- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar size bir şey soracağım. Eski sevgiliniz/eşiniz bir derde düşse yardım istese ona koşup yardım etmeniz insanlıktan mıdır yoksa onu unutamadığınızdan hala sevdiğinizden midir?
Kendinizi düşünerek bir cevaplasanız, merak ettim :26:
Bu sevgili psikopat, yalanci , duzenbaz , kiz duskunuyse bir gram yardim etmem. Anladin sen, Allah'indan bulsun.
babamın kanser olduğunu öğrendiğimde nişanlımdan ayrılalı çok olmuştu.. benimde onunda hayatında biri vardı.. babama kan lazım oldu. onun kan grubu tutuyordu..aradım anlattım durumu .. koşarak geldi kan verdi babama.. 5 gün sonra evleniyorum.. değil evlilik seneler geçse 9 çocuğum olsa beni ne zaman arasa canım pahasına yardımına koşarım..
Sizin arada büyük bir yardım söz konusu olmuş, haklısınız, iyi bir insanmış demek ki. Bu arada babanız için de üzüldüm. Peki bunu aşktan bağımsız olarak insanlık adına mı yapıyorsunuz? Evlendiğinize göre öyle olmalı?
Canım ben onu kast etmedim, yardıma ihtiyacı yok onun. O yüzden kendinizi düşünerek cevap verin istedim :)