- 11 Ağustos 2020
- 60
- 27
- 38
- Konu Sahibi blckroseimmortl
-
Konuşuyoruz arada söyledi yok diyeSevgilisi vardır. Babanızın oğlu gibi sevgilisi olmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ki? Görmemeniz gereken şeyler var belli ki.
Konuşuyoruz arada söyledi yok diyeSevgilisi vardır. Babanızın oğlu gibi sevgilisi olmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ki? Görmemeniz gereken şeyler var belli ki.
evet günlük konuşuyoruzKonuştunuz mu hiç?
Ben evliyim şimdi buraya evli değilim diyince kocam ortalıktan yok olmayacağına göre. Her denilene inanacak kadar saf olmasın derim.Konuşuyoruz arada söyledi yok diye
Utangaç biri arkadaşları söylemişti zaten çocuk bana bişey demiyorSenden hoşlandığına emin misin? Hoşlanıyorsa 3 senedir neden açılmasın? Açıldıysa ve reddettiysen storylerini gizlemesiyle niye ilgileniyorsun?
Rahatsız olduğu için gizlemiştir. Yoksa dikkat çekmek için özellikle açardı. Ya da dikkat çekmek için özellikle gizlemek? Değişikmiş sohbet arasında bundan laf edin ve tepkisini görün bence …Konuşuyoruz arada söyledi yok diye
evet günlük konuşuyoruz
Dikkatimi çekti sadece merak ettimSen ondan hoşlanıyor olmayasın
Evet arkadaşı demiştiSenden hoşlandığından emin misin?
Bilemedim. Utangaç da olsa 3 yildir nasıl acilamadi, ilginç. Konuşma cesareti gosterebilmis ki arada konusuyormussunuz. Hikayeyi engellemesi de ilginç. Belki artık hoşlandığı başka biri vardır, bilemedim.Evet arkadaşı demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?