insanların yüzleri

beren_89

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
32
0
16
Artvin
evet akadaşlar ben bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum. bir insanı bir iki bazen daha fazla görsem bile sonradan hatırlayamıyorum bu normal mi?

görsel hafızan çok iyi değildir..kimileri
isimleri hatırda tutamaz kimileri yüzleri..
bunu geliştirmenin de bir tekniği var mı bilmiyorum gerçekten..:26:

aynı problem bende de var malesef. bir filmi izlerim sanki bütün karakterler aynı kişi. ben kim kimdi anlayana kadar 10 dk geçiyor. geçenlerde mesela karıştırıyorum yine. sonra baktım biri daha sarışınmış. ona göre izledim filmi.

öbür taraftan okuduğum dinlediğim şeyi daha rahat hatırlıyorum ama görsel zeka benim de kötü. tv filan pek izlemiyorum ben sanırım onun da etkisi var.

görsel hafızan çok iyi değildir..kimileri
isimleri hatırda tutamaz kimileri yüzleri..
bunu geliştirmenin de bir tekniği var mı bilmiyorum gerçekten..:26:

çok teşekkür ediyorum. yani ben de sandım ki çok zor bir soru sordum kimse cevap yazmadı:) benim gibi olan insanlar var mı ve kendimi nasıl geliştirebilirim

çok teşekkür ediyorum. yani ben de sandım ki çok zor bir soru sordum kimse cevap yazmadı:) benim gibi olan insanlar var mı ve kendimi nasıl geliştirebilirim

nette ufak bir araştırma yapınca kk da daha önce bununla ilgili açılmış bir sayfa buldum..

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/4774-gorsel-hafiza-testi.html

birde aşağıdaki linkte biraz yol gösterici olabilir..

Fotografik Hafıza Nedir, Nasıl Geliştirilir | Degisimehazirim.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…