İnsanlar tarafından kullanılmaya açık olmayan insanlar , genelde anlaşmakta zorlanır. Güzel insanların, genelde çevresinde bir çok insan bulunur ama sonuçta yine yalnızdır. O sebeble çok şey etmeİnsanlarla anlaşamıyorum bu da beni çok rahatsız ediyor
Sebebi ilgilenip bu konu üzerinden konuşup analiz edebilecek birilerinin olmayacağını düşündüğümden olabilir mi acaba?Bunun için tek satırla konu açmanın değilde psikologa gitmenin daha faydası olacağını düşünüyorum. Hiçbir detay yok konuda.
Teşekkürler güzel insan yargılamadan konuşup anlamaya çalıştığın içinİnsanlar tarafından kullanılmaya açık olmayan insanlar , genelde anlaşmakta zorlanır. Güzel insanların, genelde çevresinde bir çok insan bulunur ama sonuçta yine yalnızdır. O sebeble çok şey etme
Ben de ama beni rahatsiz etmiyor.
Yok yok bağırmıyorum rahat olun :)başlığı büyük harflerle yazan insanlar bana bağırıyor gibi geliyor nedense, bağırarak konuşuyor olabilir misiniz
Teşekkürler anlaşmak kolay birşey olmasa gerek insanlar bu kadar renk değiştirme özelliğine sahipkenTürkiye'de +-83 milyon kusur,dunyada ise +-7.90 milyar insan var ve sen 1 tanesiyle bile anlasamiyorsun yani.
Tebrikler..
Sorarsan anlatırdım.Bunun için tek satırla konu açmanın değilde psikologa gitmenin daha faydası olacağını düşünüyorum. Hiçbir detay yok konuda.
İnsanlara karşı empati kur, kendilerini iyi hissettir anlaşırsın. Ben ben ben deme hep onların da isteklerini karşıla biraz ama alma verme dengesini koru yani hem onlara karşı empatik hem de kendine karşı empatik olsan anlaşırsın zor bir şey değil.İnsanlarla anlaşamıyorum bu da beni çok rahatsız ediyor
Bu bahsettiğin türden biriyim kendime yeten türlerden çıkar ilişkisi kurmayan dedikodu yapmayan vsİnsanlar tarafından kullanılmaya açık olmayan insanlar , genelde anlaşmakta zorlanır. Güzel insanların, genelde çevresinde bir çok insan bulunur ama sonuçta yine yalnızdır. O sebeble çok şey etme
Cnm benim tşk ederim önerin içinde mesela bulunduğum çevrede hep ben ben diyen insanlar var sürekli kendilerini öven onaylanmak isteyen bunu bulamadığında seni dışlayan sen verince alan sen istemeden vermeyen hatta hiç vermeyen insanlar yapsan sonra içine sinmiyor yapmasan kararsız tutarsız ilişkiler kurmuş oluyorum bilemedim sürekli denge beklemem mi hata acabaİnsanlara karşı empati kur, kendilerini iyi hissettir anlaşırsın. Ben ben ben deme hep onların da isteklerini karşıla biraz ama alma verme dengesini koru yani hem onlara karşı empatik hem de kendine karşı empatik olsan anlaşırsın zor bir şey değil.
Aslında işyerinde gördüğüm benzer şeyler mesela sen alttan alıyorsun diye sürekli üstten konuşan ego tatmini yapam kendini ve muhteşem hayatını övüo sürekli göze sokmaya çalışan ilgilenmeyince başka araçlarla ilgi çekmeye çalışan mesela senin yanında diğerlerini yanına çekip hadi birlikte kahvaltıya gidelim sen dışarda kal hesabı muhabbetler yapab bir anı bir anına tutmayan tavırlar cidden çekilemz oluyor nasıl tavır almam gerektiğini kestiremez oluyorumHerkesle anlaşılmaz zaten. Herkesle anlasanlar nabza göre şerbet veren tiplerdir. Anlastigin insanlarda bile bir noktadan sonra fikir ayrılığı olur ayrıca menfaate göre işte herkes menfaati olduğu yere kadar anlaşır yada anlaşır görünür.
O zaman neden gelip konu açıyorsunuz?Sebebi ilgilenip bu konu üzerinden konuşup analiz edebilecek birilerinin olmayacağını düşündüğümden olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?