- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi blckroseimmortl
-
Hep öyle derler bacimKonuşuyoruz arada söyledi yok diye
üstünüze alınmayın diye. şimdi hoşlanmıyordur ve hoşlandığı başka kişinin görmesini istiyordurMeraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?
Belki de rahatsız olmuştur . O gizlediyse sizde üzerine gitmeyin .hoşlandığını nasıl anladınız. Belki de sevgili yapıp sizi engellemiştir . Fake hesaptan bile takip ediyorsunuz. Bazen fazla değer vermekte iyi değil .Meraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?
Hiç kimse 3 sene utanmaz. Her gün konuştuğunuz biri mutlaka size açılırdı.Utangaç biri arkadaşları söylemişti zaten çocuk bana bişey demiyor
Paylaştığı sarkilari vs baskasina ithafen paylasiyordur, siz ustunuze alinmayin diye sizden gizlemistir.Meraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?
Arada kızlarla filan paylaşım yapıyordur ya da ortamlarda böylece sevgili adayı olan kızları engellemiştir. Bu bir taktikMeraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?