Aklıma Recep İvediğin babannesi ölünce evde yalnız kalıp depresyona girdiği her türlü deliliği yaptığı komşularrrr bir ses verin diye bağırdığı bölüm geldi gece gece
Aslinda bana deseniz ki benim rutinde gorustugumuz uc arkadasim var onun disinda suraya giderim soyle sosyallesirim pandemiden sonra rutinim bu oldu. İşte bi tane saglam arkadas yeter aslinda. Ben de bi kac yil adapte olmaya calistim yeni tasindigim sehirde sonra soyle birini buldum gunlerim daha renkli gecmeye basladi vs. Ben de kendimin cok ıssız oldugunu dusunmeyip rahatlayabilirim belki.Konuyu pek anlamsam da, Allah kolaylık versinuykularıniz da düzene girer inşaallah
Benim minik oğlanda tutturdu köpek istiyorum, adıda kurabiye olucak diye . Bi türlü söz dinletemedim . En sonunda arkadaşımın el işiyle yaptığı köpegi getirdim ol bu kurabiye diye , inandı safım benimBence güzel minik bir keçi ile düzelebilir psikolojisi..
Alin ya cok istiosa. Fani dunya bi köpeği olmasin mi.Benim minik oğlanda tutturdu köpek istiyorum, adıda kurabiye olucak diye . Bi türlü söz dinletemedim . En sonunda arkadaşımın el işiyle yaptığı köpegi getirdim ol bu kurabiye diye , inandı safım benimsana özelden fotosunu atıyorum .
Herkesin hayatı farklı. Kimisi ailesiyle, kimisi işiyle, kimisi ise boş vakit çokluğundan saçma sapan seylerle geçiriyor. Benim bu tarz sosyal hayatım var diye sende aynısını yapamazsın, sonuçta hayatlarımız ve statülerimiz farklı. Herkes kendince çevre ediniyor ve onlarla vakit geçiriyor.Aslinda bana deseniz ki benim rutinde gorustugumuz uc arkadasim var onun disinda suraya giderim soyle sosyallesirim pandemiden sonra rutinim bu oldu. İşte bi tane saglam arkadas yeter aslinda. Ben de bi kac yil adapte olmaya calistim yeni tasindigim sehirde sonra soyle birini buldum gunlerim daha renkli gecmeye basladi vs. Ben de kendimin cok ıssız oldugunu dusunmeyip rahatlayabilirim belki.
Sizlerin reelde sosyal cevresini ve onlarla yaptıklarını merak ediorum aslinda.
Benim minik oğlanda tutturdu köpek istiyorum, adıda kurabiye olucak diye . Bi türlü söz dinletemedim . En sonunda arkadaşımın el işiyle yaptığı köpegi getirdim ol bu kurabiye diye , inandı safım benimsana özelden fotosunu atıyorum .
Alamam , alsamda bakamam. Sonuçta çok çalışan ve sıksık seyahat eden biriyim o yüzden bir köpegin sorumluluğunu alamam , yazık olur hayvancığaAlin ya cok istiosa. Fani dunya bi köpeği olmasin mi.
Teşekkürler teyzesi , annesinin oğlu sonuçtaOğluna hayran kaldım ne yakışıklılık bu
Anansı ayrı bi güzel maşallah inşallah nazarım değmez sanaTeşekkürler teyzesi , annesinin oğlu sonuçta
O senin güzel gören gözlerin. Değmez değmez , sende o gözler yok cünkü minnoşum benimAnansı ayrı bi güzel maşallah inşallah nazarım değmez sana
Tam adamına sordunuz derler yaAslinda bana deseniz ki benim rutinde gorustugumuz uc arkadasim var onun disinda suraya giderim soyle sosyallesirim pandemiden sonra rutinim bu oldu. İşte bi tane saglam arkadas yeter aslinda. Ben de bi kac yil adapte olmaya calistim yeni tasindigim sehirde sonra soyle birini buldum gunlerim daha renkli gecmeye basladi vs. Ben de kendimin cok ıssız oldugunu dusunmeyip rahatlayabilirim belki.
Sizlerin reelde sosyal cevresini ve onlarla yaptıklarını merak ediorum aslinda.
İş arkadaslarindan ben de gülemedim,belki bir gün kafa dengi ve iyi niyetli denk gelir.Bebek yapınbir dakika boş zaman kalmıyor. Bak şooo saatte kalktık. O geri yattı ama ben uyuyamıyorum
Şaka bir yana ben mesela hep eski çevremle görüşüyorum. İş arkadaşları vs bana boş geliyor. Yeni arkadaşlıklarımda asla dikiş tutturamadım.
Benim içimden geçen dönmeniz iyi gelicek, hayırlısı olsun tabiBirkac yazan olmus turkiyeye donmek istemiorum begenmedigimden degil aksine begeniorum sadece gecinemiorum ve is yapmakta zorlaniorum kurumlarla parami alamiorum burokrasiler cok vs. Yoksa evet ailemi özlüyorum arkadaslarimi özlüyorum. Burasi benim icin cok daha iyi sadece sosyal düzenimi kurmaya ihtiyacim var su an arafta gibiyim.
Yeni kimle tanıştıysam kavga ettimİş arkadaslarindan ben de gülemedim,belki bir gün kafa dengi ve iyi niyetli denk gelir.
Ben de yaa,ama bazı insanlara bakıyorum, mesela iş yerinde arkadaşım var, herkesle arası İyi ve yaşantısı da iyi,becerikli falan diğer arkadaşlar da hemen hemen hiç kavga etmiyor kimseyle,biri var eden.onu da geçimsiz görüyorlar.Yeni kimle tanıştıysam kavga ettimgeçimsizde olabilirim ama ben yalan dolan şeyleri sevmiyorum.
Flu goruyorum valahi yazim tarzimi gectim :) sizlerin kac arkadasi var ya ciddi ciddi takıldığı bi yazsaniza merak ettim. Buraya yazan insanlarin normal hayatta yalniz olduklarini düşünmüşümdür hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?