• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanlarla iletisim hakkinda. Ben neden boyleyim

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Bugunlerde kendimi sorgular oldum. Insanlar bana alttan alta istedikleri herseyi sorabiliyor ve ben bunu sonradan dusununce anlayabiliyorum.

Bugun is icin araziye gittik. Sirkette calisanlarin kontrolorlugu gibi birsey deyim. Benim yaslarimda oldugunu tahmin ettigim erkek bir muhendis vardi. Dort bes kisi yemek yedik isi yaptik araziye gittik oturduk cay ictik filan. En son ayrilacagiz biz kuruma donecegiz. O kisi dedi ki ayakustu size de zor oluyordur eviniz uzakta boyle dedi. Yeni atandigimi soylemistim sadece. Efendim dedim. Sizin icin de zor karsi taraf icin de zordur dedi. Baktim sadece. Evli degil misiniz dedi. Evet evliyim dedim. Esimin isini kac yillik evli oldugumuzu sordu ve ben tek tek soyledim. Birisi bana dur desin arkadaslar. Konusurken sacma gelmiyor ama simdi ne alaka niye sordu neden anlattim diyorum. Kendime sinirleniyorum cok.

Bu kisi is arkadasim degil. Ilk kez gordugum birisi.

Konuşurken saçma gelmemiş sorması çünkü saçma değil.
Acaba yanlış mı anlıyorum diye 2 kere okudum ama bir şey göremedim olayda.
Basit 2 soru sormuş işte tanımak için, evliyim dediniz de sarkıntılık mı etti?

Bugunlerde kendimi sorgular oldum. Insanlar bana alttan alta istedikleri herseyi sorabiliyor ve ben bunu sonradan dusununce anlayabiliyorum.

Bugun is icin araziye gittik. Sirkette calisanlarin kontrolorlugu gibi birsey deyim. Benim yaslarimda oldugunu tahmin ettigim erkek bir muhendis vardi. Dort bes kisi yemek yedik isi yaptik araziye gittik oturduk cay ictik filan. En son ayrilacagiz biz kuruma donecegiz. O kisi dedi ki ayakustu size de zor oluyordur eviniz uzakta boyle dedi. Yeni atandigimi soylemistim sadece. Efendim dedim. Sizin icin de zor karsi taraf icin de zordur dedi. Baktim sadece. Evli degil misiniz dedi. Evet evliyim dedim. Esimin isini kac yillik evli oldugumuzu sordu ve ben tek tek soyledim. Birisi bana dur desin arkadaslar. Konusurken sacma gelmiyor ama simdi ne alaka niye sordu neden anlattim diyorum. Kendime sinirleniyorum cok.

Ne var bunlari sorduysa? Yemedi ya sizi.

Ağzınızı aramış zarf atacakmış olmamış baştan evliyim diyince bu sefer anlaşılmasın gibisinden kıvırmak için gibi hani öyle saçma gelen sorular sormuş olabilir.

Ağzınızı aramış zarf atacakmış olmamış baştan evliyim diyince bu sefer anlaşılmasın gibisinden kıvırmak için gibi hani öyle saçma gelen sorular sormuş olabilir.
Ben de tam olarak bu cikarimi yaptim. Konuyu acma sebebin de buydu ama ne var demis arkadaslar. Belki de ben yanlis anladim. Ama evli oldugumu soylemedigim birisi neden karsi tarafa da zor olurdur der ki. Evli degil misiniz diye sordu zaten sonra. Ona ne? Hadi sordu diyelim kac yillik evli oldugumdan ona ne?

Ben de tam olarak bu cikarimi yaptim. Konuyu acma sebebin de buydu ama ne var demis arkadaslar. Belki de ben yanlis anladim. Ama evli oldugumu soylemedigim birisi neden karsi tarafa da zor olurdur der ki. Evli degil misiniz diye sordu zaten sonra. Ona ne? Hadi sordu diyelim kac yillik evli oldugumdan ona ne?
E tamam işte önce zarf atmış,hayatınızda biri var mı yok mu diye
Evli olduğunuzu öğrenince de onunla ilgili sorular sormuş,muhabbete çevirmiş.

Buluttan nem kapmayın,iş ortamı,ne varki.
Saygısızlık olmadığı sürece böyle konuşmalar olabilir.

Zarf atmış da olabilir, tamamen ayaküstü muhabbet etmiş de olabilir.
İki türlü de ne var bunda diyorum.

". Ama evli oldugumu soylemedigim birisi neden karsi tarafa da zor olurdur der ki. "
Yüzüğünü görmüştür... Emin olamadığı için de zarf atmak için muhabbete böyle girmiştir. Ama eğer sen bu konuları konuşmak istemez bir tavırla cevap verseydin daha fazla sormazdı. Yani bence eğer konuşmak istemiyorsan tavrınla bunu belli edebilirsin. Ki ben adamın sorularını çok da garipsemedim

Bazı yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Bu özgüvenin kaynağı nedir ya rab? :))) yahu adam gerizekalı mı parmağında NAL GİBİ YÜZÜĞÜ olan kadına yavşasın. Kendinizi bu kadar önemsemeyin lütfen ya:)))

Canım başka bir ilde çalışan bir bayan olarak fazla gerginsin.Her an tetikte ve gardını almış bekliyorsun.Mudurun cagirasa neden çağırdı? biri birşey sorsa neden sordu?Bence kendine işkence ediyorsun .Ben eşinin karşı cinsle iletişim kurarken bu denli ürkek olduğunu sanmıyorum.

Ban yemeyi göze alarak yazıyorum geçen instagram'da bir foto gördüm erkek kıza selam veriyor kız hemen sözlüğe girip arkadaşlar toplanın bu gün taciz edildim olayı anlatıyorum yazıyor okur okumaz gözümün önüne geldi ;) iş arkadaşı sohbet etmiş işte ne yapsın hobilerini fobilerini mi sorsun

Ban yemeyi göze alarak yazıyorum geçen instagram'da bir foto gördüm erkek kıza selam veriyor kız hemen sözlüğe girip arkadaşlar toplanın bu gün taciz edildim olayı anlatıyorum yazıyor okur okumaz gözümün önüne geldi :KK66: iş arkadaşı sohbet etmiş işte ne yapsın hobilerini fobilerini mi sorsun
Oyyy hobileri sorsa mazallah düşünemiyorum.

Oyyy hobileri sorsa mazallah düşünemiyorum.
Konuyu gördükçe gülme geliyor ya :confused: şansıma bekarken de evliyken de hep erkek çoğunluklu iş yerinde çalıştım klasik tanışma cümleleri adın ne evli misin işe alıştın mı gibi şeyler ben mi çok safım art niyet aramamışım diyorum bana bu sorular samimiyet aşaması gibi geliyor evliyim dedikten sonra mesela hep bir tık daha mesafeli olmuşlardır bekarken kankaya bağlamışızdır

Valla ebn evlenince erkeklerle daha rahat ahbap sohbetlerine girebildim. Cunku evliyim onlardan birsey beklemedigimi bilirler diye.

Ayrica bazen erkek sohbetleri de cok eglenceli oluuor. Biz kadinlar daha cok dert anlatma meyilindeyiz. Erkekler geyik çevirme meyillindeler.

Bir kez antepde esimden uzak calisirken. Bir erkek arkadasima uzaktan selam verdim. Oda ne selam veriuorsun be gibisinden sakayla karisik el kol hareketi yaptı. Sakalastik uzaktan.

Antepli ağa bir abi bizim buralarda hos karailanmaz boyle seyler dedi. Bende dedim bizim oralarda sıkıntı olmaz boyle seyler abi diye.

Sagolsun o abi kendi sehrime geldikten sonra hala arar kizim nasilsin diye. Sen kendini bil. Insanlara gerekirse aciklamani yaparsın.

Kadın KK'ya bir soru sormuş. 'İletişim sorunu' diye. Sorun olduğundan emin. Hemen neden cıvıtıyorsunuz? @Aykilil cevabnı aldın sanırım kapattır bence konuyu.

Back
X