İnsanların tepkisinden korkuyorum ;(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Yakın bir zamanda evlendim gayette mutluyum ;) ama gelin görün ki insanların tepkisine geriliyorum;( ne derler diye ;( şuan 2. Sınf öğrencisiyim 2 yıl kaybım oldu üniye başlamadan ;( şuan kimse bilmiyor aile arasında yaptık ;(

Millete ne ya.
18 yasini gecmis kararini vermissin herkes kendine baksin.

Yakın bir zamanda evlendim gayette mutluyum :KK66: ama gelin görün ki insanların tepkisine geriliyorum;( ne derler diye ;( şuan 2. Sınf öğrencisiyim 2 yıl kaybım oldu üniye başlamadan ;( şuan kimse bilmiyor aile arasında yaptık ;(
Neden bu kadar endişelendiğini anlamadım
Kime ne ki
Evli ve okuyan bir sürü insan var ayrıca

Neden tepki versinler anlamadim
Evlenmek icin onlardan izin mi almaniz gerekiyordu
Sizin hayatiniz hakkinda kimseye yorum yapmak dusmez.

25 yaşında evlendim. Bana da bu forumda erken dediler.
Ben de 20 yşındakine erken dedim.
Yanlış yapıyoruz hakikaten.
Neyse sonuçta ehliyetiniz var, hayırlı olsun evliliğiniz.

Yakın bir zamanda evlendim gayette mutluyum :KK66: ama gelin görün ki insanların tepkisine geriliyorum;( ne derler diye ;( şuan 2. Sınf öğrencisiyim 2 yıl kaybım oldu üniye başlamadan ;( şuan kimse bilmiyor aile arasında yaptık ;(

Aile arasinda yaptik ne demek ya ? Resmi nikah kiyilmadi mi ? Neyden cekiniyorsun ayip utanilacak birsey mi yaptin ?

Aile arasında nikah ilk defa duyuyorum
herhalde resmi değil dini
ve siz liseye gidiyorsunuz
galiba
çocuk evliliği yani ve Bu da suç
bence korkunç bir durum
hayatınızı mahvetmissiniz

Yani yasalara göre evlenilecek yaşta evlendiysen bu sadece seni ilgilendirir. Ben 19 yaşında üniversiteye başladığımda sınıfımızda benimle yaşıt bir çocuk vardı, evliydi mesela. İlk zamanlar biz onun evli olduğunu öğrendik, "aa sınıfta evli barklı insan varmış" dedik ve geçtik. Ertesi sene çocuğu oldu çocuğunu sevdik falan. Çok gençsen insanlara biraz tuhaf geliyor ama kimseyi ilgilendirmez. Ben prensip olarak erken evlilik tavsiye etmem ama bu sadece kişisel görüştür. Yani 18 yaşında biri buraya gelse, "evleneyim mi yaşım 18" dese buradaki çoğu insan evlenme der ama "18 yaşındayım, yeni evliyim" dese kimse boşan demez.

kime ne ;)

Back
X