İNSANLARLA ANLAŞAMIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lotus1234

Allah'ım kendimi dualarımı yaşarken bulayim.❣
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
2.913
8.325
358
İnsanlarla anlaşamıyorum bu da beni çok rahatsız ediyor.Samimi arkadaş edinmek çok zor oluyor,Arkadaşlıklar çok pamuk ipliğine bağlı, ben zaten genel olarak insan ilişkilerinde pek başarılı değilim öyle eğlenceli biri değilim daha didaktik biriyim müzik severim müzikten anlamaz çevrem felsefe konuşmak isterim malesef ilgil alanı değildir insanların genel olarak biraz kitaptan sohbet etmek istediysem bulamam çevremde bunlardan konuşabilecek birisiniz ama gündelik şeyler şikayet insanları çekiştirme ve dedikodu konuları var ise o an herkesin ilgisini çeker başına üşüşürler sohbetin,İnsanlarla aradığım samimiyeti yakınlığı içtenliği hiç bulamayacağım sanırım

Son düzenleme:
İnsanlarla anlaşamıyorum bu da beni çok rahatsız ediyor
İnsanlar tarafından kullanılmaya açık olmayan insanlar , genelde anlaşmakta zorlanır. Güzel insanların, genelde çevresinde bir çok insan bulunur ama sonuçta yine yalnızdır. O sebeble çok şey etme

Bunun için tek satırla konu açmanın değilde psikologa gitmenin daha faydası olacağını düşünüyorum. Hiçbir detay yok konuda.
Sebebi ilgilenip bu konu üzerinden konuşup analiz edebilecek birilerinin olmayacağını düşündüğümden olabilir mi acaba?

İnsanlar tarafından kullanılmaya açık olmayan insanlar , genelde anlaşmakta zorlanır. Güzel insanların, genelde çevresinde bir çok insan bulunur ama sonuçta yine yalnızdır. O sebeble çok şey etme
Teşekkürler güzel insan yargılamadan konuşup anlamaya çalıştığın için

İnsanlarla anlaşamıyorum bu da beni çok rahatsız ediyor
İnsanlara karşı empati kur, kendilerini iyi hissettir anlaşırsın. Ben ben ben deme hep onların da isteklerini karşıla biraz ama alma verme dengesini koru yani hem onlara karşı empatik hem de kendine karşı empatik olsan anlaşırsın zor bir şey değil.

Bu bahsettiğin türden biriyim kendime yeten türlerden çıkar ilişkisi kurmayan dedikodu yapmayan vs

Cnm benim tşk ederim önerin içinde mesela bulunduğum çevrede hep ben ben diyen insanlar var sürekli kendilerini öven onaylanmak isteyen bunu bulamadığında seni dışlayan sen verince alan sen istemeden vermeyen hatta hiç vermeyen insanlar yapsan sonra içine sinmiyor yapmasan kararsız tutarsız ilişkiler kurmuş oluyorum bilemedim sürekli denge beklemem mi hata acaba

Herkesle anlaşılmaz zaten. Herkesle anlasanlar nabza göre şerbet veren tiplerdir. Anlastigin insanlarda bile bir noktadan sonra fikir ayrılığı olur ayrıca menfaate göre işte herkes menfaati olduğu yere kadar anlaşır yada anlaşır görünür.

Aslında işyerinde gördüğüm benzer şeyler mesela sen alttan alıyorsun diye sürekli üstten konuşan ego tatmini yapam kendini ve muhteşem hayatını övüo sürekli göze sokmaya çalışan ilgilenmeyince başka araçlarla ilgi çekmeye çalışan mesela senin yanında diğerlerini yanına çekip hadi birlikte kahvaltıya gidelim sen dışarda kal hesabı muhabbetler yapab bir anı bir anına tutmayan tavırlar cidden çekilemz oluyor nasıl tavır almam gerektiğini kestiremez oluyorum

Sebebi ilgilenip bu konu üzerinden konuşup analiz edebilecek birilerinin olmayacağını düşündüğümden olabilir mi acaba?
O zaman neden gelip konu açıyorsunuz?

Düzenleme: sosyal olarak insanlara yaklaşımınızda bazı eksiklikler var sanırım. Önceki mesajları okumamıştım. Bunlar genelde küçük yaştan öğrenilir ama sosyalleşecek ortamlara zamanında sahip olamadıysanız hala geç sayılmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…