- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
Yok twitterdan takiplesmek şöyle . bizim gruptan bi ben bi o kullanırız twitter. O da takip etti ben de geri döndüm napiyim. Üstelik gruptaki herkesi severim de bi bu kız iste garip.Niye bu kadar kale alıyorsunda twitterdan takip ediyorsun bu kıza mecburmusun çıkar hayatından olsun bitsin
Sert cikmamisim dimi yani haketmisöyle arkadaş olmaz olsun
hak etmiş arkadaşın. yok arkadaşımı kaybetmek istemiyorum diyosanda acık acık arkadaşına söylemelisin yaptığının hoş olmadığını kimseyle alay etmemesi gerektiğini ilkokul çocukları gibi.Sert cikmamisim dimi yani haketmis
Ama başta öyle demedin bana da kötü şeyler yazıyormu diye merak ettim dedin.takip etsin geri dönmek zorundamısın.belayı cekiyorsunuz kendinize sonra niye böyle diyorsunuz anlamıyorum gercektenYok twitterdan takiplesmek şöyle . bizim gruptan bi ben bi o kullanırız twitter. O da takip etti ben de geri döndüm napiyim. Üstelik gruptaki herkesi severim de bi bu kız iste garip.
Hasmimallahh:)) sen sabir ver. Yahu ne belası. Bi sürtüşme oldu onu yazdım sadece. Farklı bi konu mu okudun merak ettim takip ettim bana da öyle bisey yazdı mi acaba diye bisey var mi konuda. Onunla takiplesmesem allah bilir bana da neler yazar dedim . anlamadan bi yorum yapmasakAma başta öyle demedin bana da kötü şeyler yazıyormu diye merak ettim dedin.takip etsin geri dönmek zorundamısın.belayı cekiyorsunuz kendinize sonra niye böyle diyorsunuz anlamıyorum gercekten
Çok yakin arkadaş değiliz . ben arkadaş grubuna sonradan dahil olan birjsiyim . bu kıza da bu davranışları yüzünden pek isinamadim. Zaten kimse pek sevmez ama kırılmasına diye kovmuyorlarböyle arkadaş mı olur ya? tiksindim...
ben fazla muhatap olmazdım çok iticiÇok yakin arkadaş değiliz . ben arkadaş grubuna sonradan dahil olan birjsiyim . bu kıza da bu davranışları yüzünden pek isinamadim. Zaten kimse pek sevmez ama kırılmasına diye kovmuyorlar
Kesinlikle...ben fazla muhatap olmazdım çok itici
Aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum .Yavaş yavaş mesafe koy uzaklaş fazla muhattap olma en iyisi
Kompleksini başkalarına kusur bularak bastırıyor anlaşılan
Sürtüşme bela işte başına alıyorsun..niye bu kadar korkuyorsun takipleşmessen ne yazarsa yazsın.Hala aynı noktadasın.At hayatından bu insanlar beladır diyorum bugün değil ama yarın mutlaka başına iş acar.Hasmimallahh:)) sen sabir ver. Yahu ne belası. Bi sürtüşme oldu onu yazdım sadece. Farklı bi konu mu okudun merak ettim takip ettim bana da öyle bisey yazdı mi acaba diye bisey var mi konuda. Onunla takiplesmesem allah bilir bana da neler yazar dedim . anlamadan bi yorum yapmasak
Ehhh aslında biraz öyle. Ama tabi benlik bi durum değil. Kızla 4 sene arkadaslarmis ama nedense atmamislar aralarından. Ama muhabbetin dibine vurma durumu yok o ne dese 'Madem gruptaki kimse sevmiyor niye aralarına alıyorlar ki planlarına dahil ediyorlar ve siz niye takip ediyorsunuz etmeyin. Siz de burada kıza yok gereksiz yok itilip kakılıyor sevilmiyor falan saymışsınız öyleyse çıkarın hayatınızdan yani bende bunu anlamıyorum hem şikayet ederler hem de oturup yüz yüze muhabbetin dibine vururlar.
Hasmimallah, akilli telefon klavyesinin azizligine uğramam sonucunda yanlışlıkla yazmis olduğum asli "hasminallah" olan kelimedir:) ya simdi bela demeyelim bela biraz agir bir kelime oldu ona kizdim. Çok önemli bir olay değil ama sinirimi bozdu neticedeSürtüşme bela işte başına alıyorsun..niye bu kadar korkuyorsun takipleşmessen ne yazarsa yazsın.Hala aynı noktadasın.At hayatından bu insanlar beladır diyorum bugün değil ama yarın mutlaka başına iş acar.
Buarada hasmimallah nelütfen doğrusunu bildiğini söyle
Ya ona benzer bir olay da yasamadik değil aslında :)Sert bi uslupla haddini bildir bence sen kimsin de prenses diana falanmi? Nerden geliyor bu ozguven hic anlamiyorum. Boyle kizlara laf ederken o kiz bi duysa donup agzinin ortasina caksa ohhh derim layigini buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?