- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.956
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Aslında bu pek dert gibi değil. Ama tavsiye istiyorum. iş,okul gibi ortamlarda bir gruba dahil olamıyorum.Kimseyle tabiri caizse "en yakın arkadaş" olamıyorum. Genel olarak kimseyle sorun yaşamam, karşılıklı yardimlasırım. Selamlaşıyorum,yeri gelince 2-3 kelime sohbet ediyorum ama o kadar. Ortamda kimse aaa karamel i de arayalım demez kimse aa karamel inde fikrini alalım demez. Aslında yalnızlıktan hoşlanırım ama iş yerinde mesela bir sorun oluyor kimseye anlatamıyorum. İşvereni dedikodu gibi değil de ya böyle bir şey yaşadım ne yapabilirim gibi. Mesela iş yerinde arkadaş grupları birbirinin reklamını yapıyor daha öne çıkıyor belki ben daha iyi iş yapiyorumdur ama daha geride kalıyorum. Veya müdürüyetle çay kahve kakara kikiri oluyorlar sürekli (Allah muhabbetlerini arttırsın) o yüzden müdürümüz onlarla bir sorun yaşamıyor görmezden geliyor veya dedikleri dikkate alınıyor. Ben bir hata yapınca sert tepki alıyorum. En basitinden yaşadığım ufak bir sorunu anlatayım müdürümüz bir keresinde diğer öğretmenlerle organize değilim diye eleştirmişti fakat ben diğer öğretmenlere mesaj atarım sorarım onlar benimle organize çalışmaz. Üniversitede de derslerde grup ödevi olurdu ben yalnız kalırdım. Kendimi çok kötü hissederdim. Bir gruba dahil olmak insanlarla samimi olmak için nasıl davranabilirim ? Kimseyle kötü değilim ama kimseyle çok iyi de değilim