Insta storylerini gizlemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

blckroseimmortl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
60
27
38
Meraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?

Her kese açık ama size kapalı ise sizden rahatsız olmuş olabilir

Bence direk silmek yerine engellemek daha kolay gelmiştir, belli ki sizden rahatsız. Hoşlantısı da geçmiş. Bir ömür hoşlantıyla geçecek hali yok ya, koskoca 3 sene olmuş.
Ben olsam direk takipten çıkardım, zaten halâ ilgisi varsa sorar neden sildin diye sende söylersin.

Konuşuyoruz arada söyledi yok diye

evet günlük konuşuyoruz
Rahatsız olduğu için gizlemiştir. Yoksa dikkat çekmek için özellikle açardı. Ya da dikkat çekmek için özellikle gizlemek? Değişikmiş sohbet arasında bundan laf edin ve tepkisini görün bence …

Gizemli takılmak istiyordur ıssız adam çabaları tavrına bürünmüs olabilir. Ya da sizin görmenizi istemiyor olabilir. 3 senede bir seyler olurdu diye düsünüyorum. Bazen engelliyordur bazen acıyordur belki siz farkında olmadan. Belki de o sarkıyı hoslandıgı bir kıza ithafen siz alınmayın diye paylastı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…