- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi parislondonn
kompleksli 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haketmiş merak etme canımSert cikmamisim dimi yani haketmis
ben bu davranısın sebebı neyse onun uzerıne odaklandım.tabıkıde davranısı dogru degl eleştırme hakkınzı var ama kötu davranısa sert dılle eleştrı yonlendırmeyelım. verınce karsı tarafın davranısı duzelıyorsa sorun yok ama duzelmıyor ıse eger ona yardımcı olmak ıstıyorsan neden bunu yapıyor dıye dusunurdm ben.yanı bı ınsan bu kdr cok ınsanı elestırıyorsa bu ruhsal olarak saglıklı durum degıl.herkesın kendıne göre problemı var ama bu demek degıldır ınsanı kırablırız uzeblrız,bıze anlyıslı yaklamalı dıye dusunmuyorm tabkıde.sonucta arkdasları ıllakı uyarmıs elstırmıstır ama fayda etmıyorsa onunla sakın dılle konusup bunu neden yaptıgını sorgulayablırız.belkı böyle davranısını duzeltmeye yardımcı oluruzHepimizin problemleri var. Boyle düşünürsek devamlı başkalarıyla alay edip gulelim o şekilde deşarj olalım. Ya da başka şekillerde mutsuzlugumuzu örtbas edelim. Kimse de eleştirmesin. Harikaymis.
İçi kotu. Öyle agir bir derdi olduğunu sanmıyorum kimse bisey demedi. Tek sorunu sevgili istiyor ama bulamıyor bu. Ben de çok istiyorum ciddi bi ilişkim olsun ama olmuyo iste. Demek istediğinizi anlıyorum iyi niyetle yaklaş eleştirme diyosunuz da bazı kişiler zaten terbiyesizliklerinin farkinda. Aman nasılsa duymuyolar diye insanların arkasından hunharca alay eden birisi. Malesef kafasına vura vura sindirmek lazim. Başka turlu duzelmez.ben bu davranısın sebebı neyse onun uzerıne odaklandım.tabıkıde davranısı dogru degl eleştırme hakkınzı var ama kötu davranısa sert dılle eleştrı yonlendırmeyelım. verınce karsı tarafın davranısı duzelıyorsa sorun yok ama duzelmıyor ıse eger ona yardımcı olmak ıstıyorsan neden bunu yapıyor dıye dusunurdm ben.yanı bı ınsan bu kdr cok ınsanı elestırıyorsa bu ruhsal olarak saglıklı durum degıl.herkesın kendıne göre problemı var ama bu demek degıldır ınsanı kırablırız uzeblrız,bıze anlyıslı yaklamalı dıye dusunmuyorm tabkıde.sonucta arkdasları ıllakı uyarmıs elstırmıstır ama fayda etmıyorsa onunla sakın dılle konusup bunu neden yaptıgını sorgulayablırız.belkı böyle davranısını duzeltmeye yardımcı oluruz
Biraz yukarı çıkıp okursaniz aslında aman aman bi iletisimim olmadığını sadece ortak arkadaş olduğu için bi araya gelindiğini anlardinizBöyle insanlarla iletişiminizi sürdürmekte niye ısrar ediyorsunuz?
Niye? Cevap yazmadan tüm mesajları okumak zorunda mıyım?Biraz yukarı çıkıp okursaniz aslında aman aman bi iletisimim olmadığını sadece ortak arkadaş olduğu için bi araya gelindiğini anlardiniz
Niye? Cevap yazmadan tüm mesajları okumak zorunda mıyım?
Ben ayni şeyi kirk kez yazmak zorunda miyim?Niye? Cevap yazmadan tüm mesajları okumak zorunda mıyım?
Değilsin, yazmana da zorlayan yok zaten.Ben ayni şeyi kirk kez yazmak zorunda miyim?
Aynen canım. İnsanlar gerçekten "mal". VallahiBunların nesli tükenmez canım... Onlar yüzünden burun estetiği oldum dayanamayıp. Kendi elimizde olmayan şeylerle nasıl yargılanır bi insan , karakteriyle geç dalganı dış görünüş nedir Allahın yarattığı... Günah Günah.