Sanırım arkadaşına olan hassasiyetin öncelikle yaşadığın bu saçma durumdan kaynaklanmış
Onunla dertleşmek istemişsin yanında bulamamışsın ama o konuya çok da takılma şimdi
Eşin de mi hiç cevap vermedi? Gerçi böyle bir terbiyesizliğe nasıl cevap verilir..
Şöyle yaparsın karşılaştığınız ilk anda 'eğer bir terbiyesizliğim olsaydı eşim beni uyarırdı, orda eşim varken sizin karışmanız terbiyesizlik' dersin, içinde kalmaması için... Aslında herkes herşeyin farkındadır eminim ki herkesin gözünde rezil olan o bayandır ama yine de içinde tutmak istemiyorsan bundan fazlası gelmiyor aklıma...
yalnızca kotu gununde görüsüp diger zamanlarda sizden uzak durup geyik yapacagı insanları tercih eden kisiye ben olsam can dostum demezdim... bunu diyebiliyorsam da aynen sizin gibi rahatsız oldugumu dile getirirdim.
birilerinin ikili iliskilerde hatalarını goruyorsak bunu dile getirmek icin illa sevgilimiz olması gerekmiyor.
diger konuda o kisiyi zaten aile bireyleri tanıyormus, neyi hangi amacla yaptıgı bellidir. benzer bir durumda cevap vermek sizi basit gosterecektir bence. bence ya aldırıs etmeyin bildiginiz gibi devam edin, sacınızdan tutup suraya otur diyecek hali yok sonucta. ya da o kisi ortamda iken size laf soyleyecegi bu gibi durumlarda bulunmamaya calısın.
Sanıyorum cok sorguluyorum bu ara ve sorguladıkca ınsanlar ustunde degerımı goruyorum.
Bende mı problem var onu da bılmıyorum ..
Can Dostum dıye tabır ettıgım bı dostum var ..
Her kotu gununde kosturdugum ve benımde sıkıntılı anlarımda yanımda olan ınsan.
Bu aralar yogun olarak derslerıne agırlık verdıgı ıcın cok gorusemıyorz cok da sıkmak ıstemıyorum.
onun vaktını almamak adına evıme cagrmıyorum dısarda bulusmuyorum cok da vaktı yok dıye dusunuyorm.
Fakat ben boyle davrandıkca kendısının okul ortamı dolayısıyla da bır cok arkadas edındıgını ve onlarla gorsutugunu gordum.
Aramaları azaldı . Mesajları seyrekleştı ..Uzaklastı benden..
Kıskanc bı yapım var bılyorm ve bu benı rahatsız ettı ..
Vaktı varsa eger uzun suredır gorusmedıgı samımı arkadasıyla yanı benle olmasını yeglerdım ??..
Az once tartıstık bu yuzden ..
Eger kotu gununde fırsat yaratabılıyorsa dertlesmek ıcın normal gununde bunu yapmasını bekledım ..
Hata mı yapıyorum .. Sankı eşimmiş gib bu kadar yuklenmem yanlış mı .
Yoksa sızınde herkesten cok deger gormek ıstedıgınız bı arkadasınız varmı .. :26:
Ayrıca
Bu konuyla alakası olmayan bı sıkıntım daha var..
Dün esımın aılesınde kalabalık bı ortamda oturuyorduk.
Ikımız ayrı ayrı teklı koltuklarda .
Daha sonra bı akrabası daha geldı esımın .
Oda tıklım tıklım gelen kısıler 60 yaslarında bı cıft ve hemen hemen kw hergun gorustugu ve guya hıc sevmedıgı akrabaları.
Dedıkoducu bı tıp.
Neyse bunlar gelınce ben kalkıp yerımı bu kadına verdım
Ayagımda streç kot var yere oturamıcagımı anladım
Teklı koltukda esımın yanına oturdum .. zaten zayıf bı kızım
Ama o sola donmus abılerıyle ben saga donmus eltılerımle muhabbet edıyoruz.
Hıc bı samımıyet muhabbet yok aramızda ..
Neyse .
Bıden bu kadın bı azarlamaya basladı beni .
Sen ne terbıyesız ınsansın kucagına otur barı adamın ayıp burda bı suru ınSan var
Ve daha neler neler.
Boyle bı tepkı beklemedıgım ıcın kısa surelı soka gırdım . ve kem küm cevaplar verebıldım
Yerın dıbıne soktu benı .. sınırımden olucem .
Kaynımlarda orda benı yanlıs tanımasınlar dıye sustum ama ılk gordugum yerde guzel bı konusma yapıcam..
Bızde buyukler kucuklerı sessızce uyarır. Bunun amacı benı rezıl etmek tı ..
basardı da .. Daha once de laf sokmuslukları var eltılerım agzının paynı verırdı tabı ben gecmıslerını bılmedıgım ıcın laf edecek bı koz yok elımde ....
napım ben bu kadına sımdıbogsam gecmez sınırım
Maalesef ki bayanlar arasında ki dostluk dediğimiz şey sürmüyor siz siz olun sadece eşinizden size fayda geliceğini unutmayın . Bende sizin gibi şeyleri yaşadım sonra farkettim ki sadece iyi gün dostları onlar. Şimdi dostum yok merhaba dediklerim var hayatımda bu ilk başlarda biraz zor gelio ama sonra gerçekten kendi değerinizi kendiniz verebiliyorsunuz sadece
o kadına gelince keşke haddinizi aşmayın lütfen diyip çıksaydın keşke odadan o zaman senden kıymetlisi olmazdı sakın taviz vereyim deme sen iyi niyet gösterdikçe tepene çıkarlarçok gıcık bi kadın ona ne oluosa artık
son durumların en azından daha iyi export. kvalidenle buzları eritmiş olmana sevindim. aslında sen bu lafın altına kalmazdın da boşluğuna geldi diye düşünüyorum.
ama iyi ki boşluğuna gelmiş.. çünkü kadın belli diyorsun herkes tanıyor diyorsun. onun seviyesine inmen senin de markanı aşağı çeker..
bir sonraki görüşmenizde muhatap olmazsan en güzel cevabı verirsin. ama içinde kalanları söyleyeyim dersen yeni bir aile sorununa yelken açarsın bence.
uzun zamandır aramızdan su sızmadı . sımdı ortam degıstırınce .. Tabırı caızse unutuldugumu ertelendıgımı dusundum ..
off ıste o an bısey gelmıyo ınsanına aklına ..
keske oyle yapsaydım ..
Benıpek
Bu sınırımle güldürdün ya beni ..
Evet cok bi bos anıma denk geldı gafilavlandım. Ve o ortamda cok saygı duydugum ınsanlar da vardı.
Ama sankı haddını bıl deyıp kalksamıydım
Ozamanda o saygı duydugum ınsanlara haksızlık etmıs gıbı olcakdı ve cok sık gorusemedıgım sevdıgım kişilerdi.
Tenhada kıstırmam lazım onu ama ne dıcem de olay munakasaya varmadan sınırlarını bildircem ona ugrasıyorum
Bir de erkek arkadaşı olsun o zaman seni tanımamazlıktan bile gelebilir bunu yaşadım
O kadında bu patavatsızlık sende bu sinir varken taarruz çıkar.. bence hiç yanaşma. Yeni bir tartışmaya daha imza atarsın. Bir de değmez yani. Bazen sessizlik en iyi cevaptır.. tartışırsanız bunun sonu gelmez o sana, sen ona bir şeyler diyeceksiniz ve iki kişi arasında kalmayacak şahit olanlar+ olay kişileri bunu dağıtacak. Politik yaşamak her zaman karlıdır.
Yok artık .. O kadarını yapmaz herhalde .. Su yasıma kadar ikili insan ilişkilerimden cok verici oldugum halde (bu da ne kötü bi kelimeyse her yöne gıdıyor , neyse anladıgınızı umuyorum :) dogru duzgun yurutebıldıgım bı ılışkım olmadı ..
Kıskanclıgıma baglamıstım ama degılmıs sanırım herkes aynı ılgıyı beklıyor karsı taraftan .Size de gecmıs olsun .Degmez deyıp gecmeli boyle ınsanları
Eltımle konustım az once ..
Senın ıntıkamını ben alıcam ablacım canını sıkma dedı ama kımsenın de kanatlarına sıgınmak ıstemıyorum kendım cozmelıyım.
BEnı tanımıyor tanıması lazım .
Sahıt olanlar cok umursamaz onu cok da degerlı bırı degıl sulalede dengeszlıklerıyle anılıyo genelde ..
ah ıpegım ıcımde kalırsa patlarım ben gece uyku uyuyamadm .Polıtık olmayı cok ısterdım ama yapamıyorum .
benım ıcımı huzursuz etcegıne lafı soylım o huzursuz olsun dıyorum ama dedıgın gıbı olayın buyumesınden de korkuyorum
Ahh export konuyla alakalı değil de demeden edemeyeceğim. Sende de dengesizlik var azcık canım..
Mesela benim sevip sevmediğin konusunda: D
Bir ipeğim diyorsun seviyor bu kız beni diyorum, sonra gidiyorsun ısınamadığınız üyeye tıklıyorsun beni: d
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Çoktan sildim öyle insanın yeri yoktur hayatımda. İlk başlarda çok şaşırdım ama koymadı bana attığı 2. kazıktı beraber yedik içtik yattık biz ama bu yediği tabağa pisliyenlerdenmiş. Arkadaşımın arkadaşının düğünü vardı samimiydim bende eskiden düğüne çağırmış beni de , 2 yıldır nerdeydi okul bitince arayıp sormadı evlenince mi arıcak gitmem dedim ben gidicem demişti . Gitti geçen gün dio ki eskiden yinede arada muhabbet edioduk şimdi evlendi telefonuma bile geri dönmüo dedi çok güldümben ona demiştim çünkü. O yüzden sıkma canını yoluna bak sadece daha neler oluyor hayatlarda kendinden başkasıyla arkadaşlık yapma bu kadar açık .
Ben mı yapmısım .
ya bı yanlıslık olmasın .
muthemelen satır atladım ankette..
Ayy :26: kusura bakma canım olurmu ne ısınamamsı ılk konumdan berı destekcımsın sen benım .
..
Cok deger vermezdım bende senın gıbı kımseye ama cok ısındım hep yanyanaydık cok sey paylastık .
Umarım sonum senın gıbı husran olmaz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?