- Emoji Skoru
- 79
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi lesmerisss
Herkes çok mutlu mesutmuş gibi geliyor. Ben sadece suratsızmışım gibi. Ya da mesela kilo olarak karşılatırıyorum. Ben 163 66 kiloyum. Kendime kilolu geliyorum. Etrafta o kadar manken gibi güzel kız varki. Yani sosyalleşmek istiyorum herkes üst sınıflarla sosyalleşiyor bir şekilde. Bizim bölümde üst sınıfları tanımak önemli biraz (diş hekimliği) öyşe söylüyorlar. Benim üst sınıflarda tanıdığım 1 2 kişi anca vardır. İnsanlarla konuşurken kasılıyorum, çenemi sıkıyorum. Rezillik yapacağım korkusu oluşuyor. Bu yüzden biraz suratsız gözüküyorum sanırım. Dışarıdan hep çok mutlu güleryüzlü olan insanlara o kadar özeniyorum ki. Hem insanlar daha çok yanaşıyor öyle geliyor bana. Mesela arkadaşım var bi tane o da benim gibi sosyal ankaiyetesi var ama mininüste bile insanlar ona soru soruyor arkadaş olmaya çalışıyor bir şekilde çünkü çok güzel. Gamzeleri var, gözleri masmavi maşallah. Asla kıskanmak açısından söylemiyorum ama insanlar neden bana yanaşmıyor diye düşünüyorum bu sefer. Hani çok suratsız olduğum için mi, çok çirkin olduğum için mi? Bilmiyorum. Böyle hissetme belki kimisine saçma gelebilir ama ben öyle hissediyorum işte