İnsansızliktan canım sıkılıyor, çıksa rahatlayacagim o derece.

Konuyu pek anlamsam da, Allah kolaylık versin uykularıniz da düzene girer inşaallah
Aslinda bana deseniz ki benim rutinde gorustugumuz uc arkadasim var onun disinda suraya giderim soyle sosyallesirim pandemiden sonra rutinim bu oldu. İşte bi tane saglam arkadas yeter aslinda. Ben de bi kac yil adapte olmaya calistim yeni tasindigim sehirde sonra soyle birini buldum gunlerim daha renkli gecmeye basladi vs. Ben de kendimin cok ıssız oldugunu dusunmeyip rahatlayabilirim belki.

Sizlerin reelde sosyal cevresini ve onlarla yaptıklarını merak ediorum aslinda.

Bence güzel minik bir keçi ile düzelebilir psikolojisi..
Benim minik oğlanda tutturdu köpek istiyorum, adıda kurabiye olucak diye . Bi türlü söz dinletemedim . En sonunda arkadaşımın el işiyle yaptığı köpegi getirdim ol bu kurabiye diye , inandı safım benim sana özelden fotosunu atıyorum .

Alin ya cok istiosa. Fani dunya bi köpeği olmasin mi.

Herkesin hayatı farklı. Kimisi ailesiyle, kimisi işiyle, kimisi ise boş vakit çokluğundan saçma sapan seylerle geçiriyor. Benim bu tarz sosyal hayatım var diye sende aynısını yapamazsın, sonuçta hayatlarımız ve statülerimiz farklı. Herkes kendince çevre ediniyor ve onlarla vakit geçiriyor.

Oğluna hayran kaldım ne yakışıklılık bu

Bebek yapın bir dakika boş zaman kalmıyor. Bak şooo saatte kalktık. O geri yattı ama ben uyuyamıyorum
Şaka bir yana ben mesela hep eski çevremle görüşüyorum. İş arkadaşları vs bana boş geliyor. Yeni arkadaşlıklarımda asla dikiş tutturamadım.

Bence bu kadar sıkıntı hastalığınız la da ilgili olabilir , aşırı eğlenip aşırı bunalıma girme durumları oluyor diye biliyorum , tedavi yanında psikolojik destek de alıyor musunuz? Onun yanında türk clublari falan varsa oralara takılıp sosyalleşmeye çalışsanız herkes o kadar gerizekali değildir bence denginize göre de arkadaş bulabilirsiniz

ben de yurtdisina tasindigim ilk donem bu gibi duygularla mucadele etmistim, o donem destek almak cok iyi gelmisti. Oyle bir sey dusunmez misiniz?

Tam adamına sordunuz derler ya ben normalde kendi çapımda gezmeyi severim.benim de piskolojim bozuk maalesef, oraya girmicem hiç. Enn sevdiğim şeylerden biri arkadaşlarimla bir araya gelmek, muhabbet etmek. Su hayatı sağlıklı, huzurlu, yaşamak istiyorum.kisisel gelişim bölümüne konu açtım. Pozitif olanları yazicam hep ve yeni yıla bomba gibi girip arkama bakmak istemiyorum siz de böyle bir şey yapıp kendinizi iyi hissedebilirsiniz, bu sefer daha çok kararlı olun,ben de bekle bizi 2023 ,bu sefer olacak

İş arkadaslarindan ben de gülemedim,belki bir gün kafa dengi ve iyi niyetli denk gelir.

Benim içimden geçen dönmeniz iyi gelicek, hayırlısı olsun tabi

Yeni kimle tanıştıysam kavga ettim geçimsizde olabilirim ama ben yalan dolan şeyleri sevmiyorum.
Ben de yaa,ama bazı insanlara bakıyorum, mesela iş yerinde arkadaşım var, herkesle arası İyi ve yaşantısı da iyi,becerikli falan diğer arkadaşlar da hemen hemen hiç kavga etmiyor kimseyle,biri var eden.onu da geçimsiz görüyorlar.

Flu goruyorum valahi yazim tarzimi gectim :) sizlerin kac arkadasi var ya ciddi ciddi takıldığı bi yazsaniza merak ettim. Buraya yazan insanlarin normal hayatta yalniz olduklarini düşünmüşümdür hep

benim iki farklı grubumdan 9 arkadaşım var çok yakın
ama kiminle ne sıklıkta görüşüyorsun dersen en son 3 ay önce görüştük
çünkü istanbul... iş çıkışı hafta sonu eş-çocuk
sürekli whatsapp gruplarından yazışırız ama her gün
kim ne yapıyor az çok biliriz
ama yüzyüze görüşme inan burda da zor.
şimdi farklı bir ülkede olduğun için orada olsam ne güzel görüşürdük diyebiliyorsun da burada öyle olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…