- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
kızlar günaydın
akşam başımızdan geçen bir olayı anlatacağım. dün akşam saat 7 gibi işten çıktım. nişanlım aradı ben markete gidiyorum istediğin birşey var mı diye bende baya bir malzeme saydım çünkü evde bişey kalmamıştı. neyse gitmiş almış yoldauken beni aradı anahtarımı unuttum poşetleri kapıya bırakıyorum sana doğru geleyim birlikte gidelim eve dedi tamam gel dedim. neyse geldi yoldada arkadaşları gördük yarım saat oturduk çay içtik ve eve gittik. kapının önüne geldiğimizde şok olduk. aldığımız bütün malzemeleri çalmışlar. oturduğumuz muhitte gerçekten emniyetli ve güzel bir yer. gerçekten çok moralim bozuldu neden benim rızkımı çalıyorlar ben paramı kolay kazanmıyorum. birde dalga geçer gibi dolu olan poşetleri almışlar patates ve yumurta olan poşeti bırakmışlar. bütün gece moralim bozuldu okadar para harcadık o malzemelere biz. haram zıkkım olsun dedim çok sinirlendim. nişanlımda öyle deme nerelere harcamıyoruz o parayı boşver dedi. ama ben çok bozuldum hiç mi insanlara güvenemeyeceğiz bu insanlara ne oldu böyle