Insta

E o zaman neden bu konu bu araştırma?
Doğru değil yaptığın.
O kişiden hoşlanmıyorum kesinlikle. Sadece konuşmadığım bir insan üstte çıksa kim olduğu fark etmez yine sorgulardım kafama takıldı hani hicbir iletişimimiz yok. Sadece merak etmiştim. Başka hicbir amacım olmaz olamaz da.
Derdimi anlatamadıysam ve önyargı olusturduysam ozur dilerim

Bence arada merhaba deyin ona ve arkadaş grubuna ya da gülümseyin başta.Zamanla bir şekilde muhabbet açılır arkadaş edinirsiniz.
Merak edip bakıyor da olabilir,birinin bakması hoşlandığı anlamına gelmiyor sonuçta,anladım ben sizi.

Işte anlatmak istediğim bu. Hani o kadar görüyorsan selam ver. Tamam başta gerçekten sert ve mesafeli oluyorum yeni tanıştığım kişilere ama biraz zamandan sonra bunu yenebiliyorum. Adam yemiyorum ben selam verebilirsiniz.

Kkda hackerı, dedektifi derken bir de reverse engineering yapan sizleri gördüm ya bir yaşıma daha girdim Oturup algoritmayı mi çözümlediniz kız

Bu KKdan 1 CIA, 1 MOSSAD çıkar yeminle
Yaaa ben bu KK’da senin yorumlara bayılıyorummm tanımadan
Benim meslek gereği teknolojiyle, sosyal medyayla pek ilgiliyim. Bi de tamamen duygusal faktörler eklenince algoritma falan hak getire
Bu Mark insanları psikopatlaştırdı iyice

Ben her gun ayri ayri degilde Sirayla bakarim. Sabah uyandigmda bakarim yani herkesde ilk sirada olabilirm.
bnce durumun sizle ilgisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…