• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlarla ilişkilerim

İlk bolumde anlattiginizi aynen yasiyorum cok sevdigim bir arkadasim dersleri dolayisiyla yazmiyor aramiyor pek gorusemiyoruz.Ben de okul arkadaslarimla takiliyorum bu ara.Arada laf ediyor unutmusum diye agrima gidiyor ama yapcak bisey yok.Akışına birakin belli ki hassas bir donemdesiniz

yok canım ona takılı biri değilim de.. benim de seninle sorunum olmamıştı da...neyse hallettik canım.. bakma.. sorduğum iyi olmuş ama.Tabi ısınmak zorunda da değilsin ayrıca da..:1:

Evet baktım tekrar ankete satır atlama :) kımseyle bı problem yasamadım henız kk da ama orda bırının yorumlarından fıkırlerınden pek hoslanmıyordum o yuzden oylıcaktım onu bıle becerememısım :1:

Sordugun ıyı olmus canım gercekten bu forumda severek yazıstıgım ınsanlardansın olurmu hıc oyle sey:16:

.. konuya donersek :31:
anladıgım kadarıyla sen konusmamamı yeğliyosun ama bu ona verılen + bır taviz daha olmazmı

Ister yanina otururum ister kucagina, kocam degilmi demek lazim böylelerine :1: ama iste olmuyor, zaten herkes nasil biri oldugunu biliyormus, ayni ortamda bulunmamaya bakin denk gelincede yine bi terbiyesizlik yaparsa kibarca altta kalmayin verin cevabinizi bence...
Arkadasiniza gelince gerekten kötü zamanlarda sizi bulup iyi zamanlarinda takmiyorsa bu arkadasligi bi gözden gecirin derim...

Ister yanina otururum ister kucagina, kocam degilmi demek lazim böylelerine :1: ama iste olmuyor, zaten herkes nasil biri oldugunu biliyormus, ayni ortamda bulunmamaya bakin denk gelincede yine bi terbiyesizlik yaparsa kibarca altta kalmayin verin cevabinizi bence...
Arkadasiniza gelince gerekten kötü zamanlarda sizi bulup iyi zamanlarinda takmiyorsa bu arkadasligi bi gözden gecirin derim...

Benım kotu gunlerımde yanımda oluyo elınden geldıgıncehakkını yıyemem ama sadece dert degıl ınsan arkadasyla eglencelı zamanlarda gecırmek ıstıyo.
Baskalarıyla geyık yapıp benımle sıkıntı konusması can sıkıcı ..
en yakın zamanda onunla da konusmam gerekıyo ıcıme attıkca ıcımde buyuyo öfkem

Arkadasina karsi cok hassasin sanirim , ama haklisinda.
benimde bir arkadasim iyiken hic aramaz sormaz.
ama kötü oldugu zaman hemen arar sorar vakit ayirir
Zamanla bu benim zoruma gitti , kiskanmak degilde insan en iyi dostunu iyi gundede gormek istiyor .
yaninda olmasini istiyor herzaman dertlesmek d3gilde geyik yapmakta istiyo... ama herkes bizim gibi dusunemiyor
hatta ben kendisine tatli dille soylemistim , uyarmistim.
Sonuc , anlamadi halla ayniyiz :)

Yasli bayana gelince , sen saygili davranmis yer vermissin
esinin yanina oturmussun , oyle bir tepki vermesi hic hos degil tabiki ki kaldiki bunu toplum icinde yapmamasi gerekiyodu..
ilk gordugum zaman cevap vericem demissinde , bence susmalisin susmak bazen en buyuk cevaptir..
oan cevap vermis olsaydin iyi olurdu ama yapmamissin bundan sonrada takma ...

İlk bolumde anlattiginizi aynen yasiyorum cok sevdigim bir arkadasim dersleri dolayisiyla yazmiyor aramiyor pek gorusemiyoruz.Ben de okul arkadaslarimla takiliyorum bu ara.Arada laf ediyor unutmusum diye agrima gidiyor ama yapcak bisey yok.Akışına birakin belli ki hassas bir donemdesiniz

e o laf edıyo sız nasıl bı tutum sergılıyorsunuz pekı .
yakında benımkı de baslıcaktır fikir almak için soruyorum

Canım benım .. Arkadasımm hakkında soyledıklerınde hemfıkırız .. buna sevındım ..

Dıger konu da bu oyle bı ınsan kı eltımın evınde eltımı dövmeye kalkışmış ..
bır an once benden cekınmesını saglamalıyım yoksa onunu alamam:18:

:53::53::53: dövmek mi?
kusura bakmayın ama istemem öyle hadsiz misafir.

bence eltinizle bir olup hakkında gelin, hem onun da yarasaı varmıs biraz içi sogur :1:

saka bir yana yerinizde olsam laf dalasına girmezdim,
fakat olur olmaz konustugu beni agır bir sekilde sucladıgı ve kv kp nin suphe edecegi bir durum olursa cevabını usturupluca verir bir daha yanıma yanastırmazdım.

Acaba dedim konuyu ben mi açtım :)
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz tek fark ben evli değilim

10 yıllık dostum dediğim insanda benden uzaklaştı ama uzaklaşma sebebi kendisine sevgilisi bulmasından..
Uzaklaşırken ki tavrıda beni çok kırdı,üzdü ama ben sessizce hiç tepki vermeden duruyorum öylece

Bence insanlar eğer kırdıklarını fark etmiyorlar ve telafı etmek için çaba sarf etmiyorlarsa değer vermediklerindendir.
size değer vermeyen insanlarla tartışmak derdinizi paylasmak bile bence gereksiz.
acı ama hayat böyle malesef..

e o laf edıyo sız nasıl bı tutum sergılıyorsunuz pekı .
yakında benımkı de baslıcaktır fikir almak için soruyorum

Hiçbir şey.Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim sonuç olarak.Siz de çok kafanıza takmayın.

gerçek dostluklar asla bitmez.. Belki yeni ortamın etkisiyle yeni insanlarla görüşmek istemiştir, tekrar seninle görüşmek isteyecektir eğer gerçekten dost iseniz.

Back
X