözümün önünden... Onca sıkıntı koca bir hiç için...

Kolay değil belki ama takmayın, umursamayın. Ben öyle yapıyorum şahsen. Kendim memnunum şu an şiş ve ödemli burnumdan bile başkasını memnun etmek ya da beğendirmek zorunda değilim.
Ben de seviyorum burnumu. Kendimi de seviyorum böyle. Ama insanların olur olmaz söylemlerine de takılmadan edemiyorum. Gerçekten üzülüyorum.

Ameliyat olalı 2 ayı geçti. Okuldaki arkadaşlar 'eee hani sen ameliyat olacaktın, ne zaman olacaksın" diye kaç defa sordular. Bu soru daha acı. O anlarda Doktoru boğazlama sahnesi geçiyor gözümün önünden... Onca sıkıntı koca bir hiç için...
Aslında bu söylem daha acı diye bir şey yok. Eski halinizin daha iyi olduğunu söyleseler eminim buna da epey üzülürdünüz.
Sonuç olarak insanların hadsiz yorumları..

Benim ilk burnum baya bozuk olduğu için önceden yakın olduğum insanlar anlıyor ama yeni burnum da doğal durduğu için yeni tanıştığım insanlar estetik olduğunu bile anlamıyor. :KK76:

Başkası ister estetik olduğunu anlasın ister anlamasın, eski burnumun güzel olduğunu söylesin vallahi umursamıyorum. Herkesin her şeye bir yorumu vardır illa ki. Ameliyattan sonra henüz iş ortamıma dönmedim ama gelecek yorumları tahmin edebiliyorum millet sadece konuşmak için konuşuyor bunu biliyorum.

Başkası ister estetik olduğunu anlasın ister anlamasın, eski burnumun güzel olduğunu söylesin vallahi umursamıyorum. Herkesin her şeye bir yorumu vardır illa ki. Ameliyattan sonra henüz iş ortamıma dönmedim ama gelecek yorumları tahmin edebiliyorum millet sadece konuşmak için konuşuyor bunu biliyorum.
Sanırım insanları fazla önemsiyorum, en güzeli sizinkisi:)

Ters v defomasyonu ciddidir. Sirti fazla almis.ucun da odem toplamistir asiri mudahale olduysa..
Ayrica kimse kiskancligindan olmamis demez.guzele guzel olmus derler..olmamisa olmamis derler..
Sifalar dilerim

Hayır bence öyle bir sorunun yok senin, canını sıkma gayet güzel olmuş burnun:)
Ay panik atak olacağım 😂 aklım çıktı korkudan,üye ters v deformitesinden bahsedince. Sanırım konuda başka birisi bahsedince ,ona cevaben dedi:)
Burnuma kötü olmuş diyen yok ama eski halin daha iyiydi, siman değişmiş diyenlet var..

Burnumuz super oldu olmamis diyenler alisamayanlar aslinda ,bi uye dedigi dogru yuzumuzdeki karekteristik ozellikler bazen bize yakisir ve hosluk katar , ben de hep haklisiniz zamanla alisirsiniz ben mutluyum diyorum hafif sert ifadeden bebeksi ifadeye gectik normal sanki :) ben bile alisamadim beni bahar oztanin gencligine benzetti bugun biri herkes ayri bisey diyo

Ay panik atak olacağım 😂 aklım çıktı korkudan,üye ters v deformitesinden bahsedince. Sanırım konuda başka birisi bahsedince ,ona cevaben dedi:)
Burnuma kötü olmuş diyen yok ama eski halin daha iyiydi, siman değişmiş diyenlet var..
Ben de revizyon oldum bir ay önce, ameliyat öncesi burnuna ne oldu kırık mı, ameliyat olsana diye sorardı millet şimdi de senin burnunda pek bir şey yoktu aslında diyorlar. Çevremde Yorum yapan herkesi çok da samimi bulmuyorum açıkçası, takmıyorum o yüzden:)

Burnumuz super oldu olmamis diyenler alisamayanlar aslinda ,bi uye dedigi dogru yuzumuzdeki karekteristik ozellikler bazen bize yakisir ve hosluk katar , ben de hep haklisiniz zamanla alisirsiniz ben mutluyum diyorum hafif sert ifadeden bebeksi ifadeye gectik normal sanki :) ben bile alisamadim beni bahar oztanin gencligine benzetti bugun biri herkes ayri bisey diyo
Evet haklısınız. Sert ifade gidiyor, alışamadıklarından muhtemelen ama yine de etkilenmemek mümkün değil kendi adıma. Moralim bozuluyor.:/

Ben de revizyon oldum bir ay önce, ameliyat öncesi burnuna ne oldu kırık mı, ameliyat olsana diye sorardı millet şimdi de senin burnunda pek bir şey yoktu aslında diyorlar. Çevremde Yorum yapan herkesi çok da samimi bulmuyorum açıkçası, takmıyorum o yüzden:)
Bana da rinoplasti olsan mı diyenler ne gerek vardı ki diyorlar. Ben de kimsenin yorumunu merak etmiyorum, hadsizce geliyor insanlar her şey hakkında yorum yapma gereksinimi neden hissediyorlar bilmiyorum.

Sizin fotunuzu gormedim. Burda bir kullanici ters v den bahsedince yazmistim.
Ayrica fotlari goremiyorum..yardimci olur musunuz

Back
X