- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi parislondonn
ergen o kızSelamlar. Hemen sabah sabah sinirimi bozan bir konuyu yazacağım. Arkadaş grubumuzun içinde bir kız var. Gereksiz biri. Sebebi de insanların tipleriyle dis görünüşleriyle alay etmesi. Kızcağız gerci çok adam yerine konulan da biri sayılmaz bu huyu yüzünden. Grupta itilip kakiliyor. Ben yeni dahil olan biri olarak basta anlam veremezdim bu kizin sevilmemesine ama artik hak veriyorum.
Kizin anonim bir twitter hesabi var kendi ismini kullanmıyor. Pek kimse de bilmez. Biz takiplesiyoriz ama.Biriyle tartışır twitterda yazar "ayhh 150 boyu var cak cak konuşuyor . atiyorum kafede otururuz bi kız geçer " off tipe bak ya burnuna bak ne çirkin" ya da bi kızla bi erkek geçer "erkek yakışıklı yanindaki tipsizde ne buldu" gibi sözler. Çok sinir bozucu cidden. Devamlı tanımadığımız kızlara bakıp yok kıyafeti ne biçim yok eteği kısacık yok şöyle yok böyle. Bugün "kızım sende lezbiyenlik mi var ne bu kadar kızlara dikkat ediyosun, önüne bak" dedim. Bozuldu biraz. Tamam ağzımı acmam daha dedi. Biraz üzüldüm yani sanki ben ayıp etmisim sert çıkış yapmışim gibi oldu ama ben hic sevmem boyle şeyleri. Kimse kendi tipini secemiyor. Twitterda takipslesmesek bana da ne kusurlar bulucak yok gözleri lens yok bacaklari carpik yok acik giyiniyo şöyle boyle diye. Daha önceden inkar etse de yaptı çünkü. Ne yapayım ben bu kızı. Hos mu göreyim yoksa daha sert bir üslupla haddini bildireyim mi.