• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSANLARLA ANLAŞAMIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm benim tşk ederim önerin içinde mesela bulunduğum çevrede hep ben ben diyen insanlar var sürekli kendilerini öven onaylanmak isteyen bunu bulamadığında seni dışlayan sen verince alan sen istemeden vermeyen hatta hiç vermeyen insanlar yapsan sonra içine sinmiyor yapmasan kararsız tutarsız ilişkiler kurmuş oluyorum bilemedim sürekli denge beklemem mi hata acaba
Rica ederim insanlardan çok karakter beklediğini düşünüyorum insanlar biraz affedersin bit yavrusudur. (y. İle başlayıp K ile biten )

Herkes herkesle genelde çıkar için görüşür. Birbirlerine muhtaçtır insanlar. Sosyalleşmek için insanlara muhtacız. O yüzden mükemmel dost arama. Kakara kikiri yap geç işte.
İnan ki ceza almayacağını bilse çoğu kişi arkadaşlarını boğazlar.

Ben bu gönderiye. Bu yazıyı paylaşmak istiyorum 👏

Eklentiler

• 2F377B12-EA59-41D3-ABD1-73D21FC42201.webp
    2F377B12-EA59-41D3-ABD1-73D21FC42201.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 71
Rica ederim insanlardan çok karakter beklediğini düşünüyorum insanlar biraz affedersin bit yavrusudur. (y. İle başlayıp K ile biten )

Herkes herkesle genelde çıkar için görüşür. Birbirlerine muhtaçtır insanlar. Sosyalleşmek için insanlara muhtacız. O yüzden mükemmel dost arama. Kakara kikiri yap geç işte.
Merak etme yalnız değilsin :KK70: İnsan sevmiyoruz asdfgh
Oh be beni anlayan birileri çıktı iyi ki varsınız

Hiç
Böyle düşünmemiştim samimi yorumun için çok teşekkür ederim haklılık payı varsanki zor olan bu ilişkileri yürütmek bu kadar çok karakter beklememeyi ah bi öğrenebilseydim!

Ay bu kendini övenler nasıl bi kafa yapısına sahip bilmiyorum
Benimde çevremde var yok şöyle yaptım yok ben böyleyim 🤣
O değilde bu tip insan varlığına evlendikten sonra rastladım
Öncekiler kaliteliymiş galiba 😄
Öyle görmedim yetişmedim bende onlara ayak uyduramıyorum işin garibi kendilerini övdükleri kadar karşıdakinide övüyorlar ben kimseyi durduk yere övemiyorum övünülecek bişey varsa fazlasıyla överimde ama durduk yere ne yani 😄
Biri beni övüncede kabaramıyorum 🤣 yalan sahte geliyor yani
Bende anlaşamıyorum merhaba merhaba 😄
Boşver gitsin anlaşma seviyeli bir şekilde hiç içini açmadan sohbetini yap
Eski arkadaşlar eskide kaldı diyorum
yeni tanışıpta bana yakın olan kimse yok eskiye özlemde buradan geliyor belkide herşey yapmacık gibi
Bizim zamanımızda böyle değildi 🤪

Ay bu kendini övenler nasıl bi kafa yapısına sahip bilmiyorum
Benimde çevremde var yok şöyle yaptım yok ben böyleyim 🤣
O değilde bu tip insan varlığına evlendikten sonra rastladım
Öncekiler kaliteliymiş galiba 😄
Öyle görmedim yetişmedim bende onlara ayak uyduramıyorum işin garibi kendilerini övdükleri kadar karşıdakinide övüyorlar ben kimseyi durduk yere övemiyorum övünülecek bişey varsa fazlasıyla överimde ama durduk yere ne yani 😄
Biri beni övüncede kabaramıyorum 🤣 yalan sahte geliyor yani
Bende anlaşamıyorum merhaba merhaba 😄
Boşver gitsin anlaşma seviyeli bir şekilde hiç içini açmadan sohbetini yap
Eski arkadaşlar eskide kaldı diyorum
yeni tanışıpta bana yakın olan kimse yok eskiye özlemde buradan geliyor belkide herşey yapmacık gibi
Bizim zamanımızda böyle değildi 🤪
Kocam kocam var kocam hakim yok ben altın takı alırım beriki gümüş alsın yok kolumdaki bilekliğe bak baget yüzüğüme bal kaynanam bana doğum günümde yarım altın takar yokefendim eşim yemek yapar ne yapıyım diyor yokefendime söyleyim yeni elbise aldım en pahalıs emt var ordan aldım ordan yaptım ben klasik müzik severim cart curt bir süre sonra kendimi sadece kendisini tatmin etmek isteyen bir insanın kurbanı gibi hissediyorum

Hiç
Böyle düşünmemiştim samimi yorumun için çok teşekkür ederim haklılık payı varsanki zor olan bu ilişkileri yürütmek bu kadar çok karakter beklememeyi ah bi öğrenebilseydim!
Zamanla öğrenirsin canım merak etme. Ben de ilk senin farkındalığına ulaştığımda herkesle iletişimi kesmiştim sonra dedim amannn banane. Kafeye mi gitmek istiyorum? Aradıklarında tamam gidelim diyorum gidiyorum kakara kikiri, dert mi anlatmak istiyorum arıyorum birini bizim millet çok sever dert dinlemeyi oh çok şükür benden daha dertlisi varmış diye sevinir içten içe , iş yerinde de bazen gelin size kahve yapayım diyorum işte muhabbet olsun sosyalliğim tatmin olsun diye .Kötüler ama napayım hayat böyle bir şey Malesef :) Bazen arada iyileri de çıkıyor tabi o da denk gelebilir ama dediğim gibi az

İnsanlarla anlaşamıyorum bu da beni çok rahatsız ediyor
Ben de anlasamiyorum, anlasamama sebebim de insanlari sevmememden kaynaklaniyor. Bunun eksikligini yasamiyorum sahsen. Ailem,esimin ailesi ve bir kuzenim benim icin yetiyor. Ne kadar az insan o kadar huzur diyorum ben.

Ben de anlasamiyorum, anlasamama sebebim de insanlari sevmememden kaynaklaniyor. Bunun eksikligini yasamiyorum sahsen. Ailem,esimin ailesi ve bir kuzenim benim icin yetiyor. Ne kadar az insan o kadar huzur diyorum ben.
Ben ailemden uzaktayım hayatımda kimse yok sevdiklerimin genel olarak hepsi şehir olarak benden uzaktalar bende aynı ortamda vakit geçirdiğimiz kişilerle ortalama bir iletişim kurmaya çalışıyordum açıkcası taki iş çığırından çıkana dek insanlara değer veren kaypak olmayan bir yapım var yapım böyle malesef hayatım boyunca hiç kimseyi dışlamadım veya terrslemedim bile isteye ama pekte yaranamadım hep batam bir taraf var ne kadarmütevazi olsamda insanlara karşı
malesef hazır cevap itici tipler bazen nerde durmaları gerektiğini bilmiyorlar birbirlriyle çok samimi görünüp bana gelince istemezük tavırları işine gelirse senden iyisi yok canıstemezse bu çok özgüvenli arkadaşlar her daim sana muhalif bir çete modunda ağzından ne laf çıksada bozsak havalarında tavırlar açıkçası insanlara değer verdikçe şımarıyorlarmı nedir bir bulunmaz hint kumaşı edaları ah bunları bir kendine getirmeyi öğrenebilsem

Sevdiğinin davulunu çalıp sevmediğinin kirli bezini balkona asan tipler hep mi bana denk gelir ya aşağılayan öyle bir değerli oluyor ki öyle bir iyi anlaşıyorlar ki birbirleriyle aklım ermiyor ya 😣

Kocam kocam var kocam hakim yok ben altın takı alırım beriki gümüş alsın yok kolumdaki bilekliğe bak baget yüzüğüme bal kaynanam bana doğum günümde yarım altın takar yokefendim eşim yemek yapar ne yapıyım diyor yokefendime söyleyim yeni elbise aldım en pahalıs emt var ordan aldım ordan yaptım ben klasik müzik severim cart curt bir süre sonra kendimi sadece kendisini tatmin etmek isteyen bir insanın kurbanı gibi hissediyorum
İyi de sen her sayfaya farklı bir sorununu yazarsan biz napalım tek tek sayfa aralarında senin dertlerini arayıp bulup yorum yapamayız ki
İlk mesajını düzenle istersen
İnsanlar aslında sana bunu söyledi ama hemen kızdın, sen de biraz şeysin yani 😂

İyi de sen her sayfaya farklı bir sorununu yazarsan biz napalım tek tek sayfa aralarında senin dertlerini arayıp bulup yorum yapamayız ki
İlk mesajını düzenle istersen
İnsanlar aslında sana bunu söyledi ama hemen kızdın, sen de biraz şeysin yani 😂
Alamadım bu kadarını anlatmak için dertleşmek için soran lazım bazen hiç yorum bile yazmıyorlar ne bileyim

Alamadım bu kadarını anlatmak için dertleşmek için soran lazım bazen hiç yorum bile yazmıyorlar ne bileyim
Genel olarak nelerden şikayetçiysen konunu ona göre düzenle bence. Herkes okuyup yorum yapar o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X