Konu açmışsınız, sadece anlaşamıyorum diye. Niye biz soruyoruz? Neden anlaşamadığın belli oldu şimdi :)Sorarsan anlatırdım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu açmışsınız, sadece anlaşamıyorum diye. Niye biz soruyoruz? Neden anlaşamadığın belli oldu şimdi :)Sorarsan anlatırdım.![]()
Canım benim eskileri karıştırarak trolleme şu mubabbeti boş yapmasan artık samimi sohbet iletişim hani var ya? Sıkılmaya başladım artık.Bu zehir hafiyelik yapmandan kendinceyıllardır yalnızlığından konu açıp durmuş bu kadıncağız, dert etmiş kendine
Tüm konuları yalnızım da yalnızım.
Mesleği var kendine bakıyor
Parasını kazanıyor
Kendi için bir kez dahi olsa bunu yapması ne kadar zor olabilir ki,hadi şimdi uçtu da yıllar önce de bu kadar pahalı değildi bu işler.
Kendimiz için bir şey yapmayacaksak ne diye çalışıp didiniyoruz ki ?
Ay siz bence özelden yazışın valla, tam arkadaş olacak iki tipsiniz.
Bir psikiyatri uzmanı şöyle demiş : bize hiç bir zaman hastalar gelmez, bize gerçek hastaların hasta ettiği normal kişiler gelirNefret etmiyorum ama kimi zaman verilen emeğe çabaya acıyorum sorunu kendinde ararken sorunlu insanların psikologa falan gittiğinide görmedim duymadım açıkcası genellikle çevrelerine zararları
Benim birkaç tane sağlam arkadaşım var ve onlar bana yetiyor.Yok çevrem geniş olsun,herkesle çok iyi olayım diye bir derdim yok.Yalnız vakit geçirmeyi daha çok seviyorum.Nefret etmiyorum ama kimi zaman verilen emeğe çabaya acıyorum sorunu kendinde ararken sorunlu insanların psikologa falan gittiğinide görmedim duymadım açıkcası genellikle çevrelerine zararları
İnsanlardan nefret ediyorum postu yok bence okuma yazma bilen birinin anlaması gerekirdide neyse….Korkarım ki on yıl sonra yine insanlardan nefret ediyorum temalı bir konu daha açacak. Özeleştiri yapmak güzeldir kendisine şiddetle tavsiye ediyorum![]()
Ben şiddetle önyargılarını toplayıp kaybolmanı tavsiye ediyorum…Korkarım ki on yıl sonra yine insanlardan nefret ediyorum temalı bir konu daha açacak. Özeleştiri yapmak güzeldir kendisine şiddetle tavsiye ediyorum![]()
Tamam sensin :)Konu açmışsınız, sadece anlaşamıyorum diye. Niye biz soruyoruz? Neden anlaşamadığın belli oldu şimdi :)
Hafiyelik mi?Canım benim eskileri karıştırarak trolleme şu mubabbeti boş yapmasan artık samimi sohbet iletişim hani var ya? Sıkılmaya başladım artık.Bu zehir hafiyelik yapmandan kendince
İletişilemiyorsunuz.Belkide senin anlamaya niyetin yoktur tartışma postu değil iletişim postu burası
Sebebi ilgilenip bu konu üzerinden konuşup analiz edebilecek birilerinin olmayacağını düşündüğümden olabilir mi acaba?
Kocam kocam var kocam hakim yok ben altın takı alırım beriki gümüş alsın yok kolumdaki bilekliğe bak baget yüzüğüme bal kaynanam bana doğum günümde yarım altın takar yokefendim eşim yemek yapar ne yapıyım diyor yokefendime söyleyim yeni elbise aldım en pahalıs emt var ordan aldım ordan yaptım ben klasik müzik severim cart curt bir süre sonra kendimi sadece kendisini tatmin etmek isteyen bir insanın kurbanı gibi hissediyorum
Mesajlarınızdan ne kadar da iletişime açık, kendini ifade etmekte başarılı biri olduğunuz ortada aslında, nasıl oluyorda insanlarla anlaşamiyorsunuz? Ne kadar enteresan.Sorarsan anlatırdım.![]()
Gerçekler acıdırsizde dikkat edin bence hayat toz pembe değil
Zamanında delirmek bile para :) sormuyorlar terapiye gidecek paran var mı diye. Devlette de hı hı hı diyip yolluyorlar
İnanın konudan sapmışsınız ya hiç önemi yok bence daha fazla burayı meşgul etmeyinİletişilemiyorsunuz.
Anlamaya niyetim olduğu için Türkçe'ye dikkat edin, dil bilgisi kurallarına uyun, cümleleriniz anlamlı bağlantı içersin, anlaşılabilsin diye yazdım.
Diğer yorumcular da bu konuda rahatsızlar, siz farketmemişsiniz.
Benim çok arkadaşım var zatenPsikoloğa gitmeyin o zaman. bir iki arkadaş edinin, bu daha ucuz. Emin olun daha ucuz, bir demlik çay ve kendi ellerinizle hazırlayacağınız kurabiye ve böreğe bakar.
Motive etmeye çalıştığım mesajımaKızlar sakin ama ya, zaten arkadaş sorununu bize açmış onu motive etmemiz gerekiyor. Laf çarpmayalım. Sonra evet bak anlaşamıyorum diyip daha da içine çekilecek.
Neden ki?Mesajlarınızdan ne kadar da iletişime açık, kendini ifade etmekte başarılı biri olduğunuz ortada aslında, nasıl oluyorda insanlarla anlaşamiyorsunuz? Ne kadar enteresan.
En mükemmel o. Böyle bir sözü zinhar kabul etmiyorÇuvaldızı başkasına batırmak hep en kolayıdır. Hiç özeleştiri yaptınız mı?
Bence anlamaya niyetleri yok sadece salt muhalefetKızlar sakin ama ya, zaten arkadaş sorununu bize açmış onu motive etmemiz gerekiyor. Laf çarpmayalım. Sonra evet bak anlaşamıyorum diyip daha da içine çekilecek.