• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSANLARLA ANLAŞAMIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlarla anlaşamıyorum bu da beni çok rahatsız ediyor

Rica ederim insanlardan çok karakter beklediğini düşünüyorum insanlar biraz affedersin bit yavrusudur. (y. İle başlayıp K ile biten )

Herkes herkesle genelde çıkar için görüşür. Birbirlerine muhtaçtır insanlar. Sosyalleşmek için insanlara muhtacız. O yüzden mükemmel dost arama. Kakara kikiri yap geç işte.
İnan ki ceza almayacağını bilse çoğu kişi arkadaşlarını boğazlar.

Böyle bir şey nasıl yazabiliyorsunuz? Çok ayıp yaa!!! Size söyliyim; sizin hayatta hiç arkadaşınız da seveniniz de olmaz.
Kocam kocam var kocam hakim yok ben altın takı alırım beriki gümüş alsın yok kolumdaki bilekliğe bak baget yüzüğüme bal kaynanam bana doğum günümde yarım altın takar yokefendim eşim yemek yapar ne yapıyım diyor yokefendime söyleyim yeni elbise aldım en pahalıs emt var ordan aldım ordan yaptım ben klasik müzik severim cart curt bir süre sonra kendimi sadece kendisini tatmin etmek isteyen bir insanın kurbanı gibi hissediyorum

Siz de lütfen Türkçe'nin içine etmeyin. Nokta yok, virgül yok, cümleler düşük, aralarında anlamlı bağlantı yok. Anlaşılmıyorsunuz.

Her konuda psikologa gidecek olsak işimiz var gitmekte istemiyorum bu konuyla ilgisi yok.
Ben size her konuda gidin demedim
8 sene - ki bu sadece buraya yansıttığınız kısmı - çok uzun bir süreç bir sorun için.
Bunu çözmeniz gerektiğini söylediğimde bile tavrınız değişik.
İnsanlara tak diye kapatıyorsunuz tüm yolları, her yorum yapana karşıt bir yorumunuz var. Üzerine düşünmeye dahi niyetiniz yok gibi, bu şekilde kimse size yardımcı olamaz. Gerçek hayatta da böyleyseniz insanlarla anlaşamamanıza şaşmamalı.

Böyle bir şey nasıl yazabiliyorsunuz? Çok ayıp yaa!!! Size söyliyim; sizin hayatta hiç arkadaşınız da seveniniz de olmaz.

Siz de lütfen Türkçe'nin içine etmeyin. Nokta yok, virgül yok, cümleler düşük, aralarında anlamlı bağlantı yok. Anlaşılmıyorsunuz.
Gerçekler acıdır ;) sizde dikkat edin bence hayat toz pembe değil

İnsanlarla anlaşamıyorum bu da beni çok rahatsız ediyor
Ben de insanlarla çok çabuk anlaşıp,kaynaşabilen biri değilim ama herkes iğrenç,insanlardan nefret ediyorum modunda da değilim.Elbette anlaşabileceğiniz birileri vardır.

Zamanında delirmek bile para :) sormuyorlar terapiye gidecek paran var mı diye. Devlette de hı hı hı diyip yolluyorlar
yıllardır yalnızlığından konu açıp durmuş bu kadıncağız, dert etmiş kendine
Tüm konuları yalnızım da yalnızım.
Mesleği var kendine bakıyor
Parasını kazanıyor
Kendi için bir kez dahi olsa bunu yapması ne kadar zor olabilir ki,hadi şimdi uçtu da yıllar önce de bu kadar pahalı değildi bu işler.
Kendimiz için bir şey yapmayacaksak ne diye çalışıp didiniyoruz ki ?

Ay siz bence özelden yazışın valla, tam arkadaş olacak iki tipsiniz.

Belkide senin anlamaya niyetin yoktur tartışma postu değil iletişim postu burası

Ben size her konuda gidin demedim
8 sene - ki bu sadece buraya yansıttığınız kısmı - çok uzun bir süreç bir sorun için.
Bunu çözmeniz gerektiğini söylediğimde bile tavrınız değişik.
İnsanlara tak diye kapatıyorsunuz tüm yolları, her yorum yapana karşıt bir yorumunuz var. Üzerine düşünmeye dahi niyetiniz yok gibi, bu şekilde kimse size yardımcı olamaz. Gerçek hayatta da böyleyseniz insanlarla anlaşamamanıza şaşmamalı.
Tamam sensin sakin ol şampiyon

yıllardır yalnızlığından konu açıp durmuş bu kadıncağız, dert etmiş kendine
Tüm konuları yalnızım da yalnızım.
Mesleği var kendine bakıyor
Parasını kazanıyor
Kendi için bir kez dahi olsa bunu yapması ne kadar zor olabilir ki,hadi şimdi uçtu da yıllar önce de bu kadar pahalı değildi bu işler.
Kendimiz için bir şey yapmayacaksak ne diye çalışıp didiniyoruz ki ?

Ay siz bence özelden yazışın valla, tam arkadaş olacak iki tipsiniz.

Haha bak arkadaş bile buldu canım yeni arkadaşım Lotus1234 Lotus1234 😁

Ben de insanlarla çok çabuk anlaşıp,kaynaşabilen biri değilim ama herkes iğrenç,insanlardan nefret ediyorum modunda da değilim.Elbette anlaşabileceğiniz birileri vardır.
Nefret etmiyorum ama kimi zaman verilen emeğe çabaya acıyorum sorunu kendinde ararken sorunlu insanların psikologa falan gittiğinide görmedim duymadım açıkcası genellikle çevrelerine zararları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X