İNSANLARLA ANLAŞAMIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napim dadlum aynı kişi olduğumuzu iddia ettiler ben yoruldumm hayatttt :)
Tek dertleri onaylanmak he sensin biz tü beter insanlarızz desek ohh be diyecekler şuanda onların hayatları daha berbat ama burda anlatacak cesaretleri yok

yenGEnC yenGEnC konu sahibinin tüm tipik yıldırıcı davranışlarına rağmen ısrarla yardımcı olma çabanı tebrik ediyorum, sen bu sabrın ve azminle aklına koyduğun her şeyi yaparsın :KK70:
Sen nasıl bir psikologsun üstüne para verseler sana gelmem :))

Benim birkaç tane sağlam arkadaşım var ve onlar bana yetiyor.Yok çevrem geniş olsun,herkesle çok iyi olayım diye bir derdim yok.Yalnız vakit geçirmeyi daha çok seviyorum.
Herkesin birkaç tane sağlam arkadaşı olmayabilir benimde yok

Tek dertleri onaylanmak he sensin biz tü beter insanlarızz desek ohh be diyecekler şuanda onların hayatları daha berbat ama burda anlatacak cesaretleri yok
Bizi beğenmiyorsun madem niye konu açtın o zaman😁 tedavi şart

Hele hele cevaplara bak hele. Konuşmayı bırak, aynı ortamda bile bulunulunca insanların enerjisini emen, saçma cümlelerle laf çarptığını sanan bir birey olduğunuz için insanlarla anlaşamıyor olabilir misiniz? Sizin gibi evladım olsa eldivenle severim, cevaplarınıza bile tilt oldum.

İlk mesajlarından verdi rengini . En sevmediğim insan tipi, kendi eleştirsin ama kimse eleştirmesinci. Kızlar toplumda uzak durulacak insanlar diye çocuklarınıza eğitim verirken böylelerini de tarif edin. Çoluk çocuğun psikolojisini bozar böyleleri. Bırakın kendi haline ilgi isteyesi gelmiş sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X