İnsanlarla ilişki hayatın en zor sınavı galiba

ayyuzlumm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
149
90
48
38
Merhaba uzun bir aradan sonra
Fikir almak için yine sizlere danışmaya geldim...
İlk konum eşimle alakalıydı kendi üzerime düşen yanlışları düzelttim çok şükür ve artık daha sağlıklı bir ilişkimiz var...eşimle tekrar mutluluğu yakaladık bir bebek daha katıldı yuvamıza.
Neyse fikir almak istediğim konu eşimin iki kız kardeşi var ikiside fena ama biri bildiğin ara bozucuymuş yalan dolan birçok şeyi açığa çıktı ben konuşmuyorum artık. Eşimde sadece gittiğimizde annesine gelirse sınırlı konuşuyor bu durum çok rahatsız edici insan neden hatasından dönmez yada yaptığı şeylerden vazgeçmez...en son memlekete gittiğimizde yiğenlerine dahi bakmadı...
Kayınvalidem hastaydı yanına uğradım oda ordaydı yine kadının başına otutrmuş birşeyler anlatıyordu sürekli laf taşıma modunda kalkıp mutfağı toplayayım anneme bakayım diye düşüneceğine oturmuş kadını darlıyordu ben geldim selam verdim anneme halini hatrını sordum istediğn birşey varmı dedim geçtim mutfsğı toplamaya çocuklarda salonda çıktı gitti evden yine yiğenlerine bakmadan...hoş kendi annesinede bakmadı konuştu konuştu kalktı gitti... neyse eşim diyorki boşver keyfi bilir üzerinde durma...
Daha önce konuştum anlattım yok değişmem diyor kayınvalidemde evlatlarını büyütüyorsun ama huylarını seçemiyorsun demişti bu konu konuşulduğunda yani enn yakınlarını silmeyi göze alıyor böyle yaparak yalandan hoşlanmam ve bu arkasından laf ettiği herkesle yüzyüze gelince samimi bana bunun doğru olduğunu savunuyor başka türlü insanlarla geçinilmezmiş... siz olsanız nasıl bir tavır sergilersiniz... benim konuşmauma sebebim güven duymamam çok laf taşıması ve yalan konuşup sevmediği halde samimi oluşu...

O yaşa gelmiş bi insanın kişiliğini değiştiremezsiniz. Samimi olmak ve güvenmek zorunda da değilsiniz. Ben olsam kendi hayatıma konsantre olurdum.

O yaşa gelmiş bi insanın kişiliğini değiştiremezsiniz. Samimi olmak ve güvenmek zorunda da değilsiniz. Ben olsam kendi hayatıma konsantre olurdum.
Evet haklısınız ama çok yakın olunca aradaki bu durumlar yanyana gelindiğinde ortamı geriyor maalesef...

Umursamayin madem esiniz sizden yana. Konussun dursun sıkıntı yok

Umursamayin madem esiniz sizden yana. Konussun dursun sıkıntı yok
İşte bazen sorun oluşturuyor çünkü insanları dolduruyor herkesi birbirine düşürüyor buna ben gelmediğim için hiçbirşekilde iletişim kurmuyorum ama insanlar anlayamıyor kaynanası hakkında konuşur ona samimidir kız kardeşi hakkında herkesin yanında ama kız kardeşi yokken laf söyler ama onun yanında kız kardeşi ile samimidir annesi babası hakkında onca insan varken şaf söyler ama onların yanında başka birisidir bunun gibi işte...

e siz görüşmüyosunuz, eşiniz görüşmüyor. görüşmek konuşmak konusunda zorlayan yok. daha neyi kafanıza takıyorsunuz ki?

e siz görüşmüyosunuz, eşiniz görüşmüyor. görüşmek konuşmak konusunda zorlayan yok. daha neyi kafanıza takıyorsunuz ki?
Kafaya takmak değil sadece fikir almak... normal bir tanıdık değil o sebeple... ve ister istemez bazı zamanlar yan yana geliniyor konuşmuyorsunuz ama o illaki konuşuyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…