- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
İnsanlar neden böyle anlamıyorum. Gitgide burnumu seviyorum kendime yakıştırıyorum,herhangi asimetri yok, iyileşme sürecim de iyi gidiyor. Demekki diyorum herhangi bir asimetri felan olsa(sonucta ödemlerden dolayı asimetrik de gözükebilirdi) bana demeyeceklerini bırakmazlardı.Yaa o "çok değişmişsin" cilerin yüzde 95 i kıskançlığından ve hazımsızlığından söylüyorGeriye kalan yüzde 5 lik kısımda patavatsızlığından
Yani işin aslı sen kendini nasıl hissediyorsun onu bir gözden geçir tatlım. Eğer kendini yenilenmiş ve daha iyi hissediyorsan etrafındaki o insanları duymazdan görmezden gelmeyi bileceksin.Tabi zamanla
Hatta şöyle izah edeyim. Burun ameliyatından sonraki ilk 2 ayda ne olup bittiğini anlamamıştım. Ödemler malum. Kendime söz verdim. Erkenden birşeylere karar verip üzülmeyecektim. 6 aydan sonra biraz insan içine düğün bayram memleket ziyareti vs. Katılmaya başladım. Ve tepkileri sıralıyorum şimdi hazır olllll
-Ayyy çok değişik birşey olmuşsun.
-Vayyy bir başka bakıyorsun
-Offf çökmüşsün sanki
-Pufff eski halin daha iyiydi belkii
Tabi ben tüm bu olumsuz yorumlardan çok etkilendim. Bin pişman olmuştum böyle bir işe kalkıştığıma. Ama beni karşılıksız katıksız herşeyiyle en sahici seven kişiyi dinledim. EşimiBana her halimin çok güsel olduğunu ama yeni halimin kendisini çok heyecanlandırdığını (bakınız adam burda belki yalan söylüyor ama neticede bunuda benim için yapıyor)
Dahası yeni burnumla kızımıza daha çok benzediğimi
Ve daha çocuksu daha genç göründüğümü söyledi durdu hep. Saolsun varolsunİkna oldum. Çünkü aynaya baktığımda gördüğüm kızda bunu söylüyordu bana.
Derken Allahın işaretimidir lütfumudur bilinmez birden hiç tanımadığım insanlar bana burnumla ilgili iltifatlar etmeye başladılar. Mağazadaki reyon görevlisi kız yüzüme tatlı tatlı gülümseyerek baktı ve sordu. Yaaa bebek gibi burnunuz var. Yanlış anlamazsanız sormak istiyorum. Estetikmi acabaYessss canımmm dedimm
Sonra kuafördeki bayan ay burun yapınız ne hoş dedi.
Sonra kızımın sınıf arkadaşının annesi ağzın burnun fındık gibi maşallah dedi.
Hepsine yess dedim. Burun estetik ama ağzınız bal yesin dedim. Sizin kalbinizin güzelliği yanında benim burnum solda sıfır dedim
Özetle şunu anladımki dost acı falan söylemiyor. Dost bildiklerimiz direk yalan söyleyip moral bozuyor ve yaşadığımız şu kadarcık güzelliği BURNUMUZDAN getirmeye çalışıyorlar. Bakınız kelimenin tam anlamıyla yaptıkları bu bence. Yada benim talihsizliğimdi bu diyeyim. Kuzenim, sınıf arkadaşım, yengem, komşu kızım vs. Hepsi el birliği ile bir yokladılar beni ama artık nafile. Ben değişmiş olsam bile istediğim yönde değiştim. Eee daha ne isterimHerkesin kalbine iyilikler diliyorum. Zira iyilik ilaç gibi, çok tatlı çok naif pek şifa dolu birşey
![]()
Bilmiyorum kötü olsa bile insan zank diye güzel olmamış nasıl diyebiliyorlar, ben diyemezdim kırılmasın diye. Dürüstlükle patavatsızlığı karıştırıyorlar insanlar.
Daha iki ay olmuş moral vereceklerine gerçekten üzmekten ne anlıyorlar anlamıyorum.