bugün içimde acayip bir burukluk var.hatırladıkça yüreğimi sızlatan acıtan.sevdiğim insannın ailesi beni istemiyor.Tek nedense geçirdiğim hastalık.Ewt ben istemedim kanser olmayı ama allah katından gelen bişiydi yapılacak bişi yok şimdi herkes gibiyim çok iim ama insanlarda hep bi şüphe var hastalığım nükseder geçirdiğim tedavi sonucu çocuğum olmaz diye.Şimdi eyy ana ve babalar size sesleniyorum herkes evladını sağlıklı ...vs insanlarla evlendirmek ister.gelin görün ki hastalığımı herkes gibi oğlunuzda biliyordu benim aklımda bir dk bile oğlunuz geçmedi.ama o gönlümü çeldi ve gitti o süre zarfı içerisinde nerdeydiniz.Hiç mi allahtan korkmazsınız sizinde evladınız var ya bir gün onunda başına gelirse.Gelirse o zaman anlarsınız ama ben sizi yüce rabbime havale ediyorum o her şeyi bilen ve görendir.
şimdi de eyy kendini aşık zanneden aşktan sevgiden haberdar olmayan insanlar sevgiyi bu kadar çabuk tüketmeyin sevdiğiniz insanları öyle olur olmaz şeyler için bırakmayın.herkes gibi olmak ve davranmak önemli değil önemli olan herkes gibi davranmamaktır.ben ne dersem diyeyim siz sevgiyi aşkı yine basit şeyler için harcamaya devam edersiniz
şimdi de eyy kendini aşık zanneden aşktan sevgiden haberdar olmayan insanlar sevgiyi bu kadar çabuk tüketmeyin sevdiğiniz insanları öyle olur olmaz şeyler için bırakmayın.herkes gibi olmak ve davranmak önemli değil önemli olan herkes gibi davranmamaktır.ben ne dersem diyeyim siz sevgiyi aşkı yine basit şeyler için harcamaya devam edersiniz