insanların tipiyle alay etmek.

ergen o kız

Benimde kilolu bir arkadaşım var başkalarıyla dalga geçer ama kendisiyle de bi o kadar dalga geçer , biri kiloauyla ilgili espiri yaptıgı zaman herkesten fazla güler ve bu kız çok tutuluyor arkadaş ortamında , bende o kızı çözemedim yani sizinki de kendiyle dalga geçildiğinde bozuluyor , ikisinin de var bi psikolojik bozuklugu işte duymamazlıktan gelin bir süre sonra bırakır belki aynı şekilde tipyle vs. dalga geçin demem.

Yok ben hayatta yapmam öyle bir şey. Hele durduk yere. İnsan kendiyle dalga geçse bile başkalarıyla gecmemeli çünkü psikolojik sorun yaratıyor. Bu arkadaş allah var güzel bir kız. Ama akil eksikliği var

Hasbinallah demek istiyosun sanirim:)
Asagilik kompleksi var belli ki az bile yapmissin bence. Ben dayanamam sahsen yerin dibine sokarim direk

Hasbinallah demek istiyosun sanirim:)
Asagilik kompleksi var belli ki az bile yapmissin bence. Ben dayanamam sahsen yerin dibine sokarim direk
Hahaha haha :)) yanlış biliyormusum demek yeni bir şey öğrendik ben de bi çelişkiye düşmüştüm kelimenin doğru yazılışı bu muydu diye :) neyse kesinlikle öyle ben de artik dayanamadım bi tepki verdim umarım akillanmistir

Çok yanlış bir şey yaptığı ama zaman zaman bizlerde yapıyoruz.Mesela Bülent Ersoy'un hakkında kim konuşmuyor,tipive sevgilileri hakkında

Çok yanlış bir şey yaptığı ama zaman zaman bizlerde yapıyoruz.Mesela Bülent Ersoy'un hakkında kim konuşmuyor,tipive sevgilileri hakkında
Ama sürekli günde on onbeş kız hakkında konuşmak , ya da gundemi sadece insanların dış görünüşleri üzerinden tutmak ve hep kotu eleştiri yapip alay etmek normal degil

Ama sürekli günde on onbeş kız hakkında konuşmak , ya da gundemi sadece insanların dış görünüşleri üzerinden tutmak ve hep kotu eleştiri yapip alay etmek normal degil
Kendi eksikliklerini Onların kusurlarıyla örtbas etmek, kendini motive etmek bence.Sanki kendileri dünya güzeli gibi.

Nasil oldu merak ettm
Bi kız var boyu 180 biraz balık etli bi kız bayaa seksi giyiniyo falan :) iste bu pis pis baktj ay suna bak nasil giyiniyo boyle de olmaz ki falan bi de açık açık bakıyor. Kız geldi masaya hani bi vursa yarısı boşa gider hayırdır ne bakiyosun sen dedi. Bu da boyun uzun dikkatimi cektin ondan baktım dedi biz de kız artik dayak yemesin diye aynen kotu bisey demedi dedik:)

Cok tatlisin Akillanmazsa bosver mesafe koy bitsin.
Arkadasin da icindeki ve disindaki cirkinlikleri yuzunden kompleks yapip insanlari kucuk gormeye devam etsin

Haha super olmus keske biraksaydiniz ya boyleleri iflah olmaz canim birak saglam bi darbe yemeden kendine gelmez ve emin ol o darbe kuldan olmasa bile Allah'tan illaki gelir :)

yahu neden net olmak varken eziyet ediyorsun kendine
insanlarla dalga geçme huyundan dolayı senden hoşlanmıyorum benim hakkımda neler diyorsun kimbilir. mümkünse görüşmeyelim.
bu kadar
çok kolay

Şöyle canım: hata onda olduğu kadar sende de.
Onun tarzı öyle ama sen onunla arkadaşlık ederek buna ortak oluyorsun. Değişmesini istiyorsun. Madem gizli hesabını bilecek kadar yakınsın, kızacağına işi güzel tarafından ele al.

Dayı mısın lan
Dayıyım ulan ,bir şey mi var
Hiiiiç,yengeye selam söyle diyecektim.
O duruma gelmiş arkadaşınızı konumu.

O ne öyle sıkıntıdan örgüsünü alıp yol kenarına oturup gelenin geçenin dedikodusunu yapan çorumlu deyzeler gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…