- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi parislondonn
-
ergen o kızSelamlar. Hemen sabah sabah sinirimi bozan bir konuyu yazacağım. Arkadaş grubumuzun içinde bir kız var. Gereksiz biri. Sebebi de insanların tipleriyle dis görünüşleriyle alay etmesi. Kızcağız gerci çok adam yerine konulan da biri sayılmaz bu huyu yüzünden. Grupta itilip kakiliyor. Ben yeni dahil olan biri olarak basta anlam veremezdim bu kizin sevilmemesine ama artik hak veriyorum.
Kizin anonim bir twitter hesabi var kendi ismini kullanmıyor. Pek kimse de bilmez. Biz takiplesiyoriz ama.Biriyle tartışır twitterda yazar "ayhh 150 boyu var cak cak konuşuyor . atiyorum kafede otururuz bi kız geçer " off tipe bak ya burnuna bak ne çirkin" ya da bi kızla bi erkek geçer "erkek yakışıklı yanindaki tipsizde ne buldu" gibi sözler. Çok sinir bozucu cidden. Devamlı tanımadığımız kızlara bakıp yok kıyafeti ne biçim yok eteği kısacık yok şöyle yok böyle. Bugün "kızım sende lezbiyenlik mi var ne bu kadar kızlara dikkat ediyosun, önüne bak" dedim. Bozuldu biraz. Tamam ağzımı acmam daha dedi. Biraz üzüldüm yani sanki ben ayıp etmisim sert çıkış yapmışim gibi oldu ama ben hic sevmem boyle şeyleri. Kimse kendi tipini secemiyor. Twitterda takipslesmesek bana da ne kusurlar bulucak yok gözleri lens yok bacaklari carpik yok acik giyiniyo şöyle boyle diye. Daha önceden inkar etse de yaptı çünkü. Ne yapayım ben bu kızı. Hos mu göreyim yoksa daha sert bir üslupla haddini bildireyim mi.
Yok ben hayatta yapmam öyle bir şey. Hele durduk yere. İnsan kendiyle dalga geçse bile başkalarıyla gecmemeli çünkü psikolojik sorun yaratıyor. Bu arkadaş allah var güzel bir kız. Ama akil eksikliği varBenimde kilolu bir arkadaşım var başkalarıyla dalga geçer ama kendisiyle de bi o kadar dalga geçer , biri kiloauyla ilgili espiri yaptıgı zaman herkesten fazla güler ve bu kız çok tutuluyor arkadaş ortamında , bende o kızı çözemedim yani sizinki de kendiyle dalga geçildiğinde bozuluyor , ikisinin de var bi psikolojik bozuklugu işte duymamazlıktan gelin bir süre sonra bırakır belki aynı şekilde tipyle vs. dalga geçin demem.
Çok bozuldu. Ama cidden ağlamaklı oldu zaten Ben de düşündüm ya acaba fazla mi tepki verdim kız kotu oldu diye.lezbiyen misin dediğinde bozulduğuna göre ordan yürümeye devam edebilirsin.. ya da hiç uğraşma napıosa yapsın sen bilirsin..
Hahaha haha :)) yanlış biliyormusum demek yeni bir şey öğrendik ben de bi çelişkiye düşmüştüm kelimenin doğru yazılışı bu muydu diye :) neyse kesinlikle öyle ben de artik dayanamadım bi tepki verdim umarım akillanmistirHasbinallah demek istiyosun sanirim:)
Asagilik kompleksi var belli ki az bile yapmissin bence. Ben dayanamam sahsen yerin dibine sokarim direk
Ama sürekli günde on onbeş kız hakkında konuşmak , ya da gundemi sadece insanların dış görünüşleri üzerinden tutmak ve hep kotu eleştiri yapip alay etmek normal degilÇok yanlış bir şey yaptığı ama zaman zaman bizlerde yapıyoruz.Mesela Bülent Ersoy'un hakkında kim konuşmuyor,tipive sevgilileri hakkında
Ya ona benzer bir olay da yasamadik değil aslında :)
Kendi eksikliklerini Onların kusurlarıyla örtbas etmek, kendini motive etmek bence.Sanki kendileri dünya güzeli gibi.Ama sürekli günde on onbeş kız hakkında konuşmak , ya da gundemi sadece insanların dış görünüşleri üzerinden tutmak ve hep kotu eleştiri yapip alay etmek normal degil
Bi kız var boyu 180 biraz balık etli bi kız bayaa seksi giyiniyo falan :) iste bu pis pis baktj ay suna bak nasil giyiniyo boyle de olmaz ki falan bi de açık açık bakıyor. Kız geldi masaya hani bi vursa yarısı boşa gider hayırdır ne bakiyosun sen dedi. Bu da boyun uzun dikkatimi cektin ondan baktım dedi biz de kız artik dayak yemesin diye aynen kotu bisey demedi dedik:)Nasil oldu merak ettm
Cok tatlisinHahaha haha :)) yanlış biliyormusum demek yeni bir şey öğrendik ben de bi çelişkiye düşmüştüm kelimenin doğru yazılışı bu muydu diye :) neyse kesinlikle öyle ben de artik dayanamadım bi tepki verdim umarım akillanmistir
Haha super olmus keske biraksaydiniz yaBi kız var boyu 180 biraz balık etli bi kız bayaa seksi giyiniyo falan :) iste bu pis pis baktj ay suna bak nasil giyiniyo boyle de olmaz ki falan bi de açık açık bakıyor. Kız geldi masaya hani bi vursa yarısı boşa gider hayırdır ne bakiyosun sen dedi. Bu da boyun uzun dikkatimi cektin ondan baktım dedi biz de kız artik dayak yemesin diye aynen kotu bisey demedi dedik:)
Şöyle canım: hata onda olduğu kadar sende de.Selamlar. Hemen sabah sabah sinirimi bozan bir konuyu yazacağım. Arkadaş grubumuzun içinde bir kız var. Gereksiz biri. Sebebi de insanların tipleriyle dis görünüşleriyle alay etmesi. Kızcağız gerci çok adam yerine konulan da biri sayılmaz bu huyu yüzünden. Grupta itilip kakiliyor. Ben yeni dahil olan biri olarak basta anlam veremezdim bu kizin sevilmemesine ama artik hak veriyorum.
Kizin anonim bir twitter hesabi var kendi ismini kullanmıyor. Pek kimse de bilmez. Biz takiplesiyoriz ama.Biriyle tartışır twitterda yazar "ayhh 150 boyu var cak cak konuşuyor . atiyorum kafede otururuz bi kız geçer " off tipe bak ya burnuna bak ne çirkin" ya da bi kızla bi erkek geçer "erkek yakışıklı yanindaki tipsizde ne buldu" gibi sözler. Çok sinir bozucu cidden. Devamlı tanımadığımız kızlara bakıp yok kıyafeti ne biçim yok eteği kısacık yok şöyle yok böyle. Bugün "kızım sende lezbiyenlik mi var ne bu kadar kızlara dikkat ediyosun, önüne bak" dedim. Bozuldu biraz. Tamam ağzımı acmam daha dedi. Biraz üzüldüm yani sanki ben ayıp etmisim sert çıkış yapmışim gibi oldu ama ben hic sevmem boyle şeyleri. Kimse kendi tipini secemiyor. Twitterda takipslesmesek bana da ne kusurlar bulucak yok gözleri lens yok bacaklari carpik yok acik giyiniyo şöyle boyle diye. Daha önceden inkar etse de yaptı çünkü. Ne yapayım ben bu kızı. Hos mu göreyim yoksa daha sert bir üslupla haddini bildireyim mi.
Dayı mısın lanBi kız var boyu 180 biraz balık etli bi kız bayaa seksi giyiniyo falan :) iste bu pis pis baktj ay suna bak nasil giyiniyo boyle de olmaz ki falan bi de açık açık bakıyor. Kız geldi masaya hani bi vursa yarısı boşa gider hayırdır ne bakiyosun sen dedi. Bu da boyun uzun dikkatimi cektin ondan baktım dedi biz de kız artik dayak yemesin diye aynen kotu bisey demedi dedik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?