Insansi duygularimi kaybediyorum.

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Insansi duygularimi kaybediyorum, nefretle bakiyorum herkese artik.

Amcam vefat etti, birlikte o kadar animiz olan insanin olumu hic etkilemedi beni. Normalde duygusaldim, gozyaslarim pit pit dokulurdu ama hissedemedim hicbir sey.

Deprem soylentileri hortladi yine, onlari her duydugumda nasil keyifleniyorum sormayin. Olecegiz cunku.

Her biten gun mutluluk veriyor cunku ebediyete yaklasiyorum. Aldigim nefesin sonsuz olmadigini bilmek mutlu ediyor.

Kotu seylerden besleniyorum artik sanirim.

Ne oldum dememeliymis insan. Igrenc bir karakter olan benim bu hale gelecegim aklima gelmezdi ama oldum iste.

Tum guzel duygularin oldugunun resmidir bu.

Amcam vefat etti, birlikte o kadar animiz olan insanin olumu hic etkilemedi beni. Normalde duygusaldim, gozyaslarim pit pit dokulurdu ama hissedemedim hicbir sey.

Deprem soylentileri hortladi yine, onlari her duydugumda nasil keyifleniyorum sormayin. Olecegiz cunku.

Her biten gun mutluluk veriyor cunku ebediyete yaklasiyorum. Aldigim nefesin sonsuz olmadigini bilmek mutlu ediyor.

Ne oldum dememeliymis insan. Igrenc bir karakter olan benim bu hale gelecegim aklima gelmezdi ama oldum iste.

Sizin moda az kaldı sizi çok iyi anlıyorum yoruldum bıktım bu hayattan herşeyden herkesten ,buda geçecek diye diye ömrümüz geciyo geriye bakıyorum boş yaşanmış bir hayat.

Bazen bende etraftaki pislik olayları görünce bu haberlere seviniyorum. Sizi anlayabiliyorum bazen bu çözüm gibi düşünüyorsunuz.

Yalnizligim, hastaliklar, hayal kirikliklari, vs.
Ben de geçtim o süreçten
Tam atlattım mi bilmiyorum
Herkese herşeye küstüm
Demekki iyilikler güzellikler yumuşak kalplilik yardımlaşmak boşunaymış deyip isyan ettim
Beter olsun yapmasaydı yardım etmiyorum
Ne iyiliği vs vs
Ve kötü olmanın kolay olduğunu farkettim

zaman geçti anladım ki sadece kendime küsmüşüm
Kendimi cezalandırmışım
İçimi nefret kin bürümüş
Yeniden bir ışık gelecektir içine sabırlı ol

Yalnizligim, hastaliklar, hayal kirikliklari, vs.

Kotu.seylerden beslenmiyorsun yorgunsundur sadece ölünce bitecek diye dusunuyorsundur gecici bir donemdir bence kirilma noktan olacaktir ama salma kendini gecenin.en.karanlik.ani gun dogmadan.hemen.oncesidir suan o karanliktasin diye oyle.devam etmeyecek oyle.hissetsende inan duzelecek

Beslendiginiz kaynaklar degistirin.
Size iyi gelen seylere yönelin.
Sonucta alacaginiz nefes varken bunu degerlendirmek durumundasiniz.
Bir sekilde bir ahiret inanciniz varsa, zaten değerlendirmek zorundasiniz
Yoksa da bu hayatin bitmesiyle her seyin son oldugunu dusunuyorsaniz yine elinizdekine sahip cikmalisiniz.
Hayatiniza bir amac edinin, insanlarin hayatlarını bilmeyin, daha cok okuyun daha cok gezin. Seveceğiniz, sevdiginiz seyleri dusunun.

İnsanın hayatında öyle dönemler oluyo hayata bakış açınızı değiştiren bir olay başımıza geliyo ve bir anda zor şeylerin içinde buluveriyoruz kendimizi. Ölmek için dua ettiğim çok gün oldu . Herkesten her şeyden nefret ettiğim ki bunlar benim karakterimde kalbimde hiç olmayan şeyler diye düşünürdüm varmış hem de çok kuvvetli.
Şimdi her şey geçti. Böyle durumlar için kemal sayardi sanırım adını tam hatırlamıyorum büyük haksızlık oldu benim hislerime tercüman olmuş adamın adını hatırlamam
Acı geçiyor
Acı geçiyor
Ama acı çekmiş olmak geçmiyor

Her insanın var böyle zamanlar, bazen üst üste gelir her şey, kendi ölümünü dilersin...
Lakin nefes aldıkça hayat devam ediyor ve yaşadığın duruma depresyon deniyor. Ve tedavisi de var, biraz tedavi biraz gayret ve birazda zaman sonra iyileşiyorsun, herkes geçiyor bu yollardan unutma sen iyileşmek iste sonrası gelecek

Yaşamın acı verdiği insanlar için ölüm bir kurtuluş geliyor. Hayat denen şey zor,bazı insanlar için daha daha zor.

Back
X